fnuk
napsal(a):
Praďte, která odčervovací pasta je nejlepší + přípravek na klouby pro 6,5 letého koníka???Děkuji
Řeknu ti to na rovinu, NEPODPORUJ PŘÍPRAVKY URČENÉ PRO HOBBY KONĚ. Neplať nehorázné ceny. Řekni svému veterináři, ať ti zajistí (nebo taky v lékarně) VERMITAN. Je to odčervovací přípravek pro prasata, ale všechny odčervovací přípravky jsou na jeho bázi. sáček stojí cca 30Kč a je na 100kg živé hmotnosti.
lunik
napsal(a):
Řeknu ti to na rovinu, NEPODPORUJ PŘÍPRAVKY URČENÉ PRO HOBBY KONĚ. Neplať nehorázné ceny. Řekni svému veterináři, ať ti zajistí (nebo taky v lékarně) VERMITAN. Je to odčervovací přípravek pro prasata, ale všechny odčervovací přípravky jsou na jeho bázi. sáček stojí cca 30Kč a je na 100kg živé hmotnosti.
Nesmysl.
lunik
napsal(a):
v maštali nám málem zdechla kobyla na koňskou tasemnici, ne tu ani Equest nezabere. Doporučený je Equimax, popř. menší zamoření zvládně Equalan. Pasta na prasata nezabere určitě , protože prasata tuhle tasemnici dostat nemůžou, není přenosná ani na lidi. A vet ji pozná až má koně rozřízlého na stole. Kůň nehubne , je veselý v pořádku a naráz jde do koliky. Prima věc, kdybych to neviděla , nevěřím.
jury
napsal(a):
v maštali nám málem zdechla kobyla na koňskou tasemnici, ne tu ani Equest nezabere. Doporučený je Equimax, popř. menší zamoření zvládně Equalan. Pasta na prasata nezabere určitě , protože prasata tuhle tasemnici dostat nemůžou, není přenosná ani na lidi. A vet ji pozná až má koně rozřízlého na stole. Kůň nehubne , je veselý v pořádku a naráz jde do koliky. Prima věc, kdybych to neviděla , nevěřím.
souhlas s lunik mě taky vet tak odčervil a kůn je v pohodě.Dřív jsem kupovala pasty.Pokud neznáte přesnou váhu koně tak i pasta je vám kničemu
jury
napsal(a):
Dobrá pasta, která zabere i na tasemnici, je Abamitel, platila jsem ji 560,-Kč.
jackie
napsal(a):
Dobrá pasta, která zabere i na tasemnici, je Abamitel, platila jsem ji 560,-Kč.
Abamitel a Equimax mají stejnou účinnou látku, obě jsou dobré. Pokud chce někdo odčervovat přípravkem na prasata je to samozřejmě jeho věc. Na něco to určitě zabere, ale minimálně bych udělala rozbor trusu a další věc, že střevní paraziti , nejsou jediní, kteří se u koní můžou vyskytovat.