Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.7.2014 19:58
selmicka

XXX.XXX.248.245

Dnes na Primě proběhla správa,že nová zoo ve vlastnictví nového majitele otevřela pro věřejnost své prostory.Specializace bude právě na opice.Narodili se jim mládatka lemuru.

Přeji kolegovi a kamarádovi,aby naplnil své představy o konceptu nové zoo ve Štítě u Chlumce nad Cidlinou ,kteréžto prostory nedávno odkoupil a přebudovává dle svých představ, a aby se mu stále dařilo tak,jak se mu daří v zoo v Praze.smajlíksmajlík

Roman N.smajlík

9.7.2014 07:11
atteam

XXX.XXX.153.238

1) Lemur neni kožešinové zviera, nevidím dôvod prečo ste ten príspevok dali do tejto rubriky

2) Pan A.H. neni pracovníkom v zoo v Prahe ale Terarium Praha - to by ste mali vedieť kedže ste takí dobrí kamaráti.

Takže zase len kecy a mylné informácie.

9.7.2014 09:01
selmicka

XXX.XXX.248.245

selmicka napsal(a):
Dnes na Primě proběhla správa,že nová zoo ve vlastnictví nového majitele otevřela pro věřejnost své prostory.Specializace bude právě na opice.Narodili se jim mládatka lemuru.

Přeji kolegovi a kamarádovi,aby naplnil své představy o konceptu nové zoo ve Štítě u Chlumce nad Cidlinou ,kteréžto prostory nedávno odkoupil a přebudovává dle svých představ, a aby se mu stále dařilo tak,jak se mu daří v zoo v Praze.smajlíksmajlík

Roman N.smajlík

aby nedošlo k mýlce,zoo Praha- upřesnění bylo vloženo.
Nechtěl jsem naznačovat jeho ident. ani v iniciálech,páč každý se ji muže dozvětět osobně při návštěvě . Ne každému se musí "libit" na forech.
Konečně bude na daném místě odpovidajicí zařízení v soukromých rukách profesionála v chovu exot. zvířat.V naší lokalitě tak bude již více jak 6 soukromých chovu vzdálených od sebe pár km ,zejména se specializací na kočkovité šelmy.Návštěvníci určitě odmítání nebudou,smajlík

9.7.2014 09:24
selmicka

XXX.XXX.248.245

selmicka napsal(a):
aby nedošlo k mýlce,zoo Praha- upřesnění bylo vloženo.
Nechtěl jsem naznačovat jeho ident. ani v iniciálech,páč každý se ji muže dozvětět osobně při návštěvě . Ne každému se musí "libit" na forech.
Konečně bude na daném místě odpovidajicí zařízení v soukromých rukách profesionála v chovu exot. zvířat.V naší lokalitě tak bude již více jak 6 soukromých chovu vzdálených od sebe pár km ,zejména se specializací na kočkovité šelmy.Návštěvníci určitě odmítání nebudou,smajlík

pro upřesnění ,,je majitelem již obou ZOOsmajlík

9.7.2014 10:52
atteam

XXX.XXX.153.238

selmicka napsal(a):

Roman N.smajlík

Na správach TV Prima som nezachytil ani slovíčkom, že nejaká zoo ve Štíte otvorila brány pre verejnosť. Je tam reportáž akurát o narodených mláďatách. takže dva výbehy lemurov nazývať názvom ZOO mi príde trošku nadnesené.
ZOO by mala fungovať pod udelenou licenciou - aspoň pokial viem.

Takže zase zveličovanie, kecy, lži.

Pan AH neni majitelom žiadnej ZOO v Prahe. ZOO Praha podlieha mestu - magistrátu.

