Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.9.2006 19:41

Chcete nějakého koníka či jedzce najít?Tak šup s tím tady!

18.9.2006 19:56

divkanakoni napsal(a):

tak já sem napíšu pár koní které jsem znala a zajímalo by mě kde jsou nyní:
Athenus
Nartes
česarion
česar
Dolores to Impres
Shadow Day
Shenaya
Baya

21.1.2007 15:27

divkanakoni napsal(a):

Hledám kobylku norika
Jméno Nora
m: Elinka
PP - HPK (prý co já vim)
nar.: cca 2002
prodána minulý rok z Chotyně
majitel před tím p. Trecha ml.
Je to hnědka s lysinou a nějakými znaky na nohou.
Šedo hnědá¨hříva a ohon (viz foto)

Mockrát děkuji za cokoli o ní i minulosti děkuji Carolka
vmtk@seznam.cz

21.1.2007 16:00

divkanakoni napsal(a):

AFRODITA + ARTEMIS, FIGARO, JASMIN, MERCEDES, ESEX, JANETA KINSKA, NYPA, CORSIKA. :-)

21.1.2007 16:15

impact napsal(a):
AFRODITA + ARTEMIS, FIGARO, JASMIN, MERCEDES, ESEX, JANETA KINSKA, NYPA, CORSIKA. :-)

Ahoj. Znám jednoho Jasmína. Je to tuším ČT a už je mu hodně let. Skáče a je to šiml. Tak písni, jak vypadá ten tvůj.

21.1.2007 16:21

coriska napsal(a):
tak já sem napíšu pár koní které jsem znala a zajímalo by mě kde jsou nyní:
Athenus
Nartes
česarion
česar
Dolores to Impres
Shadow Day
Shenaya
Baya

Ahojky,
Tak Dolores To Impress by mě také moc zajímala.Nemáš nějaké její fotky,prosím?Na podzim jsem se ptala na kinské přehlídce pana Bálka,řekl mi,že jí prodal ale nevěděl komu....víte někdo něco bližšího???

21.1.2007 16:42

ladys napsal(a):
Ahoj. Znám jednoho Jasmína. Je to tuším ČT a už je mu hodně let. Skáče a je to šiml. Tak písni, jak vypadá ten tvůj.

Asi jsem to mela napsat hned. Cetecka: ARTEMIS + AFRODITA - sestry, odznakove ryzky, po Mykonos 22. JASMIN - odznakovy ryzak, zrejme po Jaspar. FIGARO - ponozkaty ryzak s hvezdou, mirny klabonos. MERCEDES - simla. ESEX - kladrubak, bilej. CORSIKA - mala hnedka, prodana z Nebanic. JANETA KINSKA - ta je jen jedna. :-)

21.1.2007 16:43

impact napsal(a):
Asi jsem to mela napsat hned. Cetecka: ARTEMIS + AFRODITA - sestry, odznakove ryzky, po Mykonos 22. JASMIN - odznakovy ryzak, zrejme po Jaspar. FIGARO - ponozkaty ryzak s hvezdou, mirny klabonos. MERCEDES - simla. ESEX - kladrubak, bilej. CORSIKA - mala hnedka, prodana z Nebanic. JANETA KINSKA - ta je jen jedna. :-)

Lucka-pony, výška asi 120 cm, tm. hnědka, šňupka. Věk kolem 15 let.

21.1.2007 17:01

impact napsal(a):

Jejda vypadla mi NYPA - hnedka po Dietward 4, naposled u Podebrad.

21.1.2007 18:28

divkanakoni napsal(a):

Já hledám maminku mého valáška Nica(ryzák Čt, nar. 2001), je to kobylka z Borku pod Troskami od pana Houšky.

