No mám takovej dotaz...fotka kterou sem dál mi přijde zvláštní...také vám přijde, že koník jde mimochodně? Nebo se mi to jen zdá. Jinak jsou to nožky kobylky, na které jezdím
tajemma danny
napsal(a):
No mám takovej dotaz...fotka kterou sem dál mi přijde zvláštní...také vám přijde, že koník jde mimochodně? Nebo se mi to jen zdá. Jinak jsou to nožky kobylky, na které jezdím
Ještě jedna fotka, tady mi to taky přijde. nebo nevím, jestli šla zrovna kobylka nějak divně. Je to totiž klasické ČTčko.
tajemma danny
napsal(a):
Já ti právě nebyla jistá...jak jsme ty fotky viděla tak mi bylo divný že zvedá obě nohy levé najednou...ale ais máš pravdu
to by to ale muselo byt v klusu. v kroku je nohosled opravdu prave tak, jak je na obrazku - zadni jde dopredu a stejnostranna predni uz se sveda a "dela te zadni noze misto na doslap" a jeste nez ta predni doslapne, tak uz se zveda zadni na druhe strane, atd..
Neboj, mas normalniho kone :-) doufam teda
Petra
tilka
napsal(a):
to by to ale muselo byt v klusu. v kroku je nohosled opravdu prave tak, jak je na obrazku - zadni jde dopredu a stejnostranna predni uz se sveda a "dela te zadni noze misto na doslap" a jeste nez ta predni doslapne, tak uz se zveda zadni na druhe strane, atd..
Neboj, mas normalniho kone :-) doufam teda
Petra
Mně jen ta druhá fotka přijde trochu nečistá (krok), ale první v pořádku. Když tak mě někdo opravte. Jestli máš na digitálu video, zkus to natočit, bude to lepší a poznáme to všichni jistě. A pokud nejezdíš přímo drezurní závody, nemusel by Ti ten mimochod ani vadit, pokud pomineme, že může pocházet z problémů se zády a jiných. Kůň, kterého jezdím, chodí i čistým mimochodem, když jde hodně na otěži, ale on je celý takový nemocný a nejspíš je to od těch zad.
sanulka
napsal(a):
Mně jen ta druhá fotka přijde trochu nečistá (krok), ale první v pořádku. Když tak mě někdo opravte. Jestli máš na digitálu video, zkus to natočit, bude to lepší a poznáme to všichni jistě. A pokud nejezdíš přímo drezurní závody, nemusel by Ti ten mimochod ani vadit, pokud pomineme, že může pocházet z problémů se zády a jiných. Kůň, kterého jezdím, chodí i čistým mimochodem, když jde hodně na otěži, ale on je celý takový nemocný a nejspíš je to od těch zad.
ta druha se mi taky zda oki. leva predni dopada na zema a zadni se zvedla, ostatni na zemi - to je podle mne v poradku.
Petra
Mohu se Vás zeptat, já nejspíš mimochodnou kobylu mám.. ale nevím, občas jde normálně ale občas zvedá přední levou se zadní levou naráz a to samé s pravou stranou.. Tady mám foto.. můžete mi poradit?? je to 1.5 letá klisna po otec Welsh cob D matka Čt.. Prý by se jí to mělo spravit, ale nemám s tím žádné zkušenosti. A mohlo by s tím popřípadě souviset že má prošlápnuté spěnky?