jeffik
napsal(a):
Ahojky lidi prosím vášs posílej te sem fotky vašich hříbat a potřebuju jejich matku otce,výšku a věk! a plemeno§ děkuju já to chci posoudit s mým hřebcem děkuju!!!!!!!!
Ahojky, moje kobča má v kohoutku asi 140 cm a je jí 19 měsíců, matka: Libero 455-ČT, otec: Genius 13-ČT
Sita
napsal(a):
Ahojky, moje kobča má v kohoutku asi 140 cm a je jí 19 měsíců, matka: Libero 455-ČT, otec: Genius 13-ČT
Ahojky ta tvoje kobyla je moc pěkná!!A měříí jen 140cm? myslíš že je to málo nebo hodně?a můj má 150 a jeden chovatel mi říká že má málo!!
jeffulka
napsal(a):
Ahojky ta tvoje kobyla je moc pěkná!!A měříí jen 140cm? myslíš že je to málo nebo hodně?a můj má 150 a jeden chovatel mi říká že má málo!!
další
jeffulka
napsal(a):
ještě
Já myslím, že je to akorát, její rodiče nejsou žádný pořádný vejšky a jejich kv je něco přes 160. O víkendu jí změřím a hodím sem aktuální info.
Jinak děkuju za pochvalu kobči, ten tvůj je taky moc pěknej.
Sita
napsal(a):
Já myslím, že je to akorát, její rodiče nejsou žádný pořádný vejšky a jejich kv je něco přes 160. O víkendu jí změřím a hodím sem aktuální info.
Jinak děkuju za pochvalu kobči, ten tvůj je taky moc pěknej.
dík moc a kolik mají rodiče??M7ho jsou rodiče Jaspis KWPN a má kolem 170kv, matka je Bellevue D a má tak kolem 180 kv! A máš ji na odchově?
jeffulka
napsal(a):
dík moc a kolik mají rodiče??M7ho jsou rodiče Jaspis KWPN a má kolem 170kv, matka je Bellevue D a má tak kolem 180 kv! A máš ji na odchově?
Bylo by možná vhodné uvádět, jakou výšku máte na mysli. Zda KVP nebo KVH.
Naše klisnička měřila v 15ti měsících 158 cm KVP. Je to takové naše slůně Maminka A 1/1, tatínek ČT (50 % krve). Na fotce jí je 16 měsíců.
Co se týče Jaspise - viděla jsem po něm několik menších hříbat. Samozřejmě se na tom ale mohl podílet špatný odchov.
jeffik
napsal(a):
Ahojky lidi prosím vášs posílej te sem fotky vašich hříbat a potřebuju jejich matku otce,výšku a věk! a plemeno§ děkuju já to chci posoudit s mým hřebcem děkuju!!!!!!!!
Kamarádův valach měl ve dvou letech KVH 150cm, teď má 180 :-)
Můj koník má v 17 měsících něco málo přes 150cm, musim ho změřit. Oba rodiče měli 166cm
jeffik
napsal(a):
Mojí kobylce bude 24.9.06 už 15měsíců. Matka:A1/1, otec:QH.Dnes jsem jí měřila: obvod holeně 19cm, KVH 147cm, obvod hnudníku 170cm. Fotka z 14.6. (za 10dnů rok).
jeffik
napsal(a):
Tak, Sáře je 15 měsíců a měří 154cm. Její maminka je ČT, měla 165cm a táta je paint x arab x hucul a ten má kolem 150. DOufám, že ještě pár čísel dá :o)
kunicek
napsal(a):
Tak, Sáře je 15 měsíců a měří 154cm. Její maminka je ČT, měla 165cm a táta je paint x arab x hucul a ten má kolem 150. DOufám, že ještě pár čísel dá :o)
jéé neeee já se sekla o rok nějak nepřemejšlim Sára má 27 měsdíců, už má dva roky a tři měsíce... Já jsem pako No proto taky doufám že ještě pár čísel dá :D