21.1.2007 19:20

lavena napsal(a):
Ahojky,
Tak Dolores To Impress by mě také moc zajímala.Nemáš nějaké její fotky,prosím?Na podzim jsem se ptala na kinské přehlídce pana Bálka,řekl mi,že jí prodal ale nevěděl komu....víte někdo něco bližšího???

fotek mám pár napiš na coriska@seznam.cz

21.1.2007 20:34

divkanakoni napsal(a):

Hledám maminku svého koníka( nar.1997 hřebeček po Predszwit XVI)jmenuje se 16/68 Labina a je to ČT,chtěla bych vidět její fotky nebo i fotky jejich dětí.Děkuji

21.1.2007 22:42

coriska napsal(a):
fotek mám pár napiš na coriska@seznam.cz

Díky moc,mailík už máš doma

Uživatel s deaktivovaným účtem

22.1.2007 06:36

smoulinka napsal(a):
Hledám maminku svého koníka( nar.1997 hřebeček po Predszwit XVI)jmenuje se 16/68 Labina a je to ČT,chtěla bych vidět její fotky nebo i fotky jejich dětí.Děkuji

Hledám Deborku (Dolma), klisna A1/1, 10 let, ryzka s velkou lysinou, měla by být někde v Ostravě. Matka Donasta, otec Alma Tadema.

22.1.2007 07:34

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Hledám Deborku (Dolma), klisna A1/1, 10 let, ryzka s velkou lysinou, měla by být někde v Ostravě. Matka Donasta, otec Alma Tadema.

Nestála náhodou v stáji Sendy Ostrava - Radvanice?

22.1.2007 08:40

aki napsal(a):
Nestála náhodou v stáji Sendy Ostrava - Radvanice?

Aki, byla tam asi před 5 lety, kdy jsem ji tam byla navštívit. Nějakou dobu běhala i dostihy a pak ji dali do chovu. Prosím, víš o ní něco?

22.1.2007 10:13

Aki, byla tam asi před 5 lety, kdy jsem ji tam byla navštívit. Nějakou dobu běhala i dostihy a pak ji dali do chovu. Prosím, víš o ní něco?

Tak já to taky prubnu. Všichni prošli naší stájí a nemáme o nich víc žádné zprávy jak se mají - DÉMON - A1/1,nar.1988,valach, tm.hnědák s odznaky, BRISCO - ČT, nar.1995,valach, hnědák, KENT - ČT, nar.1995,valach, hnědák s odznaky, velmi vysoký asi 180KVH, CESAR - ČT, nar.1995,valach, ryzák, TOPGAR - ČT(trakén), nar.1997, naposledy co o něm vím byl ještě hřebec, černý hnědák s odznaky, VULKÁN - ČT, nar.1995, hřebec (co vím naposled), hnědák s odznaky, LIQUER - ČT, nar.1996, hřebec (když odcházel), hnědák s odznaky (byl prodáván za symbolickou cenu, měl tak měkké zadní spěnky že by jinak skončil na jatkách), CLAS - ČT, nar.1995, valach, hnědák, DADŽI - angloarab zapsán do PK ČT, nar.1995, valach, hnědák s odznaky - všichni s PP
ČERT - pony, nar.asi 1999, valach, černý hnědák, bez PP

22.1.2007 10:44

divkanakoni napsal(a):

Jesika-tm.šimla M:Arnika(Gina) O:nebyl uveden, ale je to angloarab po Tobrok 13...chovatel uveden p.Doležal Fryšták, nyní by měla být někde u Prahy...kobylka se u nás narodila a v 7měsících byla prodána jisté slečně ze Zlína, od které šla někde do kravína u Holešova...poté v Loukách...prosím kdo ví info nebo aktuální foto, ráda bych věděla jak se má....sami.sheila@seznam.cz

22.1.2007 15:46

sajma napsal(a):
Jesika-tm.šimla M:Arnika(Gina) O:nebyl uveden, ale je to angloarab po Tobrok 13...chovatel uveden p.Doležal Fryšták, nyní by měla být někde u Prahy...kobylka se u nás narodila a v 7měsících byla prodána jisté slečně ze Zlína, od které šla někde do kravína u Holešova...poté v Loukách...prosím kdo ví info nebo aktuální foto, ráda bych věděla jak se má....sami.sheila@seznam.cz

Ahoj. Hledám jednu kobylku norika. Jmenuje se Nora. Narodila se roku 1997. Je to hnědka s odznaky. Měla by být někde u Telče - nevím jak se ta vesnice přesně jmenuje. Navíte o ní někdo něco? kdyžtak písněte na mail.

