Barevná mutace činčily

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.1.2006 23:46

Ahoj, našla jsem na netu tuto fotku a ani v diskuzi k ní jsem se nedočetla co je to za mutaci.... Co si myslíte vy???

13.1.2006 23:46

albona napsal(a):
Ahoj, našla jsem na netu tuto fotku a ani v diskuzi k ní jsem se nedočetla co je to za mutaci.... Co si myslíte vy???

Mohl by to být safír, čili modrá. Na violetka se mi to nezdá a standard to není určitě. Nebo pak různí kříženci, ale to už nejde podle fotky poznat.

12.4.2006 21:04

mvdr svehlova napsal(a):
Mohl by to být safír, čili modrá. Na violetka se mi to nezdá a standard to není určitě. Nebo pak různí kříženci, ale to už nejde podle fotky poznat.

Jé ta vypadí jako plyšák!!! Pája

29.4.2006 19:09

albona napsal(a):

Vypadá to nejspíš na violetu-musíme počítat s tím,že byla barva změněná na fotce díky blesku...

Můj manžel má činčilí farmu-na fotce je Beige-béžová...

29.4.2006 19:10

albona napsal(a):

nebo velvet...

foto:bunt-bílá

29.4.2006 19:11

albona napsal(a):

29.4.2006 19:13

albona napsal(a):

weise-ta se liší od bunta tím,že je čistě bílá bez šedého nádechu-jen černé uši...

2.5.2006 17:14

arunka2 napsal(a):
weise-ta se liší od bunta tím,že je čistě bílá bez šedého nádechu-jen černé uši...

Jestli se můžu teda zeptat.... co je toto za barvu???

2.5.2006 17:16

albona napsal(a):
Jestli se můžu teda zeptat.... co je toto za barvu???

další fotka... nevím jestli to tam jde tak dobře vidět, ale má takový našedlý záda a kořen ocasu

2.5.2006 22:13

albona napsal(a):
další fotka... nevím jestli to tam jde tak dobře vidět, ale má takový našedlý záda a kořen ocasu

bunťák...

3.5.2006 19:37

arunka2 napsal(a):
bunťák...

ja myslela ze se jim rika silver....

5.5.2006 12:52

albona napsal(a):
ja myslela ze se jim rika silver....

To take-nemci kdyz si k nam prijedou pro cincily jim rikaji bunt...

6.5.2006 13:34

arunka2 napsal(a):
Vypadá to nejspíš na violetu-musíme počítat s tím,že byla barva změněná na fotce díky blesku...

Můj manžel má činčilí farmu-na fotce je Beige-béžová...

A prodáváte činčilky na mazlení, nebo na kožichy? Teď mám desetiměsíčního samečka standard a za půl roku mu chci pořídit samičku - béžovou (nejlépe pískovou). Má manžel netové stránky?

19.6.2006 21:06

albona napsal(a):

mam taky otazku, nevite, co je tohle za mutaci? jedna se o tu cincilu vpravo =)

29.6.2006 15:22

iwik napsal(a):
mam taky otazku, nevite, co je tohle za mutaci? jedna se o tu cincilu vpravo =)

vypadá to na tu béžovou-udělejte prosím ještě nějaké fotečky...trh s kožkama je na bodu mrazu-pár lidí se ještě drží-je to podle módy-záleží na tom co je v zimě zrovna in....int.stránku nemáme.
Prodáváme mláďata do zahraničí-chov nebo do rodin...

25.7.2006 22:19

albona napsal(a):

Ahojky, mám mláďátko činčili a chtěla sem se zeptat jestli je to mutace bunt a jak si myslíte že by mohlo být staré? Ď

25.7.2006 22:20

xyloza napsal(a):
Ahojky, mám mláďátko činčili a chtěla sem se zeptat jestli je to mutace bunt a jak si myslíte že by mohlo být staré? Ď

a ještě jedna fotečka

Přidejte reakci

Přidat smajlík