sajma
napsal(a):
Máte někdo takového koníka? nebo podobně kříž.araba? rádá bych koupila hříbě a mělo by to být tohoto typu tak ať vím co od toho čekat.
Ahoj, to hříbě nemám, ale podle mě to bude držák na nohy. Kopyta bude mít pevný jak po huculovi a nebo i arabovi. A taky může být vytrvalý a povaha? Podle toho jak si ho vychováš :-))))) a jestli je to kobylka nebo hřebeček. Každopádně chtěla jsem taky koupit tohoto křížence, ale staršího.Ale zamilovala jsem se do jiný kobylky, takže uvidíme :-) Jinak hodně štěstí
racina
napsal(a):
Ahoj, to hříbě nemám, ale podle mě to bude držák na nohy. Kopyta bude mít pevný jak po huculovi a nebo i arabovi. A taky může být vytrvalý a povaha? Podle toho jak si ho vychováš :-))))) a jestli je to kobylka nebo hřebeček. Každopádně chtěla jsem taky koupit tohoto křížence, ale staršího.Ale zamilovala jsem se do jiný kobylky, takže uvidíme :-) Jinak hodně štěstí
Tohle je kobylka ježděná westernově.maminka je hucul a tatínek je shagya arab.
racina
napsal(a):
Tohle je kobylka ježděna westernově.maminka je hucul a tatínek je shagya arab
buggyna

racina
napsal(a):
znala sem araba x haflinga jménem Serafín ze stájí Štětice,hustej koník,když se rozcválal,tekli vám slzy,jak vám vítr v tý rychlosti šlehal do očí
lu
napsal(a):
Tohle je kobylka ježděna westernově.maminka je hucul a tatínek je shagya arab
já jsem myslela,že se mi to neuložilo,tak to tam je dvakrát napsaný,jinak je to pořád ta samá kobyla.
sajma
napsal(a):
Máte někdo takového koníka? nebo podobně kříž.araba? rádá bych koupila hříbě a mělo by to být tohoto typu tak ať vím co od toho čekat.
Můj úplně první kůň byl hřebec arab x huculka. 145 v kohoutku, komunikativní, hravý, nesmírně temperamentní koník. Koupila jsem ho jako 1,5 leté hříbě, ve 3 jsem ho obsedala. Chodil na myšlenku. Citlivej koník. Zdravej, perfektní kopyta. Bohužel z tohoto pravěku nemám vůbec žádné fotky.
calamity
napsal(a):
Můj úplně první kůň byl hřebec arab x huculka. 145 v kohoutku, komunikativní, hravý, nesmírně temperamentní koník. Koupila jsem ho jako 1,5 leté hříbě, ve 3 jsem ho obsedala. Chodil na myšlenku. Citlivej koník. Zdravej, perfektní kopyta. Bohužel z tohoto pravěku nemám vůbec žádné fotky.
Fotku nemám, ale jasi rok a něco jsem jezdila a strala se o kobylu huculoarabku: byla to taková tipicky rekreační kobucha, měla svojí hlavua z jízdárny moc nadšená nebyla, nedej bože snažit se jí podsazovat či sbalovat( ono taky s krkem od hucula se jí nedivím), zdravá byla ale jedem pán při těle , co jí obsedal brzy jí zhuntoval bohužel záda. Stavbou těla byla spíš po hucolovi (podobná kobylce na prvním obrázku.¨)Osobně této kombinaci moc nefandím, tvrdohlavost hucola + lekavost araba, ale jak jsem psala předtím na rekreačo to jo, to byla super!