Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.8.2006 21:58

Ahojky,byla jme letos poprvé na tomto užásném ranči na táboře-moje pocity??SUPER!!!Nikdy se mi nikde takto nelíbilo!!!Příští rok jedu zase,byla jsme na 5-tým turnuse-myslím...Zná tento ranch taky někdo,jezdí tam někdo na tábor??By tam někdo letos??Jestli jo tak sem plosím napište,nebo dejte fotky:)budu ráda:)můžeme pokecat:))tak piště ahojky

28.8.2006 22:01

nozka napsal(a):
Ahojky,byla jme letos poprvé na tomto užásném ranči na táboře-moje pocity??SUPER!!!Nikdy se mi nikde takto nelíbilo!!!Příští rok jedu zase,byla jsme na 5-tým turnuse-myslím...Zná tento ranch taky někdo,jezdí tam někdo na tábor??By tam někdo letos??Jestli jo tak sem plosím napište,nebo dejte fotky:)budu ráda:)můžeme pokecat:))tak piště ahojky

Já tam byla loni. Ne na táboře, ale zaplatila jsem si vyjíždku. Dali mi Sida a jeli jsme spolu s Goldym na vyjíždku.
Už je Sid v pořádku? A co Goldy? Ještě tam je?
Markéta

28.8.2006 22:04

marketka napsal(a):
Já tam byla loni. Ne na táboře, ale zaplatila jsem si vyjíždku. Dali mi Sida a jeli jsme spolu s Goldym na vyjíždku.
Markéta

Co mu bylo??Sidík je fajn,Goldík taky,oba tam ještě jsou:)))

29.8.2006 06:35

nozka napsal(a):
Co mu bylo??Sidík je fajn,Goldík taky,oba tam ještě jsou:)))

Bylo to někdy před pár měsíci v televizi, že Sid spadl na pastvině do studny.

29.8.2006 13:47

nozka napsal(a):

Kdysi dávno, tak před 5 roky jsem tam byla na několika turnusech jako malá a moc se mi tam líbilo. Pak jsem měla už vlastní koně, tak jsem tam nejezdila. A tenkrát jsem jezdila na nějákém ryzákovi, Dolar myslím...

30.8.2006 16:59

marketka napsal(a):
Markéta

Goldy tam je-sice mu Tonda vyhrožoval že ho vykastruje nebo prodá, ale vzhledem k tomu že Waiky umřel tak si ho nechá... A Sid je v pořádku celou dobu-do té dtudny totiž nespadl Sid ale Gard (měli to v televizi atd špatně-vím to od Tondy)

30.8.2006 17:02

No sice nevím co myslíš tou hygienou a jídlem-oboje tam je naprosto v pořádku (letos sem tam byla po 7) ALE Soňa tam je (o prázdninách se jí po Goldym narodilo hříba-Sagita je taky isabela) a Black tam už není měl nějaké problémy s nohou a je prodaný... No a Svit tam taky stále je...

30.8.2006 17:03

marketka napsal(a):
Bylo to někdy před pár měsíci v televizi, že Sid spadl na pastvině do studny.

spadl tam Gard...

30.8.2006 17:31

xyloza napsal(a):
Goldy tam je-sice mu Tonda vyhrožoval že ho vykastruje nebo prodá, ale vzhledem k tomu že Waiky umřel tak si ho nechá... A Sid je v pořádku celou dobu-do té dtudny totiž nespadl Sid ale Gard (měli to v televizi atd špatně-vím to od Tondy)

Aha. Já to v televizi neviděla, ale psali to tehdá na fauně.

30.8.2006 20:24

dominicca napsal(a):
Kdysi dávno, tak před 5 roky jsem tam byla na několika turnusech jako malá a moc se mi tam líbilo. Pak jsem měla už vlastní koně, tak jsem tam nejezdila. A tenkrát jsem jezdila na nějákém ryzákovi, Dolar myslím...

no tento ranch znám..na táborech je tam většinou super atmosféra, ale pro koně asi moc ne..sice mají velký výběh, ale...málo podestýlky, v sezonu koně pochudlí, skleslí, unavení... dobře se na nich jede, to jo, jsou naučení a nemusíte je skoro ani řídit, jsou jeden za druhým, ale o nějaké jiskře v oku se až na pár koní nedá mluvit. Lidi jsou tam dobrí, to taky plus, ceny za ježdění taky ok, ale myslím, že ti koně jsou tam přetěžovaní, někteří chodí pod sedlo fakt i 4x denně...a stojí na stání. většina. Znám i horší místa, to jo, ale koníka bych si tam nedala.