Reportáž TV Prima - archiv - Správy 8.7. - cca 27:00 min

http://play.iprima.cz/zpravy-ftv-prima/zpravy-ftv-prima-872014

9.7.2014 11:02
selmicka

XXX.XXX.248.245

selmicka napsal(a):
pro upřesnění ,,je majitelem již obou ZOOsmajlík

je majitelem - status zoo - svého zařízení. v Praze . Tudiž prezentoval jsem pouze zoo,neodkrýl jsem přímý název,páč zde je to ošemetné ,,jako první jej vložit.Sice by se asi moc nezlobil,poněvadž spolupráce je pozitivní a oboustranná.Zde jsem informoval o začátcích tamní zoo.Je na snadě,že tento profík překvapí nejen uplné laiky,ale i zběhlé chovatele exotu.
Roste tam něco,co v našem regionu bude jak ojedinělé,tak oáza pro všechny,co mají rádi zvířata.
Minulost toho místa je již retro,budoucnost je před ním.smajlík

9.7.2014 11:41
atteam

XXX.XXX.153.238

No ked ste s tým začal tak si to vyžerte. Ten status ZOO má Terarium Praha? vy sám bojujete proti anonymite tak poprosíme o veškeré informácie k dohledání.

9.7.2014 14:08
cherry1402

XXX.XXX.38.222

Koukám, pane Navrátile, že poté, co jste dostal napráskáno zde na diskuzi a nejspíš i od Ringellů za to zveřejnění nesmyslu o 50 posledních tygrech, tak už lezete do zadku zase někomu jinému. Vy byste měl dostat titul analní speleolog rokusmajlík.
No, když někdo založí novou zoo, obvykle je to opakovaně v TV, aby o tom vědělo co nejvíce občanů, tak jsem zvědavá, co všechno tam bude k vidění, zda bude majitel zařazen do evropských záchovných programů atd. Zatím to vypadá, že má jen 2 klece s lemurama a nějakého toho krokodýla, ale když je to Váš přítel, určitě mu seženete vše, co sháníte jiným na počkání, uděláte i patřičnou reklamní kampaň na ifauně i jinde a do pár měsíců se máme všichni na co těšitsmajlíksmajlík Jen aby to nedopadlo jako s jinými soukr. zoo u nás, na něž všechny mají zoologové našich zoo veskrze negativní pohled a přimhouřut oko jsou ochotni jen u jedné z nich.

9.7.2014 15:20
selmicka

XXX.XXX.248.245

Nový majitel ve Štítě je nejen profesionál v chovu exotu se specIalizací na opice a zřejmě jeden z nějvětších chovatelu opic,nepočítaje drápkaté o těch nemluvím.Je však také velmi zdatný obchodník v exotických zemích s licencí se zvířaty.Má taktéž kontakty v zemích EU i u nás v ZOO.Pro něj není problémem si sám dovést co uzná za vhodné.Takže je snad každému jasné,že si vše zařídí z valné většiny sám.,což je obrovská výhoda.Ti co jej znají nějakou desítku let mi dají za pravdu.
Z daného místa učiní určitě areál,který bude nejen zajimavý a poučný jak pro laiky ,tak pro chovatele.Konečně na daném místě vyroste chovatelské místo hodné skutečného a profesionálního chovatele,tak.,jako to dokázal ve svém zařízení v Praze.Prahu si prý nechává také,tam má od toho spolehlivý kolektiv,který mu vše obstará.

Je právě moc zajimavé a obdivuhodné,co chovatelé dokáží .Pozvolna se "rodí" i další zooparky,minizoo,zookoutky. a pod. Mnoho těchto majitelu bylo u nás na návštěvě a měl jsem tu čest si s nimi jak o chovu i jejich plánech a možnostech popovídat.I nějaká zvířata prodat.

