Fotky Vašich ostatních domácích mazlíčků

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.8.2006 17:00

Doufám, že to neva. Hoďte sem fotky Vašich mazlíčků mimo koníků...Tohle je Pepíček, ředitel mého počítačového centra...

27.8.2006 17:01

tajemma danny napsal(a):
Doufám, že to neva. Hoďte sem fotky Vašich mazlíčků mimo koníků...Tohle je Pepíček, ředitel mého počítačového centra...

a etě detailní fotečka...

27.8.2006 17:04

tajemma danny napsal(a):
a etě detailní fotečka...

a tohle je můj další miláček...bezpapírák Arnošt (nalezenec)

27.8.2006 17:27

tajemma danny napsal(a):

Tak já mám taky andulku - PepíkaPotom bígla - DenisA bohužel už jenom jednoho křečka (měla jsem jich dohromady 5 - 2 pískomili , džungaráka , morče)Křeček zlatý -LerinekA prozetím poslední kocour sibiřský -Maxmilian II. (jméno má jeho po úspěšném dědečkovi Maxmilianovi - patří majitelce CHS) tak přidám jeho fotoMašulda nemá ale vyřízené PP , jelikož ho máme jenom "na mazlení"
Přidám ale jen fotku Maxe , protože ostatní fotky mi nejdou nějak vložit...

Maxmilian II.

27.8.2006 17:29

alisa napsal(a):
Tak já mám taky andulku - PepíkaPotom bígla - DenisA bohužel už jenom jednoho křečka (měla jsem jich dohromady 5 - 2 pískomili , džungaráka , morče)Křeček zlatý -LerinekA prozetím poslední kocour sibiřský -Maxmilian II. (jméno má jeho po úspěšném dědečkovi Maxmilianovi - patří majitelce CHS) tak přidám jeho fotoMašulda nemá ale vyřízené PP , jelikož ho máme jenom "na mazlení"
Přidám ale jen fotku Maxe , protože ostatní fotky mi nejdou nějak vložit...

Maxmilian II.

A ještě Denis...Musim nafotit nějaké jiné fotky...Tady vypadá dost divně

27.8.2006 17:49

tajemma danny napsal(a):

taky jsme meli jednoho reditele:-) Bohuzel letos umrel:-(

27.8.2006 23:08

tajemma danny napsal(a):

To je můj kocour Bucifál asi 4 roky :)

27.8.2006 23:09

tajemma danny napsal(a):

a to moje dobramanka

27.8.2006 23:10

racina napsal(a):
a to moje dobramanka

a koťátko

28.8.2006 00:28

racina napsal(a):
a koťátko

Jak bude fotak,tak Vam sem hodim svoje sklipkany, kralicka a pritele,kdyz se bavime o domacich mazliccich.

28.8.2006 08:17

scratchie napsal(a):
Jak bude fotak,tak Vam sem hodim svoje sklipkany, kralicka a pritele,kdyz se bavime o domacich mazliccich.

Já jich mám více, ale koník ještě není. Musím přemluvit toho největší zvířátko rodiny (přítele) a bude i koník. Přikládám fotky kocouříků a mojí fenečky Terrči

28.8.2006 08:19

pretty 1 napsal(a):
Já jich mám více, ale koník ještě není. Musím přemluvit toho největší zvířátko rodiny (přítele) a bude i koník. Přikládám fotky kocouříků a mojí fenečky Terrči

Terrča

28.8.2006 08:27

pretty 1 napsal(a):
Terrča

Ahojda, fotky mi sem nejdou vložit
Ale kromě koníka mám dva pejsky Matěje a Beryho (border colie a kavalír king charles španěla), taky vlastním dvě kočičky Máju a Betynu, andulku Pepíka a jelikož pracuji ve stanici na ochranu zvířat občas mám doma kozu, labuť, srnečka, veverku atd........ jednou jsem doma měla půl roku klokana a to byl můj miláček

Uživatel s deaktivovaným účtem

28.8.2006 08:56

lucie buresova napsal(a):
Ahojda, fotky mi sem nejdou vložit
Ale kromě koníka mám dva pejsky Matěje a Beryho (border colie a kavalír king charles španěla), taky vlastním dvě kočičky Máju a Betynu, andulku Pepíka a jelikož pracuji ve stanici na ochranu zvířat občas mám doma kozu, labuť, srnečka, veverku atd........ jednou jsem doma měla půl roku klokana a to byl můj miláček

Kocourek Batman

28.8.2006 08:57

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Kocourek Batman

Koucourek Mojito
Je v kleci, protože si minulý týden zlomil zadní nohu a byl na operaci a má zakázané skákání!

28.8.2006 09:00

Koucourek Mojito
Je v kleci, protože si minulý týden zlomil zadní nohu a byl na operaci a má zakázané skákání!

Denis, ten největší kocour, jakého jsem kdy viděla!
Už je to důchodce, nalezenec, nevím kolik mu je, ale nemá spodní zuby... ale myši chytá pořád!

28.8.2006 09:00

Denis, ten největší kocour, jakého jsem kdy viděla!
Už je to důchodce, nalezenec, nevím kolik mu je, ale nemá spodní zuby... ale myši chytá pořád!

