Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.11.2005 22:10

Ahojda,myslíte že je nějaká poptávka po nutriích.Za kolik se tak prodávaj,mláďata/dospělí?

18.7.2005 13:07

sonik napsal(a):
Ahojda,myslíte že je nějaká poptávka po nutriích.Za kolik se tak prodávaj,mláďata/dospělí?

No já sem koupil pěkný velký mladý březí samičky po 400Kč

15.8.2005 09:39

sonik napsal(a):

Ahoj,vždycky jsem po nutrii toužila!
Chtěla bych ji ručně odchovat a mít jí na mazla - je to podle Vás reálné?
Prosím jen rady ohledně povahy - prostorové nároky,nároky na pevnost materiálu na kotec a pod. si uvědomuju.
Díky

13.9.2005 19:36

kavka napsal(a):
Prosím jen rady ohledně povahy - prostorové nároky,nároky na pevnost materiálu na kotec a pod. si uvědomuju.
Díky

asi tě musim zklamat,sou sice velice roztomilý,ale nejspíš nebude vůbec lehké je ochočit(zdá se mi že sou krátkozraký a tak ze strachu-co se to na mě žene-nejdřív kousnou a pak zkoumaj do čeho hryzly)Ale jinak sou to klidná a čistotná zvířátka(samci maj 8-12kg).
Ps: v průběhu 5-ti dnů se nám narodilo 22 malejch :-)

19.9.2005 20:32

nery napsal(a):
asi tě musim zklamat,sou sice velice roztomilý,ale nejspíš nebude vůbec lehké je ochočit(zdá se mi že sou krátkozraký a tak ze strachu-co se to na mě žene-nejdřív kousnou a pak zkoumaj do čeho hryzly)Ale jinak sou to klidná a čistotná zvířátka(samci maj 8-12kg).
Ps: v průběhu 5-ti dnů se nám narodilo 22 malejch :-)

Sháním kontakty na chovatele nutrií.Především z jižních čech.Za účelem výměny chovného materiálu a zkušeností.
Meil : neryspider@centrum.cz Mob: 608382575
Díky

anděla

13.11.2005 22:10
anděla

nery napsal(a):
No já sem koupil pěkný velký mladý březí samičky po 400Kč

foto

25.9.2013 16:38
isty

XXX.XXX.133.1

ja stím začínám mam samce +2 samice a 8 mladejch smajlík

16.2.2014 20:14
chov.majster

XXX.XXX.60.231

kavka napsal(a):
Díky

Áno je to reálne a veľmi.Doporučujem,sám som to zažil a písal som o tom tuná pod názvom Ré. Nedá sa to porovnať so žiadnym iným domácim zvieraťom.

16.2.2014 20:25
chov.majster

XXX.XXX.60.231

REO na dvojke z pred roka.

Přidejte reakci

Přidat smajlík