Uživatel s deaktivovaným účtem

kessidis
napsal(a):
Ahoj byl někdo z vás nás koňařů na Hubertovce ve Spálově?
Já osobně ne páč mám virozu, ale pár kámošů od nás bylo. Ale moc se jim nelíbilo, protože vjeli do hnízdiště vos a byli celý popíchaní!
napsal(a):
Já osobně ne páč mám virozu, ale pár kámošů od nás bylo. Ale moc se jim nelíbilo, protože vjeli do hnízdiště vos a byli celý popíchaní!
Hm, takže akce nic moc jo?Od tam měli jed taky koně,ale stejně nedojeli, nastal menší větší problém. Kdyby měl někdo fotky sem s nima.

tajemma danny
napsal(a):
Kde se nachází ten Spálov? Jeden je u nás kousek od Železného Brodu...je to on???
Byla by to asi schoda náhod, ale myslím že se s Kessidis bavíme o Spálově v Oderských vrších, tedy u Oder, Moravskoslezský kraj.
Fotky bohužel mít nebudu, nebyla jsem tam. Ale možná kámoška, zkusím se poptat zda-li někdo fotil.
Pro Kessidis: Odkud jsi? Teda jestli to není tajně
napsal(a):
Byla by to asi schoda náhod, ale myslím že se s Kessidis bavíme o Spálově v Oderských vrších, tedy u Oder, Moravskoslezský kraj.
Fotky bohužel mít nebudu, nebyla jsem tam. Ale možná kámoška, zkusím se poptat zda-li někdo fotil.
Pro Kessidis: Odkud jsi? Teda jestli to není tajně
Ahoj no jedná se o Spálov v Moravskos.kraji. A jsem od Ostravy z jedné dědinky. Jo to bude fajn, když něco najdeš, navíc už začíná období Hubertovek ne?
kessidis
napsal(a):
Ahoj no jedná se o Spálov v Moravskos.kraji. A jsem od Ostravy z jedné dědinky. Jo to bude fajn, když něco najdeš, navíc už začíná období Hubertovek ne?
Tak se jenom chci zeptat, když už jsi tu od nás z dědiny, jestli pojedeš i do Vlkovic teď v sobotu, je to sice trošku dál,ale...:)
tauria
napsal(a):
A ty jedes do Vlkovic??Moc se tam tesim,ma byt super pocasi...
Znami rikali ze do Spalova pojedou,ale nevim jak jim to dopadlo....
No, já uvidím, jak moc bude schopná moje kůň někam dojet, ale jinak jsem měla jet s velkou bandou z Polanky po kopytě...Byli jsme tam už loni, co si budem nalhávat, je to hrozně pomalé, ale pokud tam ty koně letos budou muset dojít, tak je to jenom dobře..Ale jinak upřímně, on je to nějaký memoriál kohosi a loni jsem u toho 20 minutového proslovu málem usla i s koněm...:)))

kukinatost
napsal(a):
No, já uvidím, jak moc bude schopná moje kůň někam dojet, ale jinak jsem měla jet s velkou bandou z Polanky po kopytě...Byli jsme tam už loni, co si budem nalhávat, je to hrozně pomalé, ale pokud tam ty koně letos budou muset dojít, tak je to jenom dobře..Ale jinak upřímně, on je to nějaký memoriál kohosi a loni jsem u toho 20 minutového proslovu málem usla i s koněm...:)))
A do Klokočova na Francův dvůr se na Huberta nechystáte?

kukinatost
napsal(a):
No, sice se asi opět projevím jako geografické jelito, ale fakt netuším, kde se ta osada nachází...:))
Tato osada se nachází kousek od místa, kde se pořádal Spálovský Hubert, je to taky u Oderských vrchů, přesněji cca 4 km od Vítkova. Je to velký hřebčinec a chovají tam Slezské noriky!
A Hubert je tam 14.10.06.
napsal(a):
Tato osada se nachází kousek od místa, kde se pořádal Spálovský Hubert, je to taky u Oderských vrchů, přesněji cca 4 km od Vítkova. Je to velký hřebčinec a chovají tam Slezské noriky!
A Hubert je tam 14.10.06.
Tož děkuju za info, zkusím to navrhnout té naší grupě..:)

kukinatost
napsal(a):
Tož děkuju za info, zkusím to navrhnout té naší grupě..:)
Ju ju, já se tam s pár lidma chystám, ale jen pro info je to spíše skokový Hubert, ale překážky se můžou objíždět. Jinak by mě tam nikdo nedostal . Z Klokočova je Barletka, tak třeba nám řekne víc.
kukinatost
napsal(a):
my rikej,jsme ani nevedeli ze tam neco rikaji,nejak jsme se zakecali a uz to bylo A s kym jedes?Se Stepanem?
kessidis
napsal(a):
No bylo by moc fajn ty fotky tady, jak bylo ve Vlkovicích,Byli jste někdo?
jj,byla a bylo SKVELE!!!Jelo se na Vitovku tam se posedelo a posleze i popilo a pak se jelo zase zpatky a tam uz se pak jen jelo halali a pak hrala Smecka...Jo bylo fakt super,takze pokud mate nekdo nejake ty fotky tak sem neco supnete...

tauria
napsal(a):
jj,byla a bylo SKVELE!!!Jelo se na Vitovku tam se posedelo a posleze i popilo a pak se jelo zase zpatky a tam uz se pak jen jelo halali a pak hrala Smecka...Jo bylo fakt super,takze pokud mate nekdo nejake ty fotky tak sem neco supnete...
Tady najdete pár fotek ze Spálova!!!
http://kone.rajce.net/2006_Spalov/

tauria
napsal(a):
Dobrý fotky Hlavně časté fotky Palkovičáků
No a nějaké fotky z Vlkovic by nebyly????
O Vlkovicích nevím, tam od nás nakonec nikdo nebyl! Jen kámoš na čumendu a ten určo nefotil .