letecm
napsal(a):
Mám doma v akvarii malinkého ježka váží o kolo 400g.
Prosím pomoc co mu mám dávat jíst může mrkev,jablka,řepu a granule?
Jestli by byl tak někdo o chotný a napsal by mi, jak se o něj mám starat.
Děkuji Vám
No nie som nejaký odbornik a ani by som sa nemal tým tu chváliť, ale zopár rokov dozadu som našiel tiež ježka a odchoval som ho na pečive máčanom v kravskom mlieku. Pravdaže sem tam nejaka hlistička a chrobáky, ak som na nejaké natrafil. Neviem či to bolo výživné ale mal som ho dva roky a vyrástol z neho pekne veľký kus a medzi tým som mu našiel aj kámoša (druhého ježka) a toho som mal rok. Potom som im dal slobodu a počase obaja sa niekam vyparili.
mako
napsal(a):
No nie som nejaký odbornik a ani by som sa nemal tým tu chváliť, ale zopár rokov dozadu som našiel tiež ježka a odchoval som ho na pečive máčanom v kravskom mlieku. Pravdaže sem tam nejaka hlistička a chrobáky, ak som na nejaké natrafil. Neviem či to bolo výživné ale mal som ho dva roky a vyrástol z neho pekne veľký kus a medzi tým som mu našiel aj kámoša (druhého ježka) a toho som mal rok. Potom som im dal slobodu a počase obaja sa niekam vyparili.
Ježek nesmí mléko!!!Nejlépe ho odčervit u veta,krmit kočičí konzervu,granule,maso,vajíčko-je to masožravec!!Kontrolovat váhu.Možno i tvaroh,ale opatrně!Až bude mít nad 500g tak zazimovat-např.ve sklepě.Na jaře vbypusti na klidném místě a neochočovat nejlépe!!Přeju ať to klapne!!