ZMRZLÍK nebo-li HUCUL CLUB

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.8.2006 10:55

chci se zeptat, jestli si někdo z vás nekoupil konika z HUCUL CLUBU...ja jsem tam chodila do kroužku..tak kdyžtak sem pisněte a dejte fotešky ..budu moc rada

20.8.2006 20:14

flekuna napsal(a):
chci se zeptat, jestli si někdo z vás nekoupil konika z HUCUL CLUBU...ja jsem tam chodila do kroužku..tak kdyžtak sem pisněte a dejte fotešky ..budu moc rada

Katka Pultrová má ve Volenicích (Strakonice) 4 koníky "půjčené" z Huculklubu - Volkána, Ambru, Dominika a Nikolku.

24.8.2006 18:49

vrbinka napsal(a):
Katka Pultrová má ve Volenicích (Strakonice) 4 koníky "půjčené" z Huculklubu - Volkána, Ambru, Dominika a Nikolku.

dekuji ... das foto

24.8.2006 21:44

flekuna napsal(a):
dekuji ... das foto

dam, až budu mít :o) a to bude asi taak za týden. leda mam jednu s Ambrou tady: http://equest.myphotoalbum.com/ view_photo.php?set_albumName =album09&id =image008 (odstraň mezery), ještě měla Katka Mufa (Mefisto), ale ten už bohužel není :o(

24.8.2006 22:11

flekuna napsal(a):

Nemáte prosím někdo fotečku hřebce Gurgul Zmrzlík s.v.?? Mám valacha po tomto hřebci a moc mě zajímá jak vypadá jeho otec...

25.8.2006 16:55

karwen napsal(a):
Nemáte prosím někdo fotečku hřebce Gurgul Zmrzlík s.v.?? Mám valacha po tomto hřebci a moc mě zajímá jak vypadá jeho otec...

nemam...ale ani toho konika neznam:-(

25.8.2006 17:48

karwen napsal(a):

pokud nějaký čas pobýval v hřebčíně Hubenov tak je to tento, jinak nevím :o(

25.8.2006 22:02

vrbinka napsal(a):

Je to možný, protože můj valášek je taky myšák, vkládám fotečku Díky moc

26.8.2006 11:57

karwen napsal(a):
Je to možný, protože můj valášek je taky myšák, vkládám fotečku Díky moc

ja vsechni koniky neznam:-( chodila jsem tam jen chvilinku a jezdila jsem na klisničce jmenem ZÉVA ... nezna ji nekdo ?? nekoupil si ji nekdo??? oni totiž HUCUL CLUB rozprodavaji a tak chci vedet kam se dostala.. diky

26.8.2006 12:05

flekuna napsal(a):
ja vsechni koniky neznam:-( chodila jsem tam jen chvilinku a jezdila jsem na klisničce jmenem ZÉVA ... nezna ji nekdo ?? nekoupil si ji nekdo??? oni totiž HUCUL CLUB rozprodavaji a tak chci vedet kam se dostala.. diky

ahojky, do Hucul Clubu jsem take chodila, ale je to jiz 10let... Zevu si pamatuju, pak taky hrebce Juráska a Mufíka (ten se mi moc libil), Sajka, Minerva, dal jiz nevim, mam kamaradku, ktera tam chodila hodne let a mame ted sve koniky kousek od sebe, takze bych nejake info mohla ziskat. Kdyz tak pisnete na mail jací konici vas zajimaji. konusxxx@seznam.cz
Ahoj Iva

26.8.2006 12:13

koňus napsal(a):
ahojky, do Hucul Clubu jsem take chodila, ale je to jiz 10let... Zevu si pamatuju, pak taky hrebce Juráska a Mufíka (ten se mi moc libil), Sajka, Minerva, dal jiz nevim, mam kamaradku, ktera tam chodila hodne let a mame ted sve koniky kousek od sebe, takze bych nejake info mohla ziskat. Kdyz tak pisnete na mail jací konici vas zajimaji. konusxxx@seznam.cz
Ahoj Iva

uz jsem ti napsala e-mail

27.8.2006 13:33

flekuna napsal(a):
uz jsem ti napsala e-mail

tak kdo jeste zna koniky z HUCUL CLUBU ??

