LITERATURA O KOČKOVITÝCH ŠELMÁCH

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.2.2010 14:00
cone

XXX.XXX.67.3

Můžete sem vložit nějaké odkazy na knihy s touto tématikou? Osobně vím pouze o dílu č. 7 z edice Zvířata celého světa - Velké kočky a gepardi - autor V. Mazák RNDr, / 1980 / a o kniháchJ. Adamsové / např. Příběh levhartice Penny, ..../ Jedná se mi především o knihy v češtině.

23.2.2010 17:51
chondro

XXX.XXX.255.132

cone napsal(a):
Můžete sem vložit nějaké odkazy na knihy s touto tématikou? Osobně vím pouze o dílu č. 7 z edice Zvířata celého světa - Velké kočky a gepardi - autor V. Mazák RNDr, / 1980 / a o kniháchJ. Adamsové / např. Příběh levhartice Penny, ..../ Jedná se mi především o knihy v češtině.

Zkuste knihy p.Ludvíka Kunce.Velmi hodnotné články o šelmách(a nejen)vycházejí občas v časopisech "Vesmír" a v jedninečném časopise "ŽIVA"

24.2.2010 16:26
rys

XXX.XXX.236.81

chondro napsal(a):
Zkuste knihy p.Ludvíka Kunce.Velmi hodnotné články o šelmách(a nejen)vycházejí občas v časopisech "Vesmír" a v jedninečném časopise "ŽIVA"

Encyklopedie koček- Michael Pollard vydáno2004 Nakladateství Slovart www.slovart.cz

24.2.2010 16:50
doutrklars

XXX.XXX.27.79

rys napsal(a):
Encyklopedie koček- Michael Pollard vydáno2004 Nakladateství Slovart www.slovart.cz

Milan Kořínek Velká kniha pro chovatele savců . Ta mi přijde jako hodně dobrá

24.2.2010 16:57
chondro

XXX.XXX.255.132

doutrklars napsal(a):
Milan Kořínek Velká kniha pro chovatele savců . Ta mi přijde jako hodně dobrá

jj co se chovu se týče je jednoznačně nejlepší

24.2.2010 21:18
chondro

XXX.XXX.255.132

cone napsal(a):

Velmi dobré knížky psal p.Zdeněk Veselovský zoolog ,etolog ,popularizátor zoologie.Možná si někteří pamatují i jeho televizní pořad v 70týchletech

24.2.2010 22:00
doutrklars

XXX.XXX.27.79

chondro napsal(a):
Velmi dobré knížky psal p.Zdeněk Veselovský zoolog ,etolog ,popularizátor zoologie.Možná si někteří pamatují i jeho televizní pořad v 70týchletech

v 98 u Albatrosu vyšla edice Svět zvířat celkem 12 knih já nemam všechny, jsou krásně ilustrované , je tam plno šelem ,ale žasl jsem třeba nad antilopama , nebo primitivním skotem toho je tam moc i primáti.

Přidejte reakci

Přidat smajlík