kailuska
napsal(a):
Chtěla bych vědět jak děláte bobánky svým koníčkům. já zhruba vím jak se dělají ale každý vypadá jinak a hříva trčí na všechny strany poradíte mi někdo nebo přihodíte fotky vašich výtvorů.... těším se
Na obrázku klisna Kaila s mým výtvorem
Posílám Vám fotografii mého výtvoru na mé klisně. Drdůlky dělám z krátké protrhané hřívy( asi 7 cm dlouhé). Spletu copánem a přeložím na půl. Pevně omotám gumičkou!!!
kailuska
napsal(a):
Chtěla bych vědět jak děláte bobánky svým koníčkům. já zhruba vím jak se dělají ale každý vypadá jinak a hříva trčí na všechny strany poradíte mi někdo nebo přihodíte fotky vašich výtvorů.... těším se
základem je protrhaná a nakrátko tak 10-12cm zastřižená hříva. Zapletu copánky (všechny stejně široké) ty pak přehnu napůl a znova napůl a zagumičkuji. Hodně úspěchů (PS: čím častějc to děláš tím to bude lepší a lepší)
kolca
napsal(a):
základem je protrhaná a nakrátko tak 10-12cm zastřižená hříva. Zapletu copánky (všechny stejně široké) ty pak přehnu napůl a znova napůl a zagumičkuji. Hodně úspěchů (PS: čím častějc to děláš tím to bude lepší a lepší)
dělám to stejným způsobem jako vy ale když to dvakrát přěhnu napůl tak mi musí kus čouhat aby to bylo za co upevnit-...
dorabohuslav
napsal(a):
to jsem vytvořila Terezce, ale je to focené až odpoledne..takže je to lehce poškozené...
a já mojemu miláčkovi, který už je v nebesích :(((((
kailuska
napsal(a):
copánek, provléknout sebou samým a zamotat - na jednu gumičku, vydrží celý den..
simonaf
napsal(a):
copánek, provléknout sebou samým a zamotat - na jednu gumičku, vydrží celý den..
A ještě jedna z předvčerejška...takhle vypadá zapletený 5cm dlouhý ježek :o)
simonaf
napsal(a):
A ještě jedna z předvčerejška...takhle vypadá zapletený 5cm dlouhý ježek :o)
Tak a tohle je můj výtvor
blanche
napsal(a):
Tak a tohle je můj výtvor
jednoduché, ale slušivé....