Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.8.2006 21:50

hledám jakoukoliv informaci o současném pobytu koníka jménem ERAT SKAL
- narozen: 15.1.1991
- otec: Hanko, matka: Erta
- americký klusák, valach, šiml

- jako dvouletý běžel dva klusácké dostihy v Bratislavě
- ? - 2000 - působil jako provozák v JK Kvasicko, zde u něj byla léčena měsíční slepota
- 2000 - 2001 - působil v soukromé stáji paní Chovancové v Roštíně, zde byl vykastrován
- poé prodán panem Navrátil z Kroměříže neznámo kam

- nedávno jsem na stránkách http://album.volny.cz/nannetka objevila jeho fotografii

Prosím o jakékoliv informace o jeho současném pobytu

19.8.2006 11:36

ja kvejk napsal(a):

- ? - 2000 - působil jako provozák v JK Kvasicko, zde u něj byla léčena měsíční slepota
- 2000 - 2001 - působil v soukromé stáji paní Chovancové v Roštíně, zde byl vykastrován

- nedávno jsem na stránkách http://album.volny.cz/nannetka objevila jeho fotografii

Ähojky.No Erat byl od p.Navrátila prodán dalšímu handlířovi a od něj se dostal k nám.Jenže se vyskytly nějaké problémy a kamarádka jej byla nucena prodat.Doposud by měl být někde v Orové-Lutyni-a snad se s ním dokonce skáče-ale to nevím jistě.Jinak měl blistrované oba předky a měl měsíční slepotu.nannetka

19.8.2006 12:43

ja kvejk napsal(a):

Ahoj...koník stal v Detmaroviiích u Orlove. Uz tam myslim neni, ale myslim by mel byt nekde v okoli. Jinak jeho fotky jestli to je on najdes i tady na i faune https://www.ifauna.cz/mdiskuse/ show.php?tema=6934&rubr=13 (bez mezery)

22.8.2006 00:09

aki napsal(a):
Ahoj...koník stal v Detmaroviiích u Orlove. Uz tam myslim neni, ale myslim by mel byt nekde v okoli. Jinak jeho fotky jestli to je on najdes i tady na i faune https://www.ifauna.cz/mdiskuse/ show.php?tema=6934&rubr=13 (bez mezery)

Děkuji za info. aspoň něco.

6.2.2007 19:33

rubie napsal(a):
Ähojky.No Erat byl od p.Navrátila prodán dalšímu handlířovi a od něj se dostal k nám.Jenže se vyskytly nějaké problémy a kamarádka jej byla nucena prodat.Doposud by měl být někde v Orové-Lutyni-a snad se s ním dokonce skáče-ale to nevím jistě.Jinak měl blistrované oba předky a měl měsíční slepotu.nannetka

Dobrý den, našla jsem příspěvek že hledáte koníka jménem Erat - Skal, mám ho již pátým rokem a je mým nejlepším kamarádem...Mám i jiné koně ale tenhle je k nezaplacení, stojí v Petřvaldě u Karviné, návštěva vítána,chtěla bych o něj nějaké informace s mládí.S pozdravem Jana

7.2.2007 17:59

ajuskap napsal(a):
Dobrý den, našla jsem příspěvek že hledáte koníka jménem Erat - Skal, mám ho již pátým rokem a je mým nejlepším kamarádem...Mám i jiné koně ale tenhle je k nezaplacení, stojí v Petřvaldě u Karviné, návštěva vítána,chtěla bych o něj nějaké informace s mládí.S pozdravem Jana

Ahojky.Prosím tě mohla bys mi prosím poslat nějaké Ratyškovy fotečky....jsem kamarádka té slečny co sis ho od ní kupovala....byla jsem s ní když ti ho vezla....Děkuji moc Darča

7.2.2007 19:30

rubie napsal(a):
Ahojky.Prosím tě mohla bys mi prosím poslat nějaké Ratyškovy fotečky....jsem kamarádka té slečny co sis ho od ní kupovala....byla jsem s ní když ti ho vezla....Děkuji moc Darča

Ahoj tak tady jsou,jinak jestli by jsi chtěla tak návštěva bude vítáná a chtěla bych se dozvědět něco z jeho minulosti,tak pokud něco víš...

7.2.2007 19:31

rubie napsal(a):

další...

7.2.2007 19:57

ja kvejk napsal(a):
Děkuji za info. aspoň něco.

ahojky Ratysek je v Petřvaldě u karviné má ho kámoška ....uz docela dlouho ...tedka ho ma doma...asi pred rokem sem ho jeste jezdila na nejakych malych parkurech a tak ...ale tedka uz ma leharo ...tak kdyby si chtela nejake info nebo kontakt na kamosku tak pisni na email.. pilgrisek@seznam.cz zatim ahoj Barča

7.2.2007 19:59

pilgrisek napsal(a):
ahojky Ratysek je v Petřvaldě u karviné má ho kámoška ....uz docela dlouho ...tedka ho ma doma...asi pred rokem sem ho jeste jezdila na nejakych malych parkurech a tak ...ale tedka uz ma leharo ...tak kdyby si chtela nejake info nebo kontakt na kamosku tak pisni na email.. pilgrisek@seznam.cz zatim ahoj Barča

jezis jani sorry ja sem si te nevsimla ze si tu uz psala---asi bych se mohla nejdriv divat ze

7.2.2007 20:24

ajuskap napsal(a):
další...

Děkuji...No my Ratyška kupovaly od handlíře-měl bolavá záda,slepý na oko,blistrované šlachy.Pomalu se s ním začínalo dělat-učit na western-byl moc šikovný a chytrý.Jenže časem zase začaly zlobit ty nohy a po blistrování se kamarádka rozhodla že je na něj těžká a že ho prodá...no a to sis ho brala ty.Vím že měl docela solidní výsledky na dráze a že byl kastrovaný nějak nedlouho před tím než šel k nám...ale jinak fakt nic víc nevím.No mějte se moc pěkně a jsem moc ráda že ho stále máš...je to zlatý koník

Přidejte reakci

Přidat smajlík