sejtanek
napsal(a):
Tak tohle je můj koníček!!!!!!
Je to 4-letý valach Appaloosa.Matka Ejmi,otec Count Jass...No není krásnej
Má pěkný zbarvení,ale není tak nějak ušlechtilý.....Máš ještě jiné koníky?Já taky jezdim western...
.jestli chceš tak mi napiiš na e-mail a pokecáme...natalielachova@centrum.cz
miSka
napsal(a):
Sem dávejte fota a info o svém koni (konících)!!!
TO JE MOJE 4LETÁ KOBYLKA ČT JMENUJE SE LUKANA!
Moje Kobylka GITY. je jí 15 let. Jezdím s ní Parkury, zatím jsem s ní byla na 3 závodech, jednou jsem byla 3.v Hořicích a potom 10. v Hrádku u Pardubic. jednou se nám to nepovedlo. Otec Libellel A1/1 a matka Ala (ČT), Gity je polokrevník
cream
napsal(a):
Aha, to je asi ta kobylka z Tuškova, že? Tak to možná bude zase březí, když se tam ti koníci pohybovali ve stádech...? Nebo už porodila u jiného majitele?
Přesně.Naštěstí rodila už u býv. majitele, takže je velmi nepravděpodobné, že by byla znovu březí (i když jistě člověk nikdy neví:). Moc by mně to nepotěšilo, protože ji dáváme dohromady (kondičně) a to by byla pěkná čára přes rozpočet..
svatka
napsal(a):
Přesně.Naštěstí rodila už u býv. majitele, takže je velmi nepravděpodobné, že by byla znovu březí (i když jistě člověk nikdy neví:). Moc by mně to nepotěšilo, protože ji dáváme dohromady (kondičně) a to by byla pěkná čára přes rozpočet..
To je Sally,je jí 2 roky a jeden a půl měsíce.....
Uživatel s deaktivovaným účtem

miSka
napsal(a):
Absentek zná ho někdo?
lerry
napsal(a):
Ještě společné foto.
Přiznávám se....je nic moc.
First Dominion A1/1 3letý valášek Ivči :-))
cerridwen
napsal(a):
First Dominion A1/1 3letý valášek Ivči :-))
Můj čtyřnohý drahoušek VILÉM
janna
napsal(a):
Můj čtyřnohý drahoušek VILÉM
To je moje Janita(velká) a její kamarád hříbátko hucula Jurášek(malý)..Janita je jezdecký pony m:Aranka-jezd.pony o:Ivan -ruský kůň..Je to bezvdná kobča.Ve stáji flegmouš po otci a pod sedlem živel po matce.V květnu jí budou 4 roky..
ladys
napsal(a):
To je moje Janita(velká) a její kamarád hříbátko hucula Jurášek(malý)..Janita je jezdecký pony m:Aranka-jezd.pony o:Ivan -ruský kůň..Je to bezvdná kobča.Ve stáji flegmouš po otci a pod sedlem živel po matce.V květnu jí budou 4 roky..
Jěště jednou Janitka s Juráškem..
ladys
napsal(a):
Jěště jednou Janitka s Juráškem..
Skoro 3 letý valášek A1/1xhucul
saja
napsal(a):
12 letý valášek kříženec
saja
napsal(a):
Taky mám valáška A 1/1 x hucul Je mu 2,5
evka
napsal(a):
Jo, podoba tam je:)
Jsme z Prahy, odkaď vy? Jo a máme jednu ponožku a bílou korunku:
My jsme z Ústí nad Labem.Koníka jsme koupili kousek od nás.Byl jen na pstavě a majitel ho chtěl dát na jatky,protože to byl hřebec a hřebce nikdo nechtěl koupit,tak jsme ho koupiliKoníkovi je také 2,5 roku,nyní pracujeme ze země na lonži.Koník je fakt šikovnej,ale nemít v sobě toho plňase nevím,nevím,ty hudulové jsou opravdu takový tvrdší.
