parkuracek
napsal(a):
milovníci techto barev koní a lidi co vlastníte koně v těchto barvách tady je temá pro vás! semka dávejte své bílé či grošované krasavce ať už ponny či normální koně !
Přidávám fotografii moji nej kámošky Evičky s klisnou po Radegast, Rozarii.
barletka
napsal(a):
Přidávám fotografii moji nej kámošky Evičky s klisnou po Radegast, Rozarii.
A tady je 4-letý valach Shagya Arab. M: ŠIPKA. o: Gazal. Majitelem je můj přítel. Šigát( závodním jménem Umar) letos chodí prvním rychlostní western. závody!!!!!
barletka
napsal(a):
A tady je 4-letý valach Shagya Arab. M: ŠIPKA. o: Gazal. Majitelem je můj přítel. Šigát( závodním jménem Umar) letos chodí prvním rychlostní western. závody!!!!!
Radek Šídlo na v Opavě Kateřinkách
barletka
napsal(a):
Radek Šídlo na v Opavě Kateřinkách
A tady je Kateřina Kubrická při treninku na svém pony valachovi Wildíkovi( Bohemia wild Boy)
barletka
napsal(a):
A tady je Kateřina Kubrická při treninku na svém pony valachovi Wildíkovi( Bohemia wild Boy)
Mariana Longinová na svém, klisně Zanika v Rajnochovicích!
barletka
napsal(a):
Mariana Longinová na svém, klisně Zanika v Rajnochovicích!
Franta Hatlapatka s Pedrem!!
parkuracek
napsal(a):
milovníci techto barev koní a lidi co vlastníte koně v těchto barvách tady je temá pro vás! semka dávejte své bílé či grošované krasavce ať už ponny či normální koně !
Tak jedna mini bělka-ponička Káťa-zlatíčko mezi poníky.
jaruska
napsal(a):
Tak jedna mini bělka-ponička Káťa-zlatíčko mezi poníky.
Přikládám mini poničku Leničku (zvanou Lenin...). Jinak její dcérečka Fidorka je na prodej ...
tajemma danny
napsal(a):
Přikládám mini poničku Leničku (zvanou Lenin...). Jinak její dcérečka Fidorka je na prodej ...
A zesnulá Ledyta...čt humburského chovu.
parkuracek
napsal(a):
ju sou prekrasní
Kobylka Baletka - ze stáje kde mám ustájenou mojí Popynu
parkuracek
napsal(a):
Přidám taktéž jednu moc krásnou kobču a zlatíčko, která patří mé nejlepší kamarádce. A1/1 Miťulka
janamalik
napsal(a):
Přidám taktéž jednu moc krásnou kobču a zlatíčko, která patří mé nejlepší kamarádce. A1/1 Miťulka
Tak my se taky pridame....
parkuracek
napsal(a):
Přidám mýho šediváka Saxíka...
parkuracek
napsal(a):
Pavel Macek a Pampalini
lajka
napsal(a):
WPB Pretoria Sarrah po Gwenlan Ben ze Suleiky nar. 1999
calamity
napsal(a):
WPB Pretoria Sarrah po Gwenlan Ben ze Suleiky nar. 1999
Kobyla ze stáje ve Švýcarsku
parkuracek
napsal(a):
Není můj... Ale fotila jsem to já.
parkuracek
napsal(a):
A ještě jedni, kteří nejsou moji.
lunik
napsal(a):
A ještě jedni, kteří nejsou moji.
Arabský plnokrevník - Usama Watani
parkuracek
napsal(a):
černý bělouš Moje zlatíčko Sahibek...