22.1.2007 15:46

dendulka napsal(a):
Ahoj. Hledám jednu kobylku norika. Jmenuje se Nora. Narodila se roku 1997. Je to hnědka s odznaky. Měla by být někde u Telče - nevím jak se ta vesnice přesně jmenuje. Navíte o ní někdo něco? kdyžtak písněte na mail.

Nora

22.1.2007 16:08

dendulka napsal(a):
Nora

JE TO ON ? M: DÁŠA O:JASPAR

22.1.2007 16:51

dandys3 napsal(a):

Ahojky hledám koníka jménem EVERTON o:MILL POND m:EMOCE. S posledních informacích by měl být někde v Beňově

22.1.2007 16:54

santah napsal(a):
Ahojky hledám koníka jménem EVERTON o:MILL POND m:EMOCE. S posledních informacích by měl být někde v Beňově

A ještě jednoho jménem UNIKÁT o: TAHASUN m:UNPHARLI je to tmavý hnědák narozený *2000

22.1.2007 16:56

divkanakoni napsal(a):

Hledám hnědku, letos jí bude 17, ČT jménem TINA, po Sirokovi. Má hvězdičku a jednu nohu bílou.Byla snad prodána k Dukovanům na JM.
A také její dcerku Tiffany po Przeswidt Mička, nar.1995, světlá hnědka s jemnou lysinkou a šňupkou, byla v Drásově.
Míša

22.1.2007 16:57

santah napsal(a):
A ještě jednoho jménem UNIKÁT o: TAHASUN m:UNPHARLI je to tmavý hnědák narozený *2000

Kobyla jménem TERCIE *1986 o: FALLADA m: TARPA . V roce 1995 měla kobylku TEREZKU byla bych moc ráda jestly někdo o mějakém koníkovy víte abyste se ozvaly děkuji SANTAH

22.1.2007 17:02

santah napsal(a):

ahojky hledam maminku svojeho hřebečka ČO BOLO TO BOLO je to klusačka v papirech mam napsano že hnědka narozena 1993 otec Senior Bowl a matka Četka asi v září roku 2004 prodána z Litoměřic....Chtěla bych se zeptat jestli tuto kobylku nekdo zná nebo poprosit aspon o foto budu moc vděčná díky chtela bych videř rodiče svého hřebčáka PS: foto mojeho hřebečka jak se kobylka asi prodávala

22.1.2007 17:16

divkanakoni napsal(a):

tak to tedy taky zkusím
13/456 Hanka (2-299 Hanka x 194 Diktant)ryzka narozená v roce 1996
15/429 Hanka (2-299 Hanka x 427 Sapo) smíšená bělka, narozená 1998
15/499 Lucka (opět 2-299 Hanka x 642 Louisiano) vranka narozená 2001
poslední není uvedeno jméno koně - matka zase 2-299Hanka x Sahib I A, koník narozen 18.3.1991
dále kobylku 28/143 Amelie (15/429 Hanka x Acros) narozená 11.5.2003 - je to vnučka naší dámy
všichni koníci jsou asi v Čechách - Habartov, Větřní, Stráž nad Nežárkou

22.1.2007 19:41

Bohužel nevím, ale zdá se mi, že jak jsem sháněla koníka (cca 3(?) roky zpět), tak mi byl tento koník nabízen, zrovna ze stáje Sendy Radvanice.

22.1.2007 21:32

dandys3 napsal(a):

Neni. Tohle je hnedak bo tmavej ryzak, ne? Jasma mel jen dva a pul ponozky a na hlave jen nosni prouzek. :-)

23.1.2007 12:20

divkanakoni napsal(a):

Ještě mě napadá tento žlutej valášek, poník. prodán před cca 8mi lety z Chlumce nad Cidlinou.

25.2.2007 22:50

impact napsal(a):
Ještě mě napadá tento žlutej valášek, poník. prodán před cca 8mi lety z Chlumce nad Cidlinou.

Hledám valacha jménem Farmár. nar. 1.4.1994.M: Fatra, O: North Star .Velmi vysoký tmavý hnědák.Znala jsem ho jako 4letého, takže netuším, kde by dnes mohl být.

