kde ho maš?doma(v teple),či venku(i přes zimu)?když sem měl burunduka doma,tak byl cely rok aktivni a na spanek neměl ani pomyšleni,jak mi běhal po bytě:)...jestli mužu poradit,tak je dobre si venku najít nějake vysoké a rozdvojene větve(doma je vydrhnout a nechat uschnout) a opřit je o roh místnosti(samozdřejmě aby sní nespadly),protože moje veverka všechno pozorovala z nejvyššího bodu v pokoji a rada si po nich šplhala,ale časem se z tebe stane nej strom:)Ale to jsou jen me zkušenosti(a myslím si že veverka byla total spokojena).když sme u těch rad,tak jsem ji měl v budce pro ptaky a dolu do podestýlky sem ji natrhal wc papir nebo kapesničky.Ona si je pak natrhala a zatahala do budky kde si udělala dokonale zateplení
.Jestli maš jěště nejaké otázky,tak do mě
Ďakujem ti veľmi pekne fuu ta mam veľa otázok ohľadom chovu ak môžeš podeľ sa somnou o tvoje skúsenosti .... chcela som si kúpiť samičku ale musím ešte čakať lebo ešte spia tak od tej pani som počula že budú až v máji tak som sklamaná že už mam všetko preňu prichystané a ešte musím čakať ale nevadí aspoň zatial sa stihnem naňu pripraviť
jak ji budeš lakat na pamlsek(slunečnice,červík-moc ne bo jsou tuční,nějaky lepší pamlsek),tak když už vyleze z budky a jde k tobě ke kleci,tak další krok je že začneš davat celou ruku do klece a na dlani budeš mít pamlsek,časem ti začne čuchat ruku a pak ti na ni začne chodit.POZOR veverka někdy zkusí jestli je ruka k jidlu(bude ji čuchat a muže ji i olyznout),nesmíš rychle škubnout,protože by se polekala.jak ti začne jíst z ruky,tak jsi vyhlala,protože si zvykla na tvuj pach.Tohle dělej dokud nebude 100% vždycky a hned na zavolaní k tobě,pak za cca měsíc(dva)ji mužeš nechat běhat po bytě,ale to zas napiš a dam ti další instrukce
.