tajemma danny
napsal(a):
a tohle je můj další miláček...bezpapírák Arnošt (nalezenec)
Tak já mám taky andulku - PepíkaPotom bígla - Denis
A bohužel už jenom jednoho křečka (měla jsem jich dohromady 5 - 2 pískomili , džungaráka , morče)Křeček zlatý -Lerinek
A prozetím poslední kocour sibiřský -Maxmilian II. (jméno má jeho po úspěšném dědečkovi Maxmilianovi - patří majitelce CHS) tak přidám jeho foto
Mašulda nemá ale vyřízené PP , jelikož ho máme jenom "na mazlení"
Přidám ale jen fotku Maxe , protože ostatní fotky mi nejdou nějak vložit...
Maxmilian II.
alisa
napsal(a):
Tak já mám taky andulku - PepíkaPotom bígla - Denis
A bohužel už jenom jednoho křečka (měla jsem jich dohromady 5 - 2 pískomili , džungaráka , morče)Křeček zlatý -Lerinek
A prozetím poslední kocour sibiřský -Maxmilian II. (jméno má jeho po úspěšném dědečkovi Maxmilianovi - patří majitelce CHS) tak přidám jeho foto
Mašulda nemá ale vyřízené PP , jelikož ho máme jenom "na mazlení"
Přidám ale jen fotku Maxe , protože ostatní fotky mi nejdou nějak vložit...
Maxmilian II.
A ještě Denis...Musim nafotit nějaké jiné fotky...Tady vypadá dost divně
pretty 1
napsal(a):
Terrča
Ahojda, fotky mi sem nejdou vložit
Ale kromě koníka mám dva pejsky Matěje a Beryho (border colie a kavalír king charles španěla), taky vlastním dvě kočičky Máju a Betynu, andulku Pepíka a jelikož pracuji ve stanici na ochranu zvířat občas mám doma kozu, labuť, srnečka, veverku atd........ jednou jsem doma měla půl roku klokana a to byl můj miláček
Uživatel s deaktivovaným účtem

lucie buresova
napsal(a):
Ahojda, fotky mi sem nejdou vložit
Ale kromě koníka mám dva pejsky Matěje a Beryho (border colie a kavalír king charles španěla), taky vlastním dvě kočičky Máju a Betynu, andulku Pepíka a jelikož pracuji ve stanici na ochranu zvířat občas mám doma kozu, labuť, srnečka, veverku atd........ jednou jsem doma měla půl roku klokana a to byl můj miláček
Kocourek Batman

napsal(a):
Kocourek Batman
Koucourek Mojito
Je v kleci, protože si minulý týden zlomil zadní nohu a byl na operaci a má zakázané skákání!

napsal(a):
Koucourek Mojito
Je v kleci, protože si minulý týden zlomil zadní nohu a byl na operaci a má zakázané skákání!
Denis, ten největší kocour, jakého jsem kdy viděla!
Už je to důchodce, nalezenec, nevím kolik mu je, ale nemá spodní zuby... ale myši chytá pořád!

napsal(a):
Denis, ten největší kocour, jakého jsem kdy viděla!
Už je to důchodce, nalezenec, nevím kolik mu je, ale nemá spodní zuby... ale myši chytá pořád!
Andělka bělka

napsal(a):
Andělka bělka
Emilka

napsal(a):
Emilka
A ještě chybí Trinity, ta je vlevo, uprostřed Emilka a v pravo Andělka

napsal(a):
A ještě chybí Trinity, ta je vlevo, uprostřed Emilka a v pravo Andělka
Tyto všechny miciny (až na Mojita) jsou nalezenci ze sídliště, kde bydlí moji rodiče. Všechny miciny byly zvyklé na člověka, tudíž se buď ztratily nebo je někdo vyhodil...Všechny máme ve stáji, popř. jsou u nového majitele (Andělka s Emilkou)....
A doma ještě máme 2 osmáky degu Julinku a Valentýna, 1 džungaráka Prdelku, Užovku červenou - Drobek (190 cm) a 4 bílé laboratorní myšky - ty nemají jména, je to potrava pro hada (). Fotky bohužel nemám u sebe...
A tak přidávám největšího domacího mazlíčka mého přítele!
tajemma danny
napsal(a):
Doufám, že to neva. Hoďte sem fotky Vašich mazlíčků mimo koníků...Tohle je Pepíček, ředitel mého počítačového centra...
My toho máme trošku víc, tři psy, kočku, papouška, želvy, tři sklípkany, gekončíka a v neposlední řadě koně. tak sem dám jenom některý:o) Tohle jsou naše želvušky Sedmikráska a Smaženka :o))
tajemma danny
napsal(a):
Doufám, že to neva. Hoďte sem fotky Vašich mazlíčků mimo koníků...Tohle je Pepíček, ředitel mého počítačového centra...
no a naše psiska-zlaté retrívřice:o) Na kraji je Mendy-celým jménem Ursa Irslak, už je to 12 letá bábinka po operaci kyčlí (ach ty koně...), uprostřed je mimino Agnes, ta je ségry, a na kraji je Bafi - Butterfly Golden Martes, to je moje nejvě+tší miminko co se mnou chodí ke koním¨a na procházky s kobylkou. Mendy je máma Bafi a Bafi je máma Agnes.
tajemma danny
napsal(a):
To je moje milovaná Bobinka
tajemma danny
napsal(a):
a ještě jednou Bobinka....
dendulka
napsal(a):
a ještě jednou Bobinka....
Tak todle je můj milášek Erošek.........je to velký hlídač!!!
kera
napsal(a):
Tak todle je můj milášek Erošek.........je to velký hlídač!!!
A ještě Bobinka mojeho králička+Beruška(je to její nej kámoška)
kera
napsal(a):
A ještě Bobinka mojeho králička+Beruška(je to její nej kámoška)
Tak já se také přidám. Naše jezevčice Ketty, která mě často doprovází na vyjížďkách. Je to blázen do koní
zuzanka
napsal(a):
Tak já se také přidám. Naše jezevčice Ketty, která mě často doprovází na vyjížďkách. Je to blázen do koní
Též se přidám. Mám 3 malá zlatíčka:
- zakrslíček Bobinka
zviratkova
napsal(a):
Též se přidám. Mám 3 malá zlatíčka:
- zakrslíček Bobinka
- andulák Kubíček