26.2.2007 09:37

divkanakoni napsal(a):

Hledám kobylku DORA/DORKA. Bílá, výška cca 150 cm, rok 1977, velmi nečitelný výžeh na krku, prý poloviční shagya arab, asi horší dýchání, asi hubenější. V levé části spodního pysku má růžovou skvrnu, na horním pysku mezi nozdrami také. Velmi klidná povaha, ale pravděpodobně se bojí lopaty a vidlí. Na jaře 2000 odvezena z Dobřejovic u Prahy. Hledám majitele po roce 2000, abych našla buď kobylku (letos by jí bylo 30 let), nebo člověka, který potvrdí její smrt. Fotka je na www.sweb.cz/doemova v rubrice Moje poptávka.

26.2.2007 11:14

santah napsal(a):

Ahoj Eda stojí pořád ještě v p. Milana Olehly v Beňově. Letos se ještě pokusí běhat. nevím kde, ale běhat by měl. Já chodím do Beńova do oddílu tak ho sem tam vídám. Vypadá pořád pěkně a čiperně.
Mám pár fotek z loňska ze Světlé kde byl 2. za Kathalpem

26.2.2007 11:16

ijik napsal(a):
Ahoj Eda stojí pořád ještě v p. Milana Olehly v Beňově. Letos se ještě pokusí běhat. nevím kde, ale běhat by měl. Já chodím do Beńova do oddílu tak ho sem tam vídám. Vypadá pořád pěkně a čiperně.

A další nejsou moc dobře vidět

26.2.2007 11:19

ijik napsal(a):

Eda

26.2.2007 12:01

divkanakoni napsal(a):

Hledám klisnu Gába , A1/1, narozena 1996 , hnědka , o:Lord Carnaby m:Garde Mia
a Klisnu Gréta , čt ,narozena 1996 , ryzka , o:Karneol Jičínský m:Galina

2.3.2007 07:49

lismonika napsal(a):
Hledám klisnu Gába , A1/1, narozena 1996 , hnědka , o:Lord Carnaby m:Garde Mia
a Klisnu Gréta , čt ,narozena 1996 , ryzka , o:Karneol Jičínský m:Galina

Ahjo taky hledám jednu kobču. Když jsem byla malá tak jsem jí jezdila, ale bohužel více informací už nevím.

Jmenovala se AWENUE byla to ryzka s odznaky a kolem roku 1999 stála v západních čechách v Kocourově

Pak tam byla šimla jménem AQUILA a ta měla toho roku hříbě ....... )také jsme se o ni starala)

víc info už si opravdu nepamatuji, ale kdyby jste někdo měl nějaký typ tak budu moc ráda

2.3.2007 08:33

divkanakoni napsal(a):

Dobrý den hledám klisnu Lenku, kříženka těžšího rázu, s výžehem 1-172 (myslím),
bylo by jí přes dvacet let. Nejspíš Liberec a okolí. Za jakoukoliv informaci budu vděčná. Děkuji Věra J. e-mail: clc2@jungmann.cz

3.3.2007 12:36

divkanakoni napsal(a):

Hledám kobylu jménem Flora, bývalá majitelka Jarmila Režná. Byla prodána a odvezena asi před 7 lety z ranče Čára z Vyškova.

Byla celá hnědá, neměla ponožky, jen černé nožky a maličkou hvězdičku na čele. Byla vysoká asi 170cm, Měla velice výrazný kouhoutek a jakoby neměla záď. Prostě kohoutek byl vyšší jak její záď. Měla asi 1 strakaté hříbě po Komančovi a to hříbě se jmenovalo asi Forousis. Ale s ním nebyla prodaná. Prosím, kdo znáte kobylku Flóru, nebo víte, kde se nachází, prosím dejte vědět, chtěla bych jen vědět, kde je a jak se má. Moc děkuji.

3.3.2007 13:16

tesky napsal(a):
Hledám kobylu jménem Flora, bývalá majitelka Jarmila Režná. Byla prodána a odvezena asi před 7 lety z ranče Čára z Vyškova.

