Chtěla bych Vás pozvat na víkend v sedle v hřebčíně Klokočov, okr. Opava.
V hřebčíně se chovájí koně plemene slezský norik, ale najdete zde i koně plemene český teplokrevník a jednu klisnu american paint horse.
Jezdecký víkend se bude konat od 26.-29.. Příjezd bude v pátek kolem 14.00 a odjez v neděli kolem 17.00.
Ubytování je přímo nad stájemi v Penzionu u Huga a výcvik bude probíhat na školních koních.
Cena zahrnuje: , jezdecký výcvik, teorie o koních, projížďka v bryčce , ubytování v nově zrekonstuovaném penzionu a strava.
Víkend je vhodný pro začátečníky i pokročilké( jezdci budou rozděleni do lotu podle zkušenosti.)
Zajišťujeme inviduální přístup
A cena:
Kontakt: Edita Novotná Tel: 774 06 20 25
barletka
napsal(a):
Chtěla bych Vás pozvat na víkend v sedle v hřebčíně Klokočov, okr. Opava.
V hřebčíně se chovájí koně plemene slezský norik, ale najdete zde i koně plemene český teplokrevník a jednu klisnu american paint horse.
Jezdecký víkend se bude konat od 26.-29.. Příjezd bude v pátek kolem 14.00 a odjez v neděli kolem 17.00.
Ubytování je přímo nad stájemi v Penzionu u Huga a výcvik bude probíhat na školních koních.
Cena zahrnuje: , jezdecký výcvik, teorie o koních, projížďka v bryčce , ubytování v nově zrekonstuovaném penzionu a strava.
Víkend je vhodný pro začátečníky i pokročilké( jezdci budou rozděleni do lotu podle zkušenosti.)
Zajišťujeme inviduální přístup
A cena:
Kontakt: Edita Novotná Tel: 774 06 20 25
Moc se omlouvám, ale chybí tam cena, která je 1300Kč.
barletka
napsal(a):
Moc se omlouvám, ale chybí tam cena, která je 1300Kč.
Nějaké fotografie z hřebčína:
Klisna american paint horses Donah Mait Quont
barletka
napsal(a):
Nějaké fotografie z hřebčína:
Klisna american paint horses Donah Mait Quont
Plemený hřebec 2415 Hugo
barletka
napsal(a):
Plemený hřebec 2415 Hugo
Plemený hřebec, který je zde jen zapůjčen z Nového Jičína
ALL MY DREAMS
barletka
napsal(a):
Plemený hřebec, který je zde jen zapůjčen z Nového Jičína
ALL MY DREAMS
tauria
napsal(a):
Není to od Hošáka ze Žiliny???On už není jeho??
Ano plemený hřebec All my Dreams je v majetku p. Hošáka a p. Minarčíka z Nového Jičínba, u nás je jen na připoouštění našich chovných klisen!
Uživatel s deaktivovaným účtem

barletka
napsal(a):
Ano plemený hřebec All my Dreams je v majetku p. Hošáka a p. Minarčíka z Nového Jičínba, u nás je jen na připoouštění našich chovných klisen!
Ahoj Editko, Dreams je ženich i mojí kobylky! Ale jak to dopadlo je zatím ve hvězdách, ale vypadá to že nee...
A jinak, Hubertovku prý taky letos pořádáte! Je to tak?
napsal(a):
Ahoj Editko, Dreams je ženich i mojí kobylky! Ale jak to dopadlo je zatím ve hvězdách, ale vypadá to že nee...
A jinak, Hubertovku prý taky letos pořádáte! Je to tak?
Ano vím, že ji Dreamsík připouštěl.
Hubertová jízda letos nebude, Měla být 14. října, ale nakonec jsme ji zrušili, protože musíme ještě dostavět kravín pro limousinky a není čas. Ale budeme pořádat společnou vyjížďku pro známe zokolí, ale termín budu vědět až zítra, tak ti dám vědět. Bude to něco jako Hubert, ale bez lišky a veřejnosti. Pojede se vyjížďka a večer bude posezení u dobrého vínka a ohně na Kovárně:-)!!!!

barletka
napsal(a):
Ano vím, že ji Dreamsík připouštěl.
Hubertová jízda letos nebude, Měla být 14. října, ale nakonec jsme ji zrušili, protože musíme ještě dostavět kravín pro limousinky a není čas. Ale budeme pořádat společnou vyjížďku pro známe zokolí, ale termín budu vědět až zítra, tak ti dám vědět. Bude to něco jako Hubert, ale bez lišky a veřejnosti. Pojede se vyjížďka a večer bude posezení u dobrého vínka a ohně na Kovárně:-)!!!!
Jé, tak to bylo fajn, já jsem se chystala na Huberta se Šárkou a Zuzkou...
Dreams je kus, Zulda se do něho zamilovala na první pohled!
Prosím Tě, co jsou to limousinky??? Díky
Ju a ještě dotázek, už máte odstavené letošní prcky? Joj, to jsem ale zvědavá, viď ...
napsal(a):
Jé, tak to bylo fajn, já jsem se chystala na Huberta se Šárkou a Zuzkou...
Dreams je kus, Zulda se do něho zamilovala na první pohled!
Prosím Tě, co jsou to limousinky??? Díky
Ju a ještě dotázek, už máte odstavené letošní prcky? Joj, to jsem ale zvědavá, viď ...
Prcci jsou ještě s maminkama. Limousinky je plemeno, které se na Francově chová. Je to plemeno z Francie! Jinak dám Vám vědět a ráda Vás uvidím!!!!
Na fotce jsou limousinky, foceno včera

barletka
napsal(a):
Prcci jsou ještě s maminkama. Limousinky je plemeno, které se na Francově chová. Je to plemeno z Francie! Jinak dám Vám vědět a ráda Vás uvidím!!!!
Na fotce jsou limousinky, foceno včera
Díky!
A jinak, Kača říkala že jsi se ptala na Zahirka, tak posílám fotečku! Pa a dej vědět...