Všem,nejen Štítu u Chlumce nad Cidlinou přeji mnoho návštěvníku a pouze uspěchy

RNsmajlík

9.7.2014 18:14
atteam

XXX.XXX.153.238

selmicka napsal(a):
Nový majitel ve Štítě je nejen profesionál v chovu exotu se specIalizací na opice a zřejmě jeden z nějvětších chovatelu opic,nepočítaje drápkaté o těch nemluvím.Je však také velmi zdatný obchodník v exotických zemích s licencí se zvířaty.Má taktéž kontakty v zemích EU i u nás v ZOO.Pro něj není problémem si sám dovést co uzná za vhodné.Takže je snad každému jasné,že si vše zařídí z valné většiny sám.,což je obrovská výhoda.Ti co jej znají nějakou desítku let mi dají za pravdu.
Z daného místa učiní určitě areál,který bude nejen zajimavý a poučný jak pro laiky ,tak pro chovatele.Konečně na daném místě vyroste chovatelské místo hodné skutečného a profesionálního chovatele,tak.,jako to dokázal ve svém zařízení v Praze.Prahu si prý nechává také,tam má od toho spolehlivý kolektiv,který mu vše obstará.

Je právě moc zajimavé a obdivuhodné,co chovatelé dokáží .Pozvolna se "rodí" i další zooparky,minizoo,zookoutky. a pod. Mnoho těchto majitelu bylo u nás na návštěvě a měl jsem tu čest si s nimi jak o chovu i jejich plánech a možnostech popovídat.I nějaká zvířata prodat.

Všem,nejen Štítu u Chlumce nad Cidlinou přeji mnoho návštěvníku a pouze uspěchy

RNsmajlík

Tak ja pred vami smekám. Čo kamarát to kapacita. Jeden výborný kamarát - Ringl - svetová kapacita na tigry, druhý kamarát a navyše sused - jeden z nejvetších chovatelov opic. Navyše zdatný obchodník. A keby som vás nezabrzdil tak z neho urobíte medzi riadkami aj majitela pražskej ZOO.

Ja každému, kto to s vybudovaním nejakého zariadenia myslí seriozne, fandím a prajem vela úspechov ale reportáž o tom, že sa niekomu na dvorku narodili mladé lemury označiť jako reportáž o otvorení novej ZOO pre verejnosť - to považujem za klamlivú reklamu. Za tu vás pan H určite nepochváli

Z Ringla ste tu svojim neuváženým vlezdoprdelováním urobil hlupáka a dostal ste za to po čumáku, tak snad to nechcete zažiť znovu.

Alebo ste tak naivný. Vy sem pustíte hlášku, že Prima zverejnila reportáž o otvorení novej ZOO a každý vám to zožere aniž by si tak vážnu info v archivoch tv Prima overil? Takto to funguje možno vo vašom prípade, kedy vám nekdo žertom nabuliká 50 tigrov v prírode a vy na to skočíte, ale inteligentný človek si overí aj iné zdroje.

Docela nezávidím pánovi AH, ktorý už v samom začiatku budovania svojej "ZOO" trpí tým, že ste sa na neho nalepil a znemožňujete ho.

9.7.2014 18:48
chondro

XXX.XXX.179.35

vlezdozadek sopřečský

10.7.2014 00:43
atteam

XXX.XXX.153.238

No...logicky...sam pan Navrátil tvrdí, že pan H je zdatný obchodník a všetko si ukočíruje sám. Z toho mi vychádza, že nejakého Navrátila nepotrebuje.
Takže tie reči o obojstrannej spolupráci považujem za blábol.
Pan Navrátil sa evidentne hodlá priživovať na kredite pana H. Jeho báchorky o unikátnom zariadení v rámci regionu (kde sa mimo jiné nachádza zoo Dvur Kralové...uuuupppsss) sú nadnesené a myslím že samotný pan H neni svojvolnému počínaniu pana Navrátila nadšený.

