sadzi saj

konarka007
napsal(a):
tak jak se vám Vendelín líbí?? prosím omluvte kvalitu fotek,ale byla jsem tak štastná,že jsem se celá klepala a na fotkách to je určitě vidět...
Ahojky,
tak si si koupila svýho koníka jo? A kde ho máš ustájenýho v Přívorech? Je rozkošnej
sadzi saj

konarka007
napsal(a):
no tak já vím že máma je Dora a otec Grif.jsou ze Záryb,tam byl odchován i můj koníček..ty je znáš?? původy zatím neznám,jelikož mi ještě nepřišly papíry.teprve se přepisuje majitel,koně mám teprv týden
Ahojky,
chodila jsem jezdit na Bonče a koukala jsem tady na tvoje fotky z Přívor, tak jsem zvědavá a kolik platíš za ustájko? Dík a to se nebojíš mít takovýho mlaďocha?
sadzi saj
napsal(a):
Ahojky,
chodila jsem jezdit na Bonče a koukala jsem tady na tvoje fotky z Přívor, tak jsem zvědavá a kolik platíš za ustájko? Dík a to se nebojíš mít takovýho mlaďocha?
no tak já se toho mladýho divocha nebojím..mě ho totiž koupili rodiče potají,tak jsem si nemohla vybírat,ale jsem za něj ráda...za ustájení platím 500/měsíčně..a znám tě? nebo ty mě?? a odkud jsi?
konarka007
napsal(a):
prosím sem dávejte fotky welsh part bred a napište vždy o něm něco....
něco Ti sem přihodím
konarka007
napsal(a):
WPB po Grafit z Altamiry, 155 KV
sadzi saj

konarka007
napsal(a):
no tak já se toho mladýho divocha nebojím..mě ho totiž koupili rodiče potají,tak jsem si nemohla vybírat,ale jsem za něj ráda...za ustájení platím 500/měsíčně..a znám tě? nebo ty mě?? a odkud jsi?
Tak to máš supr rodiče, že ti koupili koníka, to já jsem si musela počkat, až jsem začla chodit do práce a pěkně si ho zaplatit ze svýho Osobně se neznáme. Jsem z Hostína, což je kousek od Vás a to platíš v Přívorech jen 500,- Kč ??
sadzi saj

ker
napsal(a):
Grafit je plnokrevný arab, Altamira je welsh
For Zuzka : Máš tam ode mě maila? A jaký jsou u Vás vztahy a kolik tam chodí lidí? Dík
konarka007
napsal(a):
Kuk
konarka007
napsal(a):
5-ti letá kobylka ,KHV cca 135 cm , ježděna westernově ,supr koník s neustálou chutí do práce i do blbin
malachitová

avalanche
napsal(a):
5-ti letá kobylka ,KHV cca 135 cm , ježděna westernově ,supr koník s neustálou chutí do práce i do blbin
posílám taky svojí wpb - jsou jí dva roky a zatím má tak 120. Povaha bezkonkurenční!
konarka007
napsal(a):
jak se vám líbí můj koník???
tak přidávámk sem fotky asi po půl roce....od Blanche
konarka007
napsal(a):
tak přidávámk sem fotky asi po půl roce....od Blanche
...
konarka007
napsal(a):
Přidávám našeho ponyho- teoreticky je také WPBr, tatínek 100% welš- plemeník Fredy, maminka neznámá....kvůli lenosti pana chovatele je tudíž bohužel bez PP.
lerry
napsal(a):
Přidávám našeho ponyho- teoreticky je také WPBr, tatínek 100% welš- plemeník Fredy, maminka neznámá....kvůli lenosti pana chovatele je tudíž bohužel bez PP.
Moje Jezabel po Gwenllan Ben (6 let)
jezabel
napsal(a):
Moje Jezabel po Gwenllan Ben (6 let)
wpb. plemený hřebec indián.bohužel lepší foto zatím nemám ale bude.je to fešák. mimochodem připouští!
margotka
napsal(a):
wpb. plemený hřebec indián.bohužel lepší foto zatím nemám ale bude.je to fešák. mimochodem připouští!
a to je moje Baruška, je to kříženka. Je jí 5 let a povaha supeeeer.
racina
napsal(a):
a to je moje Baruška, je to kříženka. Je jí 5 let a povaha supeeeer.
.......