m i s i c k a
napsal(a):
A poslední
Plnokrevný arabský hřebec Utrecht (foto z www.watani.cz)...otec mojí kobylky Usamy Watani
jeffulka
napsal(a):
AHojky lidi prosím vás pokud máte fotografii nebo obrázek LADYKILLERA ,CARISMO,JASPIS,VENEUR DU LUC,LORDANO,díky moc :o))))
http:// www.synergysporthorses.net/ Ladykillerside.jpg
http:// www.synergysporthorses.net/ Ladykiller.jpg
(Odstranit mezery)
To je Ladykiller
sadzi saj

svatka
napsal(a):
http:// www.synergysporthorses.net/ Ladykillerside.jpg
http:// www.synergysporthorses.net/ Ladykiller.jpg
(Odstranit mezery)
To je Ladykiller
Prosím kdyby jste měl někdo náhodou fotku nebo věděli odkaz na nějaký webovky, kde je Silvaner Buňovský, prosím napište sem díky
sadzi saj

mela
napsal(a):
Podle posledních zpráv je Silvaner Buňovský vykastrovaný a stojí asi údajně někde na slovensku
Hm, dík a nevíš o nějakém jeho fotu na webu? Mám po něm kobču a zajímalo by mě, jak vypadá její tatínek.
sadzi saj

mela
napsal(a):
Možná by se dala nějaká někde najít.My po něm máme taky kobylku
No už jsem to zkoušela a nic mi nikde nic nenašlo. A máte taky ryzku? Já jo.
dominicca
napsal(a):
Sahib W, welsh pony, zatím 3,5 letý - nepřipouští, ale v budoucnu se máme na co těšit...
Puschkin
Uživatel s deaktivovaným účtem

mela
napsal(a):
My máme světlou hnědku s malým kvítkem a bílou zadní spěnkou
Kámoška má kobylku po Silvaner Buňovský, je to světlá hnědka bez odznaků.
sadzi saj

napsal(a):
Kámoška má kobylku po Silvaner Buňovský, je to světlá hnědka bez odznaků.
A jaká je povahově, na ježdění a skáče s ní nebo něco? Dík

sadzi saj
napsal(a):
A jaká je povahově, na ježdění a skáče s ní nebo něco? Dík
Jezdí s ní parkury, letos ji připouštěla ale nepovedlo se. Jinak kobyla je taková důstojná, pohladit se nechá málokdy, chytit za ohlávku taky. Pod sedlem je temperamentní, v terénu se ráda proběhne. Ale jinak na ošetřování je hodná. Je lehtivá!
sadzi saj

napsal(a):
Jezdí s ní parkury, letos ji připouštěla ale nepovedlo se. Jinak kobyla je taková důstojná, pohladit se nechá málokdy, chytit za ohlávku taky. Pod sedlem je temperamentní, v terénu se ráda proběhne. Ale jinak na ošetřování je hodná. Je lehtivá!
Jééé teda jsem se pobavila, úplně vidím Elinu. Mám jí teprve 4 měsíce, kromě toho zabřezávání, měla už 6 hříbat, jinak je to samý, mazlit málokdy, to už musí být, s tou ohlávkou, prvních pár dní jí člověk vzal za ohlávku a šup na zadní, teď si zvykla, ale na cizí toho zkouší dosti, jinak nemusí moc cizí lidi, na sobě s nima ráda dělá všelijaké vylomeniny. Pod sedlem v terénu, přesně, ráda se proběhne. Na ošetřování taky hodná, akorát si občas vymýšlí, jestli ty zadní nohy musí opravdu držet.

sadzi saj
napsal(a):
Jééé teda jsem se pobavila, úplně vidím Elinu. Mám jí teprve 4 měsíce, kromě toho zabřezávání, měla už 6 hříbat, jinak je to samý, mazlit málokdy, to už musí být, s tou ohlávkou, prvních pár dní jí člověk vzal za ohlávku a šup na zadní, teď si zvykla, ale na cizí toho zkouší dosti, jinak nemusí moc cizí lidi, na sobě s nima ráda dělá všelijaké vylomeniny. Pod sedlem v terénu, přesně, ráda se proběhne. Na ošetřování taky hodná, akorát si občas vymýšlí, jestli ty zadní nohy musí opravdu držet.
No nebudou to náhodou poloségry????
sadzi saj

napsal(a):
No nebudou to náhodou poloségry????
Jo je to sranda a je to docela zajímavý, že jsou si tak podobný.
alenkacz

