Dávejte sem fotky svých činčil

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.3.2007 15:22

Dávejte sem fotky svých činčil!Já sice zatím žádnou nemám ale snad se mi to časem podaří

6.4.2007 15:57

gaskon napsal(a):
Dávejte sem fotky svých činčil!Já sice zatím žádnou nemám ale snad se mi to časem podaří

Dalitko

10.4.2007 13:56

zviratomil napsal(a):
A poslední

Krásná činčilka, ale to krmení je šílené. Dávej jen granule a seno, občas můžeš přilepšit činčilce jídelníček sušeným jabkem, šípkem nebo sušenou mrkví. Směska, kterou krmíš je tučná, plná konzervantů a barviv a poškozuje játra a trávicí trakt. Většinou se problémy ze špatné stravy projevují až po letech a to je pozdě na úspěšnou léčbu. Veronika

11.4.2007 11:48

veru napsal(a):
Krásná činčilka, ale to krmení je šílené. Dávej jen granule a seno, občas můžeš přilepšit činčilce jídelníček sušeným jabkem, šípkem nebo sušenou mrkví. Směska, kterou krmíš je tučná, plná konzervantů a barviv a poškozuje játra a trávicí trakt. Většinou se problémy ze špatné stravy projevují až po letech a to je pozdě na úspěšnou léčbu. Veronika

Když on granule moc nechce. Ale to, co má v misce, mu už nedávám, je to stará fotka. Už jsem to taky zjistila, že tam, kde činčily přirozeně žijí, by se k takové stravě, jakou jim dáváme, nikdy nedostaly. A přitom to, co je v misce na fotce, je drahé krmivo přímo pro činčily, prý s vitamíny a ovocem.Tak kdo tohle vyrábí a prodává, je hodně neznalý věci. Dávám mu teď takovou směsku, kde není moc slunečnice a střídám to s granulemi a chlapec musí žrát.
Jinak díky za reakci, přijde mi, že tady na kožešinových zvířatech je diskuse hodně mrtvolná.

20.4.2007 20:31

gaskon napsal(a):

Přikládám své dvě činčilky - Bublinu a Ferdu

20.4.2007 20:34

albona napsal(a):
Přikládám své dvě činčilky - Bublinu a Ferdu

a ještě fotečka našich mimin.... kdo by měl zájem, tak budou k odběru tak za měsíc a je to kluk a holka....

21.4.2007 07:46

gaskon napsal(a):

Tohle je Moje Sunny. Mám doma 5 činčil - ještě jednu stejně černou, 2 standarty a bílou. Jsou to moje zlatíčka

30.4.2007 12:58

zviratomil napsal(a):
Když on granule moc nechce. Ale to, co má v misce, mu už nedávám, je to stará fotka. Už jsem to taky zjistila, že tam, kde činčily přirozeně žijí, by se k takové stravě, jakou jim dáváme, nikdy nedostaly. A přitom to, co je v misce na fotce, je drahé krmivo přímo pro činčily, prý s vitamíny a ovocem.Tak kdo tohle vyrábí a prodává, je hodně neznalý věci. Dávám mu teď takovou směsku, kde není moc slunečnice a střídám to s granulemi a chlapec musí žrát.
Jinak díky za reakci, přijde mi, že tady na kožešinových zvířatech je diskuse hodně mrtvolná.

Tak to jo . Výrobcům i prodejcům jde hlavně o kšeft, vůbec se nezajímají o zdraví zvířátka. A co jsi zkoušela za granule? Co vím tak hodně chutnají třeba Witte Molen-Country, Tukan, Apetit CH, Darwins nebo Sonnenland ten kupuji já.
Občas na i faunu zajdu, ale je to tu dost mrtvý, skoro žádná reakce a nic nového, škoda...

30.4.2007 19:05

veru napsal(a):
Tak to jo . Výrobcům i prodejcům jde hlavně o kšeft, vůbec se nezajímají o zdraví zvířátka. A co jsi zkoušela za granule? Co vím tak hodně chutnají třeba Witte Molen-Country, Tukan, Apetit CH, Darwins nebo Sonnenland ten kupuji já.
Občas na i faunu zajdu, ale je to tu dost mrtvý, skoro žádná reakce a nic nového, škoda...

Taky to tak různě střídám, přijde mi, že všechny granule vypadají stejně.
Dalitko má teď čerstvě jedno dítě, už je to potřetí. Kamarádka má totiž samičku, tak to je jeho oficiální manželka.

21.5.2007 20:10

gaskon napsal(a):

JAK ČASTO SE ČINČILY MNOŽÍ?

23.5.2007 18:20

andelaskoloudova napsal(a):

Já mám samečka a kamarádka samičku, dáváme je společně zhruba tak jednou ročně a zatím vždycky měli mladé.
Pokud je někdo má společně pořád, tak je to určitě častěji...

25.5.2007 17:04

andelaskoloudova napsal(a):

Mají mladé max. 3x do roka. Ale je lepší, když je dáš po porodu na 10 dní od sebe a budeš mít miminka jen 2 x do roka.

7.8.2007 13:56

gaskon napsal(a):

Tak moje zlatíčka :)

7.8.2007 13:57

gaskon napsal(a):

Jedno hromadné foto :)

7.8.2007 13:58

gaskon napsal(a):

A ještě miminka :D

7.8.2007 13:59

gaskon napsal(a):

A ještě standard sameček, ten se ale nechce fotit

13.12.2007 11:43

gaskon napsal(a):

máme dva činčilí kluky
tohle je Matýsek

13.12.2007 11:59

gaskon napsal(a):

.. a tohle Bubák

Přidejte reakci

Přidat smajlík