Ale je to samozrejme len moja úvaha

10.7.2014 01:23
cherry1402

XXX.XXX.38.222

Já si myslím, že pokud si pan H. bude Navrátila držet od těla, tak by se mu mohlo při budování té zoo dařit. V opačném případě se může stát, že skončí dřív než ji otevře veřejnosti. Říká se špatná reklama, taky reklama ajak je vidět v tomto tématu, Navrátil už s ní začal. Ono dělat si přítele z někoho takového je o hubu, v tomto případě "o zoo". Nepřeji panu H. nic špatného-naopak-ale už teď prosakují zprávy, které nejsou zrovna lichotivé pro někoho, koho zde Navrátil vylíčil jako vyjímečného chovatele s potenciálem vybudovat nejlepší zoo v Čechách.smajlík

12.7.2014 18:50
selmicka

XXX.XXX.248.245

Tak jsme dneska nevštívili rodící se zoo .Vše se bourá do základu,veškeré zařízení pro zvířata,.které bylo neuměle slátováno ze starých ,vyřazených mřížek ze slepičáren .Prostě neradost pohledět.Nový majitel vše nechává bourat,s tím,že vybuduje postupně zařízení dle svých představ profesionálního chovatele.Nyní je k vidění několik páru opic a 3 páry lemuru, .jeden pár odchovává 2 mládata. Také samce levharta čínského. Papouška,sovu sněžnou.Zatím jsou tato zvířata umístěna v puvodních klecích,ale již se připravuje prý projek,aby se mohly budovat dustojné pavilony s výběhy pro jeho zvířata.

Majitel přikupuje další pozemky s tím,že rozloha prý bude zatím cca 7 hektaru.Slušný pozemek na soukromou zoo.Zatím buduje obytné místnosti,které převzal vyhořelé po požáru.No bída pohledět ..Má práce snad až do smrti.Právě .že má představu netradiční zoo,poněvadž načerpal mnoho zkušeností z cest na mnohých místech světových zoo. i v Austrálii u Styvna Irvina a to opakovaně.Snad podotku i to,že letěl i na pohřeb kamaráda Stývna do Auastralie.Takový to je člověk a já před ním smekám a držím mu palce.

Děkujeme za krásný a příjemný den u Tebe Tony.smajlík

RNsmajlík

12.7.2014 19:00
raduz

XXX.XXX.117.39

selmicka napsal(a):
Tak jsme dneska nevštívili rodící se zoo .Vše se bourá do základu,veškeré zařízení pro zvířata,.které bylo neuměle slátováno ze starých ,vyřazených mřížek ze slepičáren .Prostě neradost pohledět.Nový majitel vše nechává bourat,s tím,že vybuduje postupně zařízení dle svých představ profesionálního chovatele.Nyní je k vidění několik páru opic a 3 páry lemuru, .jeden pár odchovává 2 mládata. Také samce levharta čínského. Papouška,sovu sněžnou.Zatím jsou tato zvířata umístěna v puvodních klecích,ale již se připravuje prý projek,aby se mohly budovat dustojné pavilony s výběhy pro jeho zvířata.

Majitel přikupuje další pozemky s tím,že rozloha prý bude zatím cca 7 hektaru.Slušný pozemek na soukromou zoo.Zatím buduje obytné místnosti,které převzal vyhořelé po požáru.No bída pohledět ..Má práce snad až do smrti.Právě .že má představu netradiční zoo,poněvadž načerpal mnoho zkušeností z cest na mnohých místech světových zoo. i v Austrálii u Styvna Irvina a to opakovaně.Snad podotku i to,že letěl i na pohřeb kamaráda Stývna do Auastralie.Takový to je člověk a já před ním smekám a držím mu palce.

RNsmajlík

Tak teď sem se vrátil domu a dlouho sem se takhle nepobavilsmajlík .Zařízení neuměle slátáno ze starých mřížek...a k vidění papoušek,sovice (nikoli sova odborníku) a lemuři skromné začátky a povedená reklama z Vaší strany..co Vám za to pán slíbil? Snad ne návštěvu některé ze světové zoo smajlík a ten Stývn z Auastralie to je teda peckasmajlík p. Navrátil přečtěte si po sobě ty perly co sem píšete.

musím Vám tedy nechat, že jste nezmar, jestli pořád myslíte že tohle je osvěta tak je na čase sepsat o tom článek a nabídnout to k otištění.