Byla celá hnědá, neměla ponožky, jen černé nožky a maličkou hvězdičku na čele. Byla vysoká asi 170cm, Měla velice výrazný kouhoutek a jakoby neměla záď. Prostě kohoutek byl vyšší jak její záď. Měla asi 1 strakaté hříbě po Komančovi a to hříbě se jmenovalo asi Forousis. Ale s ním nebyla prodaná. Prosím, kdo znáte kobylku Flóru, nebo víte, kde se nachází, prosím dejte vědět, chtěla bych jen vědět, kde je a jak se má. Moc děkuji.

ahoj
Hledám koníka jménem ESER S.V. narozen 1984 je to A1/1 barva č.Hd.
Pak kobylku jménem DEISY narozena 1995 je to ČT barva š.Běl.
Fotky a informace o nich posílejte prosím na e-mail: Michaelaslitrova@seznam.cz
Za každou fotku a informaci děkuji!!!!!!

3.3.2007 13:38

misaslitrova napsal(a):
ahoj
Hledám koníka jménem ESER S.V. narozen 1984 je to A1/1 barva č.Hd.
Pak kobylku jménem DEISY narozena 1995 je to ČT barva š.Běl.
Fotky a informace o nich posílejte prosím na e-mail: Michaelaslitrova@seznam.cz
Za každou fotku a informaci děkuji!!!!!!

a ještě ESER je z matky: ESTA A1/1 po otci: LINCOLN A1/1

a DEISY je z matky: DUBLETA A1/1 po otci: QINIAM 2 - 146 QIDO ČT

3.3.2007 14:07

tesky napsal(a):

Jo a také byla Flóra pravděpodobně ČT, měla výžeh na krku. Děkuji za jakékoliv informace.

3.3.2007 15:19

divkanakoni napsal(a):

Máte někdo nějaké informace o hřebci Faharadscha?? jezdím kobylu po něm a docela by mě zajímalo, jestli o něm má někdo nějaké podrobnější informace, nebo dokonce nějakého potomka po něm
-na fotce je Carmen - jeho "dcera"

3.3.2007 15:29

divkanakoni napsal(a):

Hledám klisnu HELARA, letos by měla být 4letá, tm.hnd, 1zadní ponožka. KVH 153-157cm. Z matky HELGA -angloarab po Dadži, O:A1/1po Lincoln-bez licence, v průkazu koně uvedena jen matka. Narozena ve Zlíně, jako odstávče prodána na Již.Moravu, odtud putovala i s majitelkou někam ku Praze. Prosím její nynější foto, narodila se u mne. Chtěla bych vidět, jak vypadá. Na oplátku nabízím její hříběcí foto, mám i foto otce a matky.

5.3.2007 20:40

krizovatka napsal(a):
Dobrý den hledám klisnu Lenku, kříženka těžšího rázu, s výžehem 1-172 (myslím),
bylo by jí přes dvacet let. Nejspíš Liberec a okolí. Za jakoukoliv informaci budu vděčná. Děkuji Věra J. e-mail: clc2@jungmann.cz

Tedy přesný výžeh Lenky je 1-672 (chladnokrevník x čt) měla mít hříbě po plnokrevném hřebci. clc2@jungmann.cz Kdyby někdo věděl, nebo viděl prosím o jakoukoliv informaci. Děkuji Věra J.

6.3.2007 10:02

ghajariy napsal(a):
Hledám klisnu HELARA, letos by měla být 4letá, tm.hnd, 1zadní ponožka. KVH 153-157cm. Z matky HELGA -angloarab po Dadži, O:A1/1po Lincoln-bez licence, v průkazu koně uvedena jen matka. Narozena ve Zlíně, jako odstávče prodána na Již.Moravu, odtud putovala i s majitelkou někam ku Praze. Prosím její nynější foto, narodila se u mne. Chtěla bych vidět, jak vypadá. Na oplátku nabízím její hříběcí foto, mám i foto otce a matky.

Hledám nějaký fotečky kobyly Čača (Čiráda) po Admetos, mám po ní svého valáška z otce Div Týnský...tak plosím jakékoli info nebo foto sem, dííík

6.3.2007 20:00

divkanakoni napsal(a):

Ahoj neznáte někdo ??????
ALLEGRA po Burbon
FIDORKA po Veronal Kamila
ARKÁDO po Amon2
LIPICA po Litograf Orlický
Díky za odpověď kdyby je někdo znal a poslal fotečky

Přidejte reakci

Přidat smajlík