Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
30.8.2006 14:07

tak sem hoďte fotky vás na koni když ste skákali nějakou zajímavou, nebo ve vašich očích hrůzostrašnou překážku

já osobně mám respekt z vějíře

30.8.2006 14:21

johary napsal(a):
tak sem hoďte fotky vás na koni když ste skákali nějakou zajímavou, nebo ve vašich očích hrůzostrašnou překážku

fotku na koni nemam, ale docela jsem se děsila téhle (měla jsem ji postavenou níž)

30.8.2006 18:51

lajka napsal(a):
fotku na koni nemam, ale docela jsem se děsila téhle (měla jsem ji postavenou níž)

rozhodně triplebar!!!!! to je na pohled se sedla překážka ze který se mi chce zvracet

30.8.2006 21:37

red and white napsal(a):
rozhodně triplebar!!!!! to je na pohled se sedla překážka ze který se mi chce zvracet

žádnou hrůzostrašnou nafocenou nemám. ale zrovna vějíř a tripl, o kterých píšete, mám ráda. zas se mi blbě skáčou kolmáky. ale zas ne že bych se jich bála
simlicek

31.8.2006 10:09

lajka napsal(a):

že by stejná překážka? Tohle je focené na Ptýrově asi před 14ti dny

31.8.2006 16:15

saboro napsal(a):
že by stejná překážka? Tohle je focené na Ptýrově asi před 14ti dny

jj to je ta samá

31.8.2006 22:38

johary napsal(a):

Něco málo z našeho kolbiště - válce, které vzbuzují strach u mnoha jezdců. Přitom je koně skáčí dobře a s respektem.

31.8.2006 22:40

misulinka napsal(a):
Něco málo z našeho kolbiště - válce, které vzbuzují strach u mnoha jezdců. Přitom je koně skáčí dobře a s respektem.

Naše zeď - opět respekt budící překážka. Nebývají na ní ale problémy.

31.8.2006 22:42

misulinka napsal(a):
Naše zeď - opět respekt budící překážka. Nebývají na ní ale problémy.

Viadukty - naoko příjemnější skok, který se ovšem nelíbí koukavým koním.

31.8.2006 22:45

misulinka napsal(a):
Viadukty - naoko příjemnější skok, který se ovšem nelíbí koukavým koním.

Bedna v Kaničkách

31.8.2006 22:48

misulinka napsal(a):
Bedna v Kaničkách

Chce se vám během parkuru na záchod? Žádný problém:)

31.8.2006 22:59

misulinka napsal(a):
Chce se vám během parkuru na záchod? Žádný problém:)

Tohle je opravdu zajímavá překážka jestlipak tam alespoň někdo trůní? Já osobně mám respekt z triplů...

Přidejte reakci

Přidat smajlík