asi se radši vrátíme k té záhadě kolem přihlašovacích údajů ať zas dáte na chvíli pokoj smajlík

12.7.2014 22:17
cherry1402

XXX.XXX.38.222

selmicka napsal(a):

RNsmajlík

smajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlík Já se vůbec nedivím, že lezete každému, kdo je jen trošičku lepší než Vy, do zadku. Jen někdo Vašeho "formátu"smajlík dokáže totiž někoho nazvat Stývn z Auastralie(au-au-ausmajlík). Steve Irwin se asi obrací v hrobě.smajlík. Když je Váš přítel tak rozjetý s tím bouráním a znovubudováním, poproste ho, ať to vezmě přes Sopřeč a srovná se zemí i ty Vaše klece, které jsou slátané ještě z něčeho horšího než z mřížek ze slepičáren. Zatím jsou v novém jen ostrovidi, jinak nic.smajlík

12.7.2014 22:32
cherry1402

XXX.XXX.38.222

raduz napsal(a):
Tak teď sem se vrátil domu a dlouho sem se takhle nepobavilsmajlík .Zařízení neuměle slátáno ze starých mřížek...a k vidění papoušek,sovice (nikoli sova odborníku) a lemuři skromné začátky a povedená reklama z Vaší strany..co Vám za to pán slíbil? Snad ne návštěvu některé ze světové zoo smajlík a ten Stývn z Auastralie to je teda peckasmajlík p. Navrátil přečtěte si po sobě ty perly co sem píšete.

musím Vám tedy nechat, že jste nezmar, jestli pořád myslíte že tohle je osvěta tak je na čase sepsat o tom článek a nabídnout to k otištění.

asi se radši vrátíme k té záhadě kolem přihlašovacích údajů ať zas dáte na chvíli pokoj smajlík

I já se pobavila-na závěr dne ta komedie neuškodísmajlík. Po pravdě Navrátil opět dělá panu Hnízdilovi bombastickou reklamu na jeho budoucí zoo a v zápětí napíše i seznam zvířat této zoo, který čítá 1 ks sovice sn., 1 ks levharta, 1 ks papouška a opice. Bude-li Navrátil v té reklamě pokračovat, přemýšlím, že si zamluvím vstupenku do zoo předem. Co kdyby se na mě nedostalo, že?smajlíksmajlíksmajlíksmajlík

13.7.2014 09:27
selmicka

XXX.XXX.248.245

Ano většina chovatelské obce,"motajicí" se kolem chovu šelem a exot. zvířat,osobnost nového majitele zná i nějakou desítku let a ví,že něco již nemálo dokázal a v chovu vede svoji soukromou zoo v jedné části Prahy velice uspěšně a to již tak,že direktorování předal svému kamarádovi a již jako majitel bude stále požívat vlastnických práv.
Štít je pro něj novou výzvou a prý již stálým domovem,poněvadž jeho cílem bylo získat něco podobného,co mu bylo nabídnuto ve Štítě.Odlehlost od zabydlené části vesnice s umístěním v části lesa navazujicí na další,otevřené pozemy jej zaujala natolik,že se rozhodl,že je to ,co hledal.

Samozřejmě chovatelské zařízení nekoncepčně,laicky spíchnuto horkou jehlou s pominutím estetického cítění s vypíchnutím těch mřížek ze zlikvidovaných slepičáren nemohlo odpovídat jak jeho vkusu,ani představám.,natož presentaci zvířat návštěvníkum .Proto jde a pujde vše do základu dolu.Pokud by měl někdo i zájem,muže ten šrot odkoupit za symbolický peníz a postavit si z toho co bude chtít.Určitě by nebyl proti.Jinak prý najede buldozer a vše srovná se zemí.

Zatím v těchto prostorách má umístěná svá zvířata,než se vše doladí v oblasti vlastnických práv.Ale i tak se již na všem pracuje.Již při naší návštěvě přijel zájemce domluvit návštěvu pro svá vnoučata,
Informace na Primě i zde určitě pomuže k rozhodnutí milovníku zvířatek se tam zajet podívat.