To my nohy máme celé hnědé
saja
napsal(a):
My jsme z Ústí nad Labem.Koníka jsme koupili kousek od nás.Byl jen na pstavě a majitel ho chtěl dát na jatky,protože to byl hřebec a hřebce nikdo nechtěl koupit,tak jsme ho koupiliKoníkovi je také 2,5 roku,nyní pracujeme ze země na lonži.Koník je fakt šikovnej,ale nemít v sobě toho plňase nevím,nevím,ty hudulové jsou opravdu takový tvrdší.
To my nohy máme celé hnědé
a tady je muj tomisek 4 valasek..pod sedlem pekny ero:) ale jinak desnej mazlik
xarinka
napsal(a):
a tady je muj tomisek 4 valasek..pod sedlem pekny ero:) ale jinak desnej mazlik
a tady jeste nase kobi elbus...taky nase zlaticko
miSka
napsal(a):
Tak tohle je můj Matýsek , kdo uhodne co je za plemeno?
miSka
napsal(a):
Matýsek podruhé
miSka
napsal(a):
ještě Mates
evka
napsal(a):
Já ho mám teď u známýho, bude ho připravovat na obsedání. Na lonži i v kruhovce je taky šikovnej, ale spíš než nějak tvrdohlavej mi přijde vyčůranej Jo a taky jste tak žraví?
Se žraním ani nemluvím,jenže já mám všechny koníky jak popelnice Dostávají 2x denně 15l kbelíky s krmením.A to ten tm. hnědák jěště chodí do pytle,ve kterém jsou odpadky a vždy to musí prošmějdit
No šílený,alspoň jde vidět,ža se mají jak prasátka
Kolik tamu Vás máte koníků?
miSka
napsal(a):
matýsek, 4letý valášek.
evka
napsal(a):
Já ho mám teď u známýho, bude ho připravovat na obsedání. Na lonži i v kruhovce je taky šikovnej, ale spíš než nějak tvrdohlavej mi přijde vyčůranej Jo a taky jste tak žraví?
Tak to je dobrý
Teď momentálně je ve stáji jen s jedním koníkem a až si ho přivezu zpátky k nám, bude tam mít 8 kámošů, tak jsem zvědavá (občas docela šéfuje) Kolik máš koníků? Dva?
sarah
napsal(a):
matýsek, 4letý valášek.
Tak tento koník neni můj, ale dřív sem ho jezdila!!Jmenuje se kalifornie.

miSka
napsal(a):
Absentek
napsal(a):
Absentek
tak tohle neni muj kun, ale mam ho moc ráda!!!!
monca1112
napsal(a):
tak tohle neni muj kun, ale mam ho moc ráda!!!!
a zase..
evka
napsal(a):
Tak to je dobrý
Teď momentálně je ve stáji jen s jedním koníkem a až si ho přivezu zpátky k nám, bude tam mít 8 kámošů, tak jsem zvědavá (občas docela šéfuje) Kolik máš koníků? Dva?
Tak to jde 8 kamarádů.My máme 4 koníky,ty 3 co jsou nad sebou a jěště kobču,ale nemám foto na netu.A pak máme jěště 2 koníky na ustájení.Jo to ten náš tedy nešéfuje,od toho je ten zrzavej hřebec,ale ostatní valachy pěkně mučí,chce si s nima vždycky hrát,tak jim pěkně dává
evka
napsal(a):
Tak to je dobrý
Máš je pěkný. Já jsem ráda, že mám aspoň jednoho
Už ho vidim, až si ho přivezu. To bude mazec:) Stáj plná mladejch koníků (nejstaršímu je 8, většina 3 - 4 roky) Taky je hrací a strašně "honicí".
miSka
napsal(a):
Idahoo, Hucul, valach, 4 roky
miSka
napsal(a):
miláček Artex :-)