jeffik
napsal(a):
Ahojky posílejte sem tatínky svých čtyřnohých drobečku! papa
Nemáte někdo prosím fotku a nějaké info o 2646 Robik s. v. ? Díky..
alenkacz
napsal(a):
Nemáte někdo prosím fotku a nějaké info o 2646 Robik s. v. ? Díky..
fotky 2646 ROBIK s.v. najdeš na www.volny.cz/jshanc
widle
napsal(a):
Nemáte někdo fotku Shagya IV CZ?
Jeho fotku nemam,ale to na té fotce je jeho syn El Sid loni na výstavě ve Slatiňanech.Ještě je po něm jedna kobylka Shezady,jsou to pravý sourozenci.Jestli máš plemenou knihu hřebců,tak tam je určitě.
lu
napsal(a):
Jeho fotku nemam,ale to na té fotce je jeho syn El Sid loni na výstavě ve Slatiňanech.Ještě je po něm jedna kobylka Shezady,jsou to pravý sourozenci.Jestli máš plemenou knihu hřebců,tak tam je určitě.
Dobrý den.
Právě taky hledám foto Shagya IV. Abych se podíval na otce Šezady. A tady vidím foto jejího pravého bráchy...to je náhodička.
Děkuji.
foto: Šezady, starší fotka
kamzík

p zeleny
napsal(a):
Dobrý den.
Právě taky hledám foto Shagya IV. Abych se podíval na otce Šezady. A tady vidím foto jejího pravého bráchy...to je náhodička.
Děkuji.
foto: Šezady, starší fotka
pro Petra G.
Tak jak to jde se Šezou? Petra Husáková mi přeposílala jeden e-mail od Vás. Ale to už je snad 14 dní. Vy sní děláte toho parelliho nakonec sám?
Lenka
jeffulka
napsal(a):
AHojky lidi prosím vás pokud máte fotografii nebo obrázek LADYKILLERA ,CARISMO,JASPIS,VENEUR DU LUC,LORDANO,díky moc :o))))
na webu P.Mullera www.muller-equine.cz
brodska
napsal(a):
Ahojky! Já mám fotečku Donegala, ale nemám ji jak nascenovat, jedině poštou, mám po něm kobču....
ta už ji mám tady............
mela
napsal(a):
S některou z vás jsem si o tom možná už psala.Naše Bona je v podstatě to samé.Asi to mají opravdu nějak v rodině.A tu fotku Slivanera jsem vážně nikde nenašla.A vykastrovaný je určitě.Stál v Olomouci.
Ahojky holky tak Silvaner je opravdu vykastrovaný znala jsem ho na škole v Tlumačově a byla i u jeho kastrace jezdily jsme ho hodně i do terénu byl hrozně hodný na plemeníka. jeho fotečku mám ale bohüžel fotku ne v digitální podobě pokusím se ji přefotit na digitál a dám ji sem ale nevím jak to bude vypadat jinak by mě zajímalo jak vypadají jeho potomci a v terénu byl živlik ale přijemný
jeffik
napsal(a):
Ahojky posílejte sem tatínky svých čtyřnohých drobečku! papa
Tak toto je SILVANER BUŇOVSKÝ ale omlouvám kavalitu přefoceno z fotky
buggyna

gil
napsal(a):
PROSÍÍÍM!Našel by se někdo,kdo by měl fotku GREAT PLEASURE,jinou,než tu na stránkách p.Mullera???????????????????
Děkuju
buggyna
napsal(a):
PROSÍÍÍM!Našel by se někdo,kdo by měl fotku GREAT PLEASURE,jinou,než tu na stránkách p.Mullera???????????????????
Děkuju
Zdravím!
Tak mě se zalíbil pl. hřebec 612Golem,s.v.
Welsh , majitel p. Blažek.
Pokud někdo chctete kontakt , podívejte se na http://kone.blazek.info/
Foto staženo z uvedených stránek...
sadzi saj

gil
napsal(a):
Díky Ti moc za foto, vůbec jsem nikde nemohla nic najít a už vůbec nedoufalal, že někdo jeho foto mám. Moje kobča je úplně celý on, přesně ten krk, no supr. Dík moc
sadzi saj

sadzi saj
napsal(a):
Díky Ti moc za foto, vůbec jsem nikde nemohla nic najít a už vůbec nedoufalal, že někdo jeho foto mám. Moje kobča je úplně celý on, přesně ten krk, no supr. Dík moc
Neuložilo se to pod to, co mělo , takže poděkování patří za Silvanera Buňovského. Ještě jednou díky