Zejména chovatele by uviděli ta "zařízení" po puvodním majiteli,poněvadž velice rychle zřejmě pujdou k zemi a již vše zustané minulostí.
Na daném místě se rodí něco,co bude v jiném stylu,než na co jsou návštěvníci zvylí.

My jsme u zrodu nové ,soukromé zoo.v naší lokalitě.

Majiteli popřeji zejména pevné zdraví,což v jeho případě je to podstatné.Vše ostatní dokáže o tom nepochybuji já ,ani snad jeho přátelé,kamarádi,kolegové,příznivci a sponzoří.

Tony DRŽ SE a mnoho uspěchu Ti přeje

RNsmajlík

13.7.2014 10:38
chondro

XXX.XXX.179.35

A tak při příští návštěvě by se mohl Navratil pobavit s panem Hnízdilem třeba o tom, jak tady rozjel s Ringlovími LŽIVOU informační frašku o posledních 50ti kusech tygra ussurijského v přírodě.

Aáá nebo by se mohl podělit o jeho udajných zkušenostech s varanem papuanským, o kterém zde Navrátil LŽIVÉ všem tvrdil, že je sám před lety bez problému choval, což je samozřejmě jen LEŽ pana Navrátila smajlík

14.7.2014 22:00
doutrklars

XXX.XXX.239.191

No mne spíš zaráží, že ani zmínka o tom ,že je to na bývalé skládce a v prasečáku, to mne dokud jsem byl majitel / stále jsem/ tu za to kamenoval hold asi u odborníka to nevadísmajlík

14.7.2014 23:23
cherry1402

XXX.XXX.38.222

doutrklars napsal(a):
No mne spíš zaráží, že ani zmínka o tom ,že je to na bývalé skládce a v prasečáku, to mne dokud jsem byl majitel / stále jsem/ tu za to kamenoval hold asi u odborníka to nevadísmajlík

Nedělala bych si starostismajlík. Navrátil je dobrý přítel p. Hnízdila a stavební odborník k tomu, určitě mu pomůžesmajlík. Nadělají na celém hektarovém pozemku díry do země, nechají udělat chemickou analýzu, pak přijedou bagry, zeminu odbagrují aspoň do metrové hloubky, naklaďáky navezou novou, upraví se terén, zaseje tráva, zasadí vzrostlé stromy....smajlík, a pak se teprve budou stavět výběhy a voliéry. Potom přijde faktura na mega částku, ale to jistě nebude problém. Kdyby chtěl nový majitel poradit, jsem k dispozici, mám už tohle všechno za sebou-můj výběh gepardů je totiž na místě, kde stávala kdysi slepičárna. A prasečák? No přece zbourat a postavit vilu s anglickým trávníkem a okrasnou zahradou okolo...smajlík Pan Navrátil jistě příteli rád vypomůže, má to přece k němu kousek. Vy mu můžete přispět k dobré pracovní náladě tím, že mu pošlete pozdrav z exotické dovolené a popřejete hodně zdaru.smajlíksmajlíksmajlík

PS. Výběh pro gepardy(pouze část)

14.7.2014 23:39
doutrklars

XXX.XXX.229.196

cherry1402 napsal(a):
Nedělala bych si starostismajlík. Navrátil je dobrý přítel p. Hnízdila a stavební odborník k tomu, určitě mu pomůžesmajlík. Nadělají na celém hektarovém pozemku díry do země, nechají udělat chemickou analýzu, pak přijedou bagry, zeminu odbagrují aspoň do metrové hloubky, naklaďáky navezou novou, upraví se terén, zaseje tráva, zasadí vzrostlé stromy....smajlík, a pak se teprve budou stavět výběhy a voliéry. Potom přijde faktura na mega částku, ale to jistě nebude problém. Kdyby chtěl nový majitel poradit, jsem k dispozici, mám už tohle všechno za sebou-můj výběh gepardů je totiž na místě, kde stávala kdysi slepičárna. A prasečák? No přece zbourat a postavit vilu s anglickým trávníkem a okrasnou zahradou okolo...smajlík Pan Navrátil jistě příteli rád vypomůže, má to přece k němu kousek. Vy mu můžete přispět k dobré pracovní náladě tím, že mu pošlete pozdrav z exotické dovolené a popřejete hodně zdaru.smajlíksmajlíksmajlík

