impact
napsal(a):
Je tu někdo, kdo jezí nebo jezdil u Šimáčkových v Nebanicích???
Zrovna včera jsme tam měli dva koníky na drezurku, já byla jak pucák a pomocník kámoškám. Ale přímo u nich jsem nikdy nejezdila. U Šímů jsem jezdila a hlavně momentálně jsme sousedi-mám kobylku hned vedle nich, pár set metrů od baráku:o) Jinak sem na moderku chodí bbb barbucha ta má koníka přímo u Šímů. Ale Nebanice nevim... proč?
kunicek
napsal(a):
Zrovna včera jsme tam měli dva koníky na drezurku, já byla jak pucák a pomocník kámoškám. Ale přímo u nich jsem nikdy nejezdila. U Šímů jsem jezdila a hlavně momentálně jsme sousedi-mám kobylku hned vedle nich, pár set metrů od baráku:o) Jinak sem na moderku chodí bbb barbucha ta má koníka přímo u Šímů. Ale Nebanice nevim... proč?
Ahoj,já tam byla akorát jednou na veřejňáku a párkrát na závodech jako pucák.Znám tam defakto jen kolbiště...
kunicek
napsal(a):
já tam znám kolbiště a hospodu
bessyjerry

XXX.XXX.164.130
U Šimáčků jsem byla 7.9.016 - mají se dobře.Nevím co sledujete, já osobně jsem se osmělila
vám odepsat protože hledám 2 psy kteří se v Nebanicích zaběhli a už je hledáme 8dní
Myslím si že pokud zaběhnou do stájí nebo mezi koně, koně je udupou neboť si hájí svoje
teritorium.Mohla byste mi odepsat prosím vzhledem k tomu že i vy máte pěkného pejska, zda-li
jste se s tím někdy setkala nebo že jste to slyšela např.od p.Šimáčkové nebo někoho jiného.
Jde o 2pěkné psy a jejich příběh, kdy Besy - odrostlé štěně byla na čas umístěna na jednom statku v Nebanicích kde se již nacházel stejně starý ovčácký pes Jerry celý černý.Po určitém
čase se Besy zaběhla neznajíc lokalitu už nenašla cestu zpět.Po pár dnech se Jerry stratil též
říkáme si že ji šel hledat, ale ještě se nevrátili.Máme o ně velké obavy, byli velmi hraví a důvěřiví.
Děkuji moc za odpověď
Pokud byste je i vypátrala např.u Šimáčků získáte velice pěknou odměnu.
Volat můžete na tel.704463302
stdagmar@seznam.cz.