Andělka bělka

28.8.2006 09:03

Andělka bělka

Emilka

28.8.2006 09:04

Emilka

A ještě chybí Trinity, ta je vlevo, uprostřed Emilka a v pravo Andělka

28.8.2006 09:06

tajemma danny napsal(a):

tohle je neše potěšení Berezína z Darganova Dvora

28.8.2006 09:08

tajemma danny napsal(a):

a ještě jednou Bereza

28.8.2006 09:09

A ještě chybí Trinity, ta je vlevo, uprostřed Emilka a v pravo Andělka

Tyto všechny miciny (až na Mojita) jsou nalezenci ze sídliště, kde bydlí moji rodiče. Všechny miciny byly zvyklé na člověka, tudíž se buď ztratily nebo je někdo vyhodil...Všechny máme ve stáji, popř. jsou u nového majitele (Andělka s Emilkou)....
A doma ještě máme 2 osmáky degu Julinku a Valentýna, 1 džungaráka Prdelku, Užovku červenou - Drobek (190 cm) a 4 bílé laboratorní myšky - ty nemají jména, je to potrava pro hada (). Fotky bohužel nemám u sebe...
A tak přidávám největšího domacího mazlíčka mého přítele!

28.8.2006 09:11

tajemma danny napsal(a):

a tohle je neše nějvětší " zvířátko"

28.8.2006 11:30

tajemma danny napsal(a):

nas stájový hlídač, pitbulka nikitka, ktera ted ceka stenatka..:o)

28.8.2006 11:32

evush2010 napsal(a):
nas stájový hlídač, pitbulka nikitka, ktera ted ceka stenatka..:o)

jeste jedna:o) tentokrat akt

28.8.2006 11:32

evush2010 napsal(a):
jeste jedna:o) tentokrat akt

a tváří v tvář

28.8.2006 12:03

bednarik petr napsal(a):
a tohle je neše nějvětší " zvířátko"

28.8.2006 12:08

tajemma danny napsal(a):

tady je věčně uštekaná fenka Americko-Kanadský bílý ovčák Brita

28.8.2006 12:36

kailuska napsal(a):
tady je věčně uštekaná fenka Americko-Kanadský bílý ovčák Brita

to je moje kočka Mája, narodila se ve stáji a má ráda koně..kočky nesnáší :)

28.8.2006 14:18

tajemma danny napsal(a):

Nasa "vlčica" Viky

28.8.2006 14:40

sapaska napsal(a):
Nasa "vlčica" Viky

.........naši tři novofundlanďani

Cliff -14 let a 3 měsíce
Fabricius - 6 měsíců
Darés - 2,5 roku

28.8.2006 14:42

lucky napsal(a):
.........naši tři novofundlanďani

Cliff -14 let a 3 měsíce
Fabricius - 6 měsíců
Darés - 2,5 roku

králík Michal (náš pan domácí)...5,5 let

28.8.2006 19:23

lucky napsal(a):
králík Michal (náš pan domácí)...5,5 let

tady jsou nasi drobeckove

28.8.2006 19:28

leuska napsal(a):
tady jsou nasi drobeckove

Tak ti jsou super Přikládám své.

28.8.2006 19:48

tajemma danny napsal(a):

My toho máme trošku víc, tři psy, kočku, papouška, želvy, tři sklípkany, gekončíka a v neposlední řadě koně. tak sem dám jenom některý:o) Tohle jsou naše želvušky Sedmikráska a Smaženka :o))

28.8.2006 19:49

tajemma danny napsal(a):

tohle je Bilbo, můj gekončík. On může za to, že mi do pokojíka nechodí mamka s ségrou, páč se ho bojí:o))

28.8.2006 19:49

tajemma danny napsal(a):

Lenoška Rajda

28.8.2006 19:51

tajemma danny napsal(a):

no a naše psiska-zlaté retrívřice:o) Na kraji je Mendy-celým jménem Ursa Irslak, už je to 12 letá bábinka po operaci kyčlí (ach ty koně...), uprostřed je mimino Agnes, ta je ségry, a na kraji je Bafi - Butterfly Golden Martes, to je moje nejvě+tší miminko co se mnou chodí ke koním¨a na procházky s kobylkou. Mendy je máma Bafi a Bafi je máma Agnes.

2.9.2006 09:06

tajemma danny napsal(a):

To je moje milovaná Bobinka

2.9.2006 09:07

tajemma danny napsal(a):

a ještě jednou Bobinka....

2.9.2006 12:21

dendulka napsal(a):
a ještě jednou Bobinka....

Tak todle je můj milášek Erošek.........je to velký hlídač!!!

2.9.2006 12:23

kera napsal(a):
Tak todle je můj milášek Erošek.........je to velký hlídač!!!

A ještě Bobinka mojeho králička+Beruška(je to její nej kámoška)

2.9.2006 16:57

kera napsal(a):
A ještě Bobinka mojeho králička+Beruška(je to její nej kámoška)

Tak já se také přidám. Naše jezevčice Ketty, která mě často doprovází na vyjížďkách. Je to blázen do koní

2.9.2006 20:29

zuzanka napsal(a):
Tak já se také přidám. Naše jezevčice Ketty, která mě často doprovází na vyjížďkách. Je to blázen do koní

Též se přidám. Mám 3 malá zlatíčka:
- zakrslíček Bobinka

2.9.2006 20:29

zviratkova napsal(a):
Též se přidám. Mám 3 malá zlatíčka:
- zakrslíček Bobinka

- andulák Kubíček

2.9.2006 20:30

zviratkova napsal(a):
- andulák Kubíček

- a andulka Žofinka

Přidejte reakci