Spoustu lidí hledá kam by mohlo za koňmi docházet ať už si platit tréninky nebo za výpomoc kolem koní.
Já sama se kolem koní pohybuji už pár let a za tu dobu jsem prošla více stájí ať už se jednalo o soukromé, spíše rodinné nebo jezdecké kluby.
Projížděla jsem témata zde na stránkách a musím říci, že je zde spoustu témat hledám ježdění a podobně, ale bohužel většinou všechny kraje dohromady a tak snad někomu tahle diskuze pomůže najít pro sebe vhodnou stáj či ranch (Já ten svůj už našla).
Takže bych byla ráda, kdyby se zde objevovali stáje, kluby, ranče kam je možné chodit, popř. vaše zkušenosti s něma.
Jsme čtyři dívky (16,14,14,14) a hledáme ježdění ve Zlínském kraji za výpomoc či malý měsíční příspěvek. S koňmi jsme pracovaly jak ze země, tak i základy skoku, western nám též nevadí a samozdřejmě zvládáme všechny chody. Hledáme spíše soukromníka, který například nemá čas často na koních jezdit. Docházka nejméně 1x týdně, podle toho, jak by to bylo daleko od bydliště (spíše ale pátek+víkend). Pokud 4 koně nemáte, ale jsou pouze dva, je možné že by chodily pouze dvě. Budeme rády za VŠECHNY nabídky, děkujeme!
A třeba i Vsetínsko, v rámci ZL kraje. Najde se nějaký soukromník (příp. stáj), který by umožnil docházku ke koním začátečníkovi, plnoletému a spolehlivému, který se nebojí práce? Nějaké jezdecké zkušenosti mám, ale jsem stále jen začátečník. Ráda bych se naučila vše okolo koní. Děkuji za případné nabídky!
Dobrý den,
chci se zeptat, jestli není někdo z fryštáku a má koně. Je mi 16 let a už dloouhou dobu sháním něco, kde bych s koňmi mohla pracovat.. Jezdím už kolem 7 let, ale nikdy to nebylo stálé.. Buď to bylo moc daleko, nebo to všude bylo příliš drahé. Jelikož ve Fryštáku bydlím, tak bych docházela i 3x týdně. Chtěla bych se věnovat spíše jednomu koníkovi a pracovat s ním i třeba základy ze země, vyjížďky, jízdárna. Je mi jedno jestli western nebo anglii, mám zkušenosti s oběmi :) Ale pokud vím, tak právě zde se nikde jezdit takto nedá
Proto i kdyby jste měli tip, kde by se v okolí Fryštáku (Zlínsko) dalo jezdit za výpomoc či malý příspěvěk, byla bych moc ráda, kdyby jste se mi sem ozvali :).
dasty11
napsal(a):
Dobrý den,
chci se zeptat, jestli není někdo z fryštáku a má koně. Je mi 16 let a už dloouhou dobu sháním něco, kde bych s koňmi mohla pracovat.. Jezdím už kolem 7 let, ale nikdy to nebylo stálé.. Buď to bylo moc daleko, nebo to všude bylo příliš drahé. Jelikož ve Fryštáku bydlím, tak bych docházela i 3x týdně. Chtěla bych se věnovat spíše jednomu koníkovi a pracovat s ním i třeba základy ze země, vyjížďky, jízdárna. Je mi jedno jestli western nebo anglii, mám zkušenosti s oběmi :) Ale pokud vím, tak právě zde se nikde jezdit takto nedá
Proto i kdyby jste měli tip, kde by se v okolí Fryštáku (Zlínsko) dalo jezdit za výpomoc či malý příspěvěk, byla bych moc ráda, kdyby jste se mi sem ozvali :).
Ve Frystaku a okoli je spousta koni. Nebylo by od veci se projit a poptat se primo osobne ;-).