Ahoj, našla jsem na netu tuto fotku a ani v diskuzi k ní jsem se nedočetla co je to za mutaci.... Co si myslíte vy???
albona
napsal(a):
Ahoj, našla jsem na netu tuto fotku a ani v diskuzi k ní jsem se nedočetla co je to za mutaci.... Co si myslíte vy???
Vypadá to nejspíš na violetu-musíme počítat s tím,že byla barva změněná na fotce díky blesku...
Můj manžel má činčilí farmu-na fotce je Beige-béžová...
albona
napsal(a):
nebo velvet...
foto:bunt-bílá
albona
napsal(a):
albona
napsal(a):
weise-ta se liší od bunta tím,že je čistě bílá bez šedého nádechu-jen černé uši...
arunka2
napsal(a):
weise-ta se liší od bunta tím,že je čistě bílá bez šedého nádechu-jen černé uši...
Jestli se můžu teda zeptat.... co je toto za barvu???
albona
napsal(a):
Jestli se můžu teda zeptat.... co je toto za barvu???
další fotka... nevím jestli to tam jde tak dobře vidět, ale má takový našedlý záda a kořen ocasu
arunka2
napsal(a):
Vypadá to nejspíš na violetu-musíme počítat s tím,že byla barva změněná na fotce díky blesku...
Můj manžel má činčilí farmu-na fotce je Beige-béžová...
A prodáváte činčilky na mazlení, nebo na kožichy? Teď mám desetiměsíčního samečka standard a za půl roku mu chci pořídit samičku - béžovou (nejlépe pískovou). Má manžel netové stránky?
albona
napsal(a):
mam taky otazku, nevite, co je tohle za mutaci? jedna se o tu cincilu vpravo =)
iwik
napsal(a):
mam taky otazku, nevite, co je tohle za mutaci? jedna se o tu cincilu vpravo =)
vypadá to na tu béžovou-udělejte prosím ještě nějaké fotečky...trh s kožkama je na bodu mrazu-pár lidí se ještě drží-je to podle módy-záleží na tom co je v zimě zrovna in....int.stránku nemáme.
Prodáváme mláďata do zahraničí-chov nebo do rodin...
albona
napsal(a):
Ahojky, mám mláďátko činčili a chtěla sem se zeptat jestli je to mutace bunt a jak si myslíte že by mohlo být staré? Ď
xyloza
napsal(a):
Ahojky, mám mláďátko činčili a chtěla sem se zeptat jestli je to mutace bunt a jak si myslíte že by mohlo být staré? Ď
a ještě jedna fotečka