marketka
napsal(a):
2.Parforsní společnost
Shagya arábek-velice vydařené vystoupení
marketka
napsal(a):
A tady v akci
marketka
napsal(a):
Darsalam
Čtverylka hafošků pana Štastného z Jabkenic
marketka
napsal(a):
Čtverylka hafošků pana Štastného z Jabkenic
Belgičtí a noričtí hřebci-pastva pro oči
marketka
napsal(a):
Belgičtí a noričtí hřebci-pastva pro oči
A ještě něco pro milovníky frísů
marketka
napsal(a):
A ještě něco pro milovníky frísů
I v ulicích bylo vidět koně
marketka
napsal(a):
A další koně Kinských v akci
kůň Kinský se jmenuje Nicolas - koukala jsem na něj ve stájiJinak bylo to tam fakt super - doporučuji tam jet co nejpozději , protože tam pak je málo lidí
Já jsem sehnala vše co sem scháněla
Jinak nevíte kdo vyhrál toho koně?A kdo si koupil to hříbě hafloška?
alisa
napsal(a):
kůň Kinský se jmenuje Nicolas - koukala jsem na něj ve stájiJinak bylo to tam fakt super - doporučuji tam jet co nejpozději , protože tam pak je málo lidí
Já jsem sehnala vše co sem scháněla
Jinak nevíte kdo vyhrál toho koně?A kdo si koupil to hříbě hafloška?
Omlouvám se, příště to otočím, aby se na to dalo koukat.
Jinak to hříbě se losuje až po skončení výstavy.Myslím, že v neděli večer.
Toho hafoška nevím, kdo koupil, ale zajedte se mrknout k p.Štastnému osobně, má 25 koní a každoročně má tak 10 hříbat. Aspon loni měl.
marketka
napsal(a):
Omlouvám se, příště to otočím, aby se na to dalo koukat.
Jinak to hříbě se losuje až po skončení výstavy.Myslím, že v neděli večer.
Toho hafoška nevím, kdo koupil, ale zajedte se mrknout k p.Štastnému osobně, má 25 koní a každoročně má tak 10 hříbat. Aspon loni měl.
Tak taky něco přihodím. Jména koní a lidí si napamatuju (bylo jich moc :-) takže kdo ví, ať mě doplní...
samara
napsal(a):
Tak taky něco přihodím. Jména koní a lidí si napamatuju (bylo jich moc :-) takže kdo ví, ať mě doplní...
Ukázka westernu
samara
napsal(a):
Belgičtí a noričtí hřebci ještě jednou
Nádherní Shirové
buggyna

marketka
napsal(a):
Tinkery jsem tam neviděla.
Odkud jsi? Kousek od nás je mají.
tak sem teď přijela,mazec mazec a ještě jednou mazec!!!Nemáte prosíím někdo vyfocený,jak ten furioský hřebec skočil těch 170??Já jen na mobilu a to teni zrovna nic moc!!!Nicolásek kinskej vyrost pěkně do krásny (i Barney),naposled jsem je viděla,když jim byl rok,a už předtim to byly kusy chlapů
buggyna
napsal(a):
tak sem teď přijela,mazec mazec a ještě jednou mazec!!!Nemáte prosíím někdo vyfocený,jak ten furioský hřebec skočil těch 170??Já jen na mobilu a to teni zrovna nic moc!!!Nicolásek kinskej vyrost pěkně do krásny (i Barney),naposled jsem je viděla,když jim byl rok,a už předtim to byly kusy chlapů
Skokovku mám jen tuto
buggyna

cerridwen
napsal(a):
skoky
tak já teda ty fotky taky pošlu,ale je to z mobilu,takže na to berte zřetel...
buggyna

buggyna
napsal(a):
tak já teda ty fotky taky pošlu,ale je to z mobilu,takže na to berte zřetel...
Orido
cerridwen
napsal(a):
skoky
Ahoj, tak ja ted prijela.. Tak jsem hodim taky neco z toho, co jsem vyfotila Spřežení kladrubských hřebců
buggyna

verfa
napsal(a):
Ahoj, tak ja ted prijela.. Tak jsem hodim taky neco z toho, co jsem vyfotila Spřežení kladrubských hřebců
Fríšani
buggyna

buggyna

buggyna

buggyna

verfa
napsal(a):
Koně kinských
buggyna

verfa
napsal(a):
Furioso - ten byl teda skvělej
buggyna

buggyna

buggyna

verfa
napsal(a):
A jeden koník na útěku :)
buggyna

buggyna
napsal(a):
Písecký Bingo
A nakonec....výte co mi můžete????.....miniaturní kobylka
verfa
napsal(a):
Achal teke
verfa
napsal(a):
A ještě kobylka
verfa
napsal(a):
Fríští hřebci a dámské sedlo
verfa
napsal(a):
a ještě jedna
verfa
napsal(a):
saboro
napsal(a):
tygr s potomkem barvy lva
a ještě si neodpustím fotečku ještě z domova, když jsme do Lysé ráno jeli
barush
napsal(a):
pro peggy:to je škoda že sou tak daleko!já mám kobylku tinkera tak bych ráda shlédla další tinkáče v čr!jinak v černošicích žádné stáje nejsou jen soukromníci
barush:
Jo jo byl tam Tinkáč JohnnyAle přes jeho místo byla přehozená deka a on tam jinak asi nebyl...
Teda já ho aspoň neviděla...Ale svůj prostor tam měl
alisa
napsal(a):
barush:
Jo jo byl tam Tinkáč JohnnyAle přes jeho místo byla přehozená deka a on tam jinak asi nebyl...
Teda já ho aspoň neviděla...Ale svůj prostor tam měl
jo tak to budu zítra koukat!jestli ho někde zahlídnu teda jestli to všechno klapne a pojedu tam!ale stejnak se mocinky těšim!!!tak zatím ahoj!
barush
napsal(a):
pro peggy:to je škoda že sou tak daleko!já mám kobylku tinkera tak bych ráda shlédla další tinkáče v čr!jinak v černošicích žádné stáje nejsou jen soukromníci
Jejda, já si spletla město, jsou to Čerčany.
A když už jsi z Černovic, neznáš náhodou Markétu Solomčíkovou?
Taky má ráda koně.
buggyna

evam
napsal(a):
Nie je to Wigo z Red Horse Dobrohost zo Slovenska?
kouknu se ti,ale myslim že ne,že je od pana Sádla
buggyna

buggyna
napsal(a):
kouknu se ti,ale myslim že ne,že je od pana Sádla
kobylka se jmenuje Toyhorse lovely sunset
buggyna

samara
napsal(a):
Nevzpomene si někdo na celé jméno toho hřebce Painta? A nevíte, jestli připouští? A jméno a kontakt na majitele? (je na dvanácté fotce)
Tak ať koukám jak koukám do katalogu,Paint horse je tu jen klisna,a strakatej je tu jen jeden....valach ČT West
marketka
napsal(a):
a jedna skákací díky za fotky Jaro...
marketka
napsal(a):
1.
http://lasiccka666.album.cz/lysa-nad-labem-2006/
Moje fotky jsou tady :-)