Ahoj,tak dneska Vám nabídnu pár nádherných koníků z chovatelské akce,kterou pořádali na Soudném potoce v Mšeckých Žehrovicích.Chovatelská přehlídka byla dokonalá,o každém předváděném koníkovi jsme se dozvěděli základní údaje a tento byl pak odměněn diváky potleskem.
Tady je Ima Docs Clark,Appaloosa,šampion Canady v cuttingu,nádherný atletický kůň a ještě k tomu je to otec mojí Im Docs Snow Queen.
jaruska
napsal(a):
Ahoj,tak dneska Vám nabídnu pár nádherných koníků z chovatelské akce,kterou pořádali na Soudném potoce v Mšeckých Žehrovicích.Chovatelská přehlídka byla dokonalá,o každém předváděném koníkovi jsme se dozvěděli základní údaje a tento byl pak odměněn diváky potleskem.
Tady je Ima Docs Clark,Appaloosa,šampion Canady v cuttingu,nádherný atletický kůň a ještě k tomu je to otec mojí Im Docs Snow Queen.
IMA DOCS CLARK ještě jednou.....Ten by se dal fotit stokrát,jak nádherně pozoval-byly tam totiž okolo klisničky......
jaruska
napsal(a):
Nemohl chybět Drest To Impress......
jaruska
napsal(a):
Náš přítel Václav Křeček se svým hřebcem,který je na prodej.
jaruska
napsal(a):
Tady je taky hřebeček,který sice vzal svému páníčkovi 2 x roha(chtěl pak připustit plemenného hřebce),ale byl lapen a vše dobře dopadlo.Je nádherný a v kruhovce uměl chodit skvěle.
jaruska
napsal(a):
Tady je jedno ze soudenských hříbátek-nejen že tato hříbata jsou nádherná,ale jsou i dobře vychovaná.Všechna hříbata soudenských chodila na předvadiště jako profesionálové,ochotně a perfektně.Inu-co se v mládí naučíš....
jaruska
napsal(a):
No a ačkoliv jsme se jeli podívat na Appaloosy,na závěr přehlídky nás okouzlil Paint černý jako uhel-DALLAS HILL BARS.Celá rodina jsme se do něj zamilovali a přejeme mu,aby našel velmi hodného a milujícího majitele-je totiž na prodej.
No uznejte-není to nádhera?
jaruska
napsal(a):
Dallas Hill Bars ještě jednou...
jaruska
napsal(a):
Dallas Hill Bars je modrooký fešák.
jackie
napsal(a):
Ahojky Jaruško, viděla jsem Dallase už před pár lety, je škoda, že už ho vykastrovali... byl hodný - tedy tehdy, chodili jsme mezi hřebci v ohradě a hladili si je... kámoška má odtamtud koníka. Až někde vyhrabu fotku Dallase, naskenuju a přidám
Ahoj Jani,to určitě sem nějáké fotky dej,Dallas je fakt nádherný a ta nádhera se musí ukázat světu.
Nepřijedeš náhodou na Country festival do Královic?????
jackie
napsal(a):
Ani nevím,nějak jsem nechytla informaci, že se něco koná...??? Mám v plánu stěhování koníků,ale kdy že to je?
Je to podrobně napsáno tady na moderce -Wabi Daněk,Kamelot a ostatní,podrobný rozvrh,kdy kdo bude účinkovat je na stránkách
www.studio-romantika.mysteria.cz
jaruska
napsal(a):
Dallas Hill Bars je modrooký fešák.
Zdravím,
jéé,máte krásné fotečky,mohla bych o nějaké porosit??
Moc jich z té akce nemám-a hlavně ty s Dallasem se nějak nepovedli-bu´d na nich vypadá jako osel on nebo já:-))
Je to miláček,fakt úžasnej charakter,hrozně milý a ochotný zvíře...on má doopravdy rád lidi -a to se moc nevidí,je to zlatíčko ...kdybych si to mohla dovolit,hned by cestoval k nám domů k Atóvi - beztak se měli vždycky rádi:-) ..jojo,už,abych vyhrála tu sportku..mám těch srdečních záležitostí na ranči nějak moc:-)
A nebyla ještě nějaká fotečka malé Suzi? (mamina ta buckskin QH a malá taková silný ryzka s pravidelnou lysinou...taky láska:-))
Díky...
a co vaše mladá?Už jezdíte?
lavena
napsal(a):
Zdravím,
jéé,máte krásné fotečky,mohla bych o nějaké porosit??
Moc jich z té akce nemám-a hlavně ty s Dallasem se nějak nepovedli-bu´d na nich vypadá jako osel on nebo já:-))
Je to miláček,fakt úžasnej charakter,hrozně milý a ochotný zvíře...on má doopravdy rád lidi -a to se moc nevidí,je to zlatíčko ...kdybych si to mohla dovolit,hned by cestoval k nám domů k Atóvi - beztak se měli vždycky rádi:-) ..jojo,už,abych vyhrála tu sportku..mám těch srdečních záležitostí na ranči nějak moc:-)
A nebyla ještě nějaká fotečka malé Suzi? (mamina ta buckskin QH a malá taková silný ryzka s pravidelnou lysinou...taky láska:-))
Díky...
a co vaše mladá?Už jezdíte?
Taky Vás zdravím.Fotečky Vám ráda pošlu,ale nebude to dnes,snad zítra.
No,koukám,že jsme na tom stejně,to by byla rvačka,kdybychom obě najednou vyhrály ve Sportce.Myslím jako o Dallase.No je to opravdu nádherný koníček.
No s tou Suzi Vás musím zklamat,žádnou nemám.
Queen ještě obsednutá není,bylo jí 2.září 2,5 roku.Já vím,že Vy na těch koníkách už tou dobou jezdíte,protože musíte stíhat Futurity,ale já nemusím,tak jí nechávám vyzrát,ale občas se přes ní položím jen tak bez sedla.Ale na jaře to určitě spácháme,roste jí pěkně prdýlka,tak až začne vyhazovat,určitě se do nějáké vzdálené země podívám.Přemýšlíme o tom,že bychom ji dali obsednout a přijezdit na ranč k Olině,ale stojí to opravdu dost peněz,a tak bude záležet na naší momentální situaci,jak na tom na jaře budeme.Už se docela těším,až bude chodit ven s náma.
Zdraví Jarka.
jaruska
napsal(a):
Taky Vás zdravím.Fotečky Vám ráda pošlu,ale nebude to dnes,snad zítra.
No,koukám,že jsme na tom stejně,to by byla rvačka,kdybychom obě najednou vyhrály ve Sportce.Myslím jako o Dallase.No je to opravdu nádherný koníček.
No s tou Suzi Vás musím zklamat,žádnou nemám.
Queen ještě obsednutá není,bylo jí 2.září 2,5 roku.Já vím,že Vy na těch koníkách už tou dobou jezdíte,protože musíte stíhat Futurity,ale já nemusím,tak jí nechávám vyzrát,ale občas se přes ní položím jen tak bez sedla.Ale na jaře to určitě spácháme,roste jí pěkně prdýlka,tak až začne vyhazovat,určitě se do nějáké vzdálené země podívám.Přemýšlíme o tom,že bychom ji dali obsednout a přijezdit na ranč k Olině,ale stojí to opravdu dost peněz,a tak bude záležet na naší momentální situaci,jak na tom na jaře budeme.Už se docela těším,až bude chodit ven s náma.
Zdraví Jarka.