27.8.2006 22:01

flekuna napsal(a):
tak kdo jeste zna koniky z HUCUL CLUBU ??

Ze Zmrzlíku bohužel koníky neznám, ale nějakou dobu jsem pobývala na Janově hoře, na farmě Hucul :-))

1.9.2006 17:08

jennifer napsal(a):
Ze Zmrzlíku bohužel koníky neznám, ale nějakou dobu jsem pobývala na Janově hoře, na farmě Hucul :-))

zna jeste nekdo ZÉVU??

2.9.2006 21:14

flekuna napsal(a):
zna jeste nekdo ZÉVU??

tak když tak prosíte:-)hucul club stále ještě koně nerozprodal(a i když se to stane, zůstanou všichni na zmrzu),pár koní je půjčených na revers.Zéva je na zmrzu, má se dobře a je to super kobylka. Gurgul zmrzlík s.v. neni celý jméno, ve skutečnosti se mu řiká Nero a momentálně je na odpočinku u jedný hodný pani(spolu s Nymfou a Elsičkou).
na zmrzu je 33 koní,tady je seznam:Niké, růženka, rozárka,sita, ural,uran urga utah, ufo, víla, veles,zeva, zulejka, zeeland, babeta,bazalka, bára, cikáda, citadela, cicero, eva, fortuna, gaia, irma, káj, kryštof+hřebci-mars, janus, jura, cedr, drak, unkas, ryngo. ostatní jsou na reversu, včetně sajky.jestli máte konkrétního, můžu říct kde. v poslední době byli prodáni:sylva, aster, tonička, vikomt, narciska,tajga,gerda
obrázek mám jenom koní z Volenic(u Káči P.)-ambra, vulkán, nikola, dominik
máte pěknýho valáška, po jaký je kobyle?

Neregistrovaný uživatel

3.9.2006 13:49
Neregistrovaný uživatel

tamtam napsal(a):
tak když tak prosíte:-)hucul club stále ještě koně nerozprodal(a i když se to stane, zůstanou všichni na zmrzu),pár koní je půjčených na revers.Zéva je na zmrzu, má se dobře a je to super kobylka. Gurgul zmrzlík s.v. neni celý jméno, ve skutečnosti se mu řiká Nero a momentálně je na odpočinku u jedný hodný pani(spolu s Nymfou a Elsičkou).
na zmrzu je 33 koní,tady je seznam:Niké, růženka, rozárka,sita, ural,uran urga utah, ufo, víla, veles,zeva, zulejka, zeeland, babeta,bazalka, bára, cikáda, citadela, cicero, eva, fortuna, gaia, irma, káj, kryštof+hřebci-mars, janus, jura, cedr, drak, unkas, ryngo. ostatní jsou na reversu, včetně sajky.jestli máte konkrétního, můžu říct kde. v poslední době byli prodáni:sylva, aster, tonička, vikomt, narciska,tajga,gerda
obrázek mám jenom koní z Volenic(u Káči P.)-ambra, vulkán, nikola, dominik
máte pěknýho valáška, po jaký je kobyle?

For Flekuna: Masni, to si ty???

4.9.2006 10:33

vrbinka napsal(a):

Tak to asi stejně nebude on, protože jsem teď zjistila z papírů, že to je vraník...

4.9.2006 13:11

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
For Flekuna: Masni, to si ty???

jj jeste mam diskuzi SKOKY..jukni se

5.9.2006 19:55

karwen napsal(a):
Tak to asi stejně nebude on, protože jsem teď zjistila z papírů, že to je vraník...

muzete se juknout na diskuzi - SKOKY
je taky moje

6.9.2006 14:29

flekuna napsal(a):
muzete se juknout na diskuzi - SKOKY
je taky moje

tak jsem se dozvedela, ze HUCUL CLUB se nerosprodava a tak udelam jidou DISKUZI potom vam sem napisu, jaka to je.. muzete se na ni juknout

Přidejte reakci

Přidat smajlík