jeffik
napsal(a):
Ahojky lidi pokud máte fotky a povídání a těch nejznámnější plemených hřebcích u nás i ve světě tak je dávejte sem!
Almé Z
jeffulka
napsal(a):
Ahojky lidi prosím vkládejte a komentujte tyto obrázky! A byla bych ráda aby jste sem napsali jací hřebci vám tu scházejí! toho hřebce Lopeze doplním!!!
moc dekuji za snahu....fotku Federweissera naahodou nemas?asi sem otravna ale...po Lopezovi mame letosni klisnicku a po Federweisserovi a Rock'n'rollovi mame 2 brezosti
jeffik
napsal(a):
Ahojky lidi pokud máte fotky a povídání a těch nejznámnější plemených hřebcích u nás i ve světě tak je dávejte sem!
Moc díky za toho Lopeze, moc mě to zajímá, protože mám valacha po otci Lopez 11, ale jeho fotku nemohu nikde sehnat, samozdřejmě mě ale zajímá i jeho děd 2516Lopez. Pokud by jste někdo někde nalezli jakoukoliv fotku i Lopeze -11, budu Vám moc vděčná.
Díky Katka
buggyna

keisy
napsal(a):
moc dekuji za snahu....fotku Federweissera naahodou nemas?asi sem otravna ale...po Lopezovi mame letosni klisnicku a po Federweisserovi a Rock'n'rollovi mame 2 brezosti
fotky rokouše ti můžu poslat,ale až večer...
buggyna

impact
napsal(a):
To se to kradou fotky, co?? Kdybys aspoň uvedl (-a), kde jsi je sebrala...
Vařečkou přes prsty zasloužíš...
impact: jj,souhlasim s tebou
jinak,schánim fotky Great Pleasure, Ale ne ze stránek pana mullera!!! tak se jeffulko ukaž!!!
keisy
napsal(a):
Federweisser Tato fotka nemá moc dobrou kvalitu omlouvám se!!
buggyna
napsal(a):
fotky rokouše ti můžu poslat,ale až večer...
tak vam vsem dekuji za ochotu, pokud bys buggyno poslala fotky byla bych ti vdecna ale musim sohlasit s impact- kdyz uz stahujete a kopirujete, prosim nezverejnujte. kdyz uz zverejnujete zeptejte se autora nebo aspon uvedte jeho jmeno popr. zdroj
jinak tu fotku Federweissera sem taky nasla na netu...bohuzel jako jedinou
ale je to krasavec
buggyna
napsal(a):
impact: jj,souhlasim s tebou
jinak,schánim fotky Great Pleasure, Ale ne ze stránek pana mullera!!! tak se jeffulko ukaž!!!
tak já přidám moje fotky ...
Cassilius
ettelwen
napsal(a):
Genius Lysák
snad nebude vadit, když přejdu ke koním chladnokrevným, kteří zde dle mého mají své místo také.
hugo s.v.
ettelwen
napsal(a):
snad nebude vadit, když přejdu ke koním chladnokrevným, kteří zde dle mého mají své místo také.
hugo s.v.
můj oblíbenec nacho salazar
sadzi saj

nightdevil
napsal(a):
Vždyť psala, že je má od Mullera...
Pro Ettelwen : Prosím bylo by možné mi poslat foto Geniuse Lysáka na maila? Je nádhernej. Jestli ano, prosím na Sadzi-saj@seznam.cz, dík
nightdevil
napsal(a):
Vždyť psala, že je má od Mullera...
Carismo:taťulda mé milované
ettelwen
napsal(a):
Baron
Baron je krasavec, že??
Hele tady na těch stránkách http://www.chladnokrevnici.info/ shánějí fotky chlaďasů do databáze (musí být ovšem tvoje), nechceš jim přispět??
impact
napsal(a):
Baron je krasavec, že??
Hele tady na těch stránkách http://www.chladnokrevnici.info/ shánějí fotky chlaďasů do databáze (musí být ovšem tvoje), nechceš jim přispět??
psala jsem jim už jednou mail a neozvali se mi... jaký mají aktuální mail? Ráda jim přispěju...fotek chlaďásků mám teď dost a jiných hřebců hlavně z okolí Moravy taky.
Jinak tady ještě přidám opět mého oblíbence a snad budoucího ženicha mé kobylky...
Nacho v akci
ettelwen
napsal(a):
psala jsem jim už jednou mail a neozvali se mi... jaký mají aktuální mail? Ráda jim přispěju...fotek chlaďásků mám teď dost a jiných hřebců hlavně z okolí Moravy taky.
Jinak tady ještě přidám opět mého oblíbence a snad budoucího ženicha mé kobylky...
Nacho v akci
Já pošlu slečně, co to dělá, na ICQ tvůj mejla, co máš tady v profilu, oki? ettelwen@centrum.cz
keisy
napsal(a):
Feder loni po tom co byl dovezen.
keisy
napsal(a):
..ještě další Feder
keisy
napsal(a):
..a hlavička Federa
impact
napsal(a):
Já pošlu slečně, co to dělá, na ICQ tvůj mejla, co máš tady v profilu, oki? ettelwen@centrum.cz
jo, pošli. Když bude nějaké fotečky chtít, ať mi napíše, ráda jí něco pošlu
Tady ještě fotka dvou hřebců z výstavy v Tlumačově.
Je to Baluf a tím druhým si nejsem jistá kdo to je...
gudur
napsal(a):
Šlo by sehnat fotku Aldana a Rosenthala? Díky předem
Rosenthal, z doby ked posobil v PD Odorin, fotky su velmi slabe lebo je to prefotene digitalom z katalogu zrebcov.
elba1
napsal(a):
Rosenthal, z doby ked posobil v PD Odorin, fotky su velmi slabe lebo je to prefotene digitalom z katalogu zrebcov.
2
jeffik
napsal(a):
Nejlepší současný plemeník plemene paso fino colombiano Amadeus del 8.
jeffik
napsal(a):
Amadeus del 8 pod sedlem