31.8.2006 13:54

nozka napsal(a):

tak moje nazory nejlepší tábor na jakem sem kdy byla ....sice už to je dávno asi 5 let ale jezdila sem tam kazdej rok ...skvělí lidi a koně ....ale škoda že mirka odešla ......a waiki umřel????????????coooo???to byl ten nejlepší koníček na světě ale barwanek je taky fajn .........konik na kterym sem jezdila poprvé a ten nejhodnější kůň Daneček fakt skvělej koník .............a co se týče té hygieny praví lidi od koní obvkle nejsou nikdy moc čistotní takže jestli vam nahodou smrdí koně nebo koblížky tak tam ani nejezděte a jídlo bylo super nevím co se tam za pár let změnilo ale predtím to tam bylo světové.................a jinak zdravim lidičky co tam byly hlavně twigy ......peace barča aliaz špučka

31.8.2006 15:43

Waiky umřel protože se mu zauzlovali střeva(nebylo to poprvé) a nestihl se operovat (zemřel až v Brně na veterině) a Bára myslím umřela stářím...

31.8.2006 17:48

pilgrisek napsal(a):
tak moje nazory nejlepší tábor na jakem sem kdy byla ....sice už to je dávno asi 5 let ale jezdila sem tam kazdej rok ...skvělí lidi a koně ....ale škoda že mirka odešla ......a waiki umřel????????????coooo???to byl ten nejlepší koníček na světě ale barwanek je taky fajn .........konik na kterym sem jezdila poprvé a ten nejhodnější kůň Daneček fakt skvělej koník .............a co se týče té hygieny praví lidi od koní obvkle nejsou nikdy moc čistotní takže jestli vam nahodou smrdí koně nebo koblížky tak tam ani nejezděte a jídlo bylo super nevím co se tam za pár let změnilo ale predtím to tam bylo světové.................a jinak zdravim lidičky co tam byly hlavně twigy ......peace barča aliaz špučka

Byla jsem tam na puťáku přede dvěma lety a musím dát všem za pravdu, bylo to super! Včetně jídla:-) Mýt jsme se chodili do kempu co byl poblíž, ale ani tak si neztěžuju:-) Všechny koníky už si nepamatuju. Osobně jsem měla Bontyho - hrozný dobrák, Madeiru - jednou to se mnou zabalila, ale dobrý:-) a nakonec Desperitu - měla tehdy něco s nohou. Ta už tam asi není, že?
Ty jo teď doufám, že jsem ty jména napsala správně, fakt už si to moc nepamatuju...

31.8.2006 22:55

Ahoj Lidi!Já jsem byla na Nevadě teprve nedávno a moc mě mrzí,že jsem nevychytala tábor.podle toho co tu všichni píšete je supr!No nic,snad příští rok!a když tady někdo psal o Waikym (neumím to napsat!) tak ten umřel prý na koliku,a prý není první!Ale na ranči je to supr,moc mě to mrzí... před nedávnem jsem tam byla na vyjížďce a jela sem na tom zmiňovaném Svitovi.Přidávám se do jeho fanklubu!A ještě jsem tam jela (ne ten den!) na Jasné a na Genovi...byli všichni supr!!Snad se ten příští tábor povede.

31.8.2006 23:01

hoorse napsal(a):
Ahoj Lidi!Já jsem byla na Nevadě teprve nedávno a moc mě mrzí,že jsem nevychytala tábor.podle toho co tu všichni píšete je supr!No nic,snad příští rok!a když tady někdo psal o Waikym (neumím to napsat!) tak ten umřel prý na koliku,a prý není první!Ale na ranči je to supr,moc mě to mrzí... před nedávnem jsem tam byla na vyjížďce a jela sem na tom zmiňovaném Svitovi.Přidávám se do jeho fanklubu!A ještě jsem tam jela (ne ten den!) na Jasné a na Genovi...byli všichni supr!!Snad se ten příští tábor povede.

jo a zapoměla jsem podotknout že Svit je n aprodej.Tonda za něho chce 25 000,-

1.9.2006 09:28

Jo tak to se známe, taky sem byla na posledním.

1.9.2006 12:37

to je blbost...nikdy ho nic nesrazilo...to by šlo vidět!!

Přidejte reakci

Přidat smajlík