Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.9.2006 19:49

Prosím nemáte náhodou někdo fotky těchto dvou koní?Najoom plemenný hřebec IRE. Lucera běhala kdysi závody- díky máme jejich dceru LUNARU nevíte háhodou nějaké info ?Díky za cokoliv

14.9.2006 21:12

kessidis napsal(a):
Prosím nemáte náhodou někdo fotky těchto dvou koní?Najoom plemenný hřebec IRE. Lucera běhala kdysi závody- díky máme jejich dceru LUNARU nevíte háhodou nějaké info ?Díky za cokoliv

Ahojky, ozvi se mi na mail GoForWand@centrum.cz, pošlu Ti tam pak Najooma a k Luceře se jistě nějaké informace také najdou :-))
Eva

29.9.2006 21:55

kessidis napsal(a):

ahoj Lunarku znám, mám i její fotku z vizovic ze zimy 03/04, kdy byla březí po Beccari. Taky ji mám na fotce s hřebečkem po Tahasun-nar. 03. Můžu Ti je poslat, kdybys chtěla. Jak se kobylka má?
Pamatuju si, že kdo ji viděl poprvé, nevěřil, že je to A1/1..
Info o Luceře a Najoomovi můžu poslat taky.

30.9.2006 15:08

al napsal(a):
ahoj Lunarku znám, mám i její fotku z vizovic ze zimy 03/04, kdy byla březí po Beccari. Taky ji mám na fotce s hřebečkem po Tahasun-nar. 03. Můžu Ti je poslat, kdybys chtěla. Jak se kobylka má?
Pamatuju si, že kdo ji viděl poprvé, nevěřil, že je to A1/1..
Info o Luceře a Najoomovi můžu poslat taky.

Ahoj no to je super, budu rády když něco pošleš klidně na tuhle adresu: Griffel@seznam.cz nebo Lucisek.ova@seznam.cz a máš pravdu nikdo by neuvěřil, že je to plňaska. Určitě se ozvi

8.6.2008 10:19

kessidis napsal(a):
Ahoj no to je super, budu rády když něco pošleš klidně na tuhle adresu: Griffel@seznam.cz nebo Lucisek.ova@seznam.cz a máš pravdu nikdo by neuvěřil, že je to plňaska. Určitě se ozvi

Pro al(mit) mohla bys mi prosím poslat fotky Lunary nebo které máš? Díky moc

Uživatel s deaktivovaným účtem

8.6.2008 19:54
Uživatel s deaktivovaným účtem

kessidis napsal(a):
Pro al(mit) mohla bys mi prosím poslat fotky Lunary nebo které máš? Díky moc

mam 1fotku najooma ale ta je i na fitminu.po najoomovi byla u me ve staji kobylka Kim je to sestra me kobylki a vlastni ji kamoska.muzu se zeptat jestli ma nejake fotky i najooma

Přidejte reakci

Přidat smajlík