Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.8.2006 19:14

Ahojky lidičky posílejte sem a puište o svých mladých hřebčácích! dík

22.8.2006 19:48

jeffik napsal(a):

Tak tady je Saxík, kladrubák, je mu 16měsíců, začíná se tvarovat do pořádnýho koně.... musim nafotit novější fotky, tahle je focená před měsícem.

22.8.2006 19:58

cheyenne napsal(a):
Tak tady je Saxík, kladrubák, je mu 16měsíců, začíná se tvarovat do pořádnýho koně.... musim nafotit novější fotky, tahle je focená před měsícem.

Ahojky ten tvůj hřebčák je moc krásnej co je to za plemeno?

22.8.2006 22:14

jeffik napsal(a):

Tak tohle je můj mlaďoch Skippy, rok a půl

22.8.2006 22:35

jeffik napsal(a):

Tohle je Wild Jess (po Kathys Royal Jess - Quarter horse, z matky Vigia - Anglický plnokrevník), je to roček

23.8.2006 07:11

karwen napsal(a):
Tohle je Wild Jess (po Kathys Royal Jess - Quarter horse, z matky Vigia - Anglický plnokrevník), je to roček

Tak tohle je můj mladý hřebec, spíš ještě hřebeček :-), jsou mu teprve 4 měsíce , ano, je to Angie.

23.8.2006 07:18

janovotna napsal(a):
Tak tohle je můj mladý hřebec, spíš ještě hřebeček :-), jsou mu teprve 4 měsíce , ano, je to Angie.

Tak tohle je Kevínek, taková směska všeho možného...ale je úžasnej. V prosinci poputuje k nové majitelce

23.8.2006 07:19

tajemma danny napsal(a):
Tak tohle je Kevínek, taková směska všeho možného...ale je úžasnej. V prosinci poputuje k nové majitelce

A tohle je Lord, klasické ČT-naše zlatíčko. Roste jako z vody, jsem zvědavá co to bude za vysokého koháta až dospěje.

23.8.2006 07:20

tajemma danny napsal(a):
A tohle je Lord, klasické ČT-naše zlatíčko. Roste jako z vody, jsem zvědavá co to bude za vysokého koháta až dospěje.

A poslední je Grandiózní Grand. Je to také ČTčko jako poleno-směska s PP.

Uživatel s deaktivovaným účtem

23.8.2006 08:46
Uživatel s deaktivovaným účtem

tajemma danny napsal(a):
A poslední je Grandiózní Grand. Je to také ČTčko jako poleno-směska s PP.

Můj hříbek hřebeček Zahirek!

23.8.2006 09:05

cheyenne napsal(a):

muj hrebecek Elmont po o : Mistral, M.: Glen Elba po Hurikán ted aktualně cerný ryzak se svetlym osasem a řívou, takovej fuks:o) ted mu jsou 3 mesice, na fotce tyden:o) jinak je na prodej, další fotky na www.evush.estranky.cz

23.8.2006 09:27

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Můj hříbek hřebeček Zahirek!

taky spíš ještě hřebeček Low white moon (PH) po Blue eye jane valey. Na fotce 13 měsíců

31.8.2006 13:53

jeffik napsal(a):

Tady je to ,,ještě" hřebec-Sir Sirus po Silvio II

Přidejte reakci

Přidat smajlík