letecm
napsal(a):
Jaké je nejlepší podestílka u činčil?Někde jsem četl, že pyliny se nesmějí dávat prej se jim to dostává do očí.
Co máte za podestílku?
Dobrý den,
Jako podestýlka jsou nejlepší hobliny popř.kukuřičná drť.Je veliký rozdíl mezi pilinami a hoblinami:piliny jsou prašně a kvalitní hobliny nikoliv.A kvůli kvality kožichu činčil je také vhodné davat do misky písek speciálně pro činčily.
albona
napsal(a):
my používáme podestýlku z takových dřevěných granulí - válečků.... je to lisované, činčile se to nedostane vůbec nikam , navíc to pohlcuje pachy a hodně dlouho to vydrží
a když zajedete do baumaxu koupíte 15kg pytel za 89,-a je to to samé jako ve zveráčích..používám to pod morče, fretku...
klawdie
napsal(a):
a když zajedete do baumaxu koupíte 15kg pytel za 89,-a je to to samé jako ve zveráčích..používám to pod morče, fretku...
Souhlasím s těmi dřevěnými peletkami,máme to taky pod činčilou a je to moc dobré,osdvědčilo se nám to.
Jmenuje se Cats Best a jde to sehnat téměř všude.
letecm
napsal(a):
Jaké je nejlepší podestílka u činčil?Někde jsem četl, že pyliny se nesmějí dávat prej se jim to dostává do očí.
Co máte za podestílku?
mně se nejvíce osvědčil nehrudkující kočkolit, používám ho již celé roky. činčily na něm mají podstatně lepší srst, nežli třeba na hoblinách, ačkoliv měli přístup k písečné koupeli prakticky non stop..