PS. Výběh pro gepardy(pouze část)

No asi tak nějak pani cherry. Víte pane Navrátil, já budoval něco na co jsem měl, měl v peněžence, nikdy jsem si nepůjčil ani korunu, to co buduje pan Hnízdil je otázka jiná a vše ukáže čas. Já mu rozhodně držim palce, jelikož jsem si ho vybral jako člověka, který bude pokračovat v mém záměru a kdyby se mu nedařilo, ještě má čas to přenechat jinému, který mu dá o jeden milion víc a to bez legrace. Ač jste to tu kdysi pomluvil jak jste mohl, zájem bohužel je velký, hold jsem se tam neflákal smajlík

14.7.2014 23:42
doutrklars

XXX.XXX.229.196

I já mu osobně přeji ,aby tyto prostory osobně odkoupilsmajlík

14.7.2014 23:45
doutrklars

XXX.XXX.229.196

Majitele pozemků ve Štítě si pane Navrátil lehko dohledáte na katastru nemovitostí smajlík

15.7.2014 22:57
atteam

XXX.XXX.153.238

A mohol by mi pan Navrátil vysvetliť ako je možné, že jeden deň napíše:

"Dnes na Primě proběhla správa,že nová zoo ve vlastnictví nového majitele otevřela pro věřejnost své prostory."

A za pár dní tu čítam:

"Tak jsme dneska nevštívili rodící se zoo .Vše se bourá do základu,veškeré zařízení pro zvířata,.které bylo neuměle slátováno ze starých ,vyřazených mřížek ze slepičáren .Prostě neradost pohledět.Nový majitel vše nechává bourat,s tím,že vybuduje postupně zařízení dle svých představ profesionálního chovatele."

Mám to pochopiť tak, že ZOO otvorila svoje brány a za dva dni bola zbúraná alebo tak, že ludia sa majú dojsť pozret na staveniště?

Takisto by ma zaujímalo to kamarátstvo pana H so "Stívom" . To bude zas nejaká lumpárna jak tých 50 tigrov.ne? Dúfam, že príslušná cedulička bude osadená již brzy.

Pýtam sa na rovinu: Pan H letél do Austrálie špeciálne na Stívov pohreb kam bol pozvaný alebo letel do austrálie zrovna náhodou v dobe ked sa ten pohreb konal?

Jak som už povedal, Ringla ste tu zosmiešnil teraz ste sa prisál na pana Hnízdila, ktorý sa vás o žiadnu reklamu neprosil, tak už si dajte trochu pohov.

28.7.2014 22:11
mičurin

XXX.XXX.234.245

mě to příde že tu spíš někdo škodí nesmyslama a tak vznikaj ty největší sr...y , Tonda si plní svůj sen a budiš mu to přáno a že si na tom chce někdo přihřát polívčičku je hnusný .

J.V

29.7.2014 17:33
cherry1402

XXX.XXX.38.222

selmicka napsal(a):

RNsmajlík

Pane Navrátile, kdepak jste zjistil, že pan Hnízdil letěl do Austrálie na pohřeb kamaráda S. Irwina? Předpokládám, že ze svých cest po světových zoo má celou řadu takových kamarádů? Jistě k němu do budoucí zoo chodíte sbírat zkušenosti...smajlík

30.7.2014 05:39
chondro

XXX.XXX.179.35

cherry1402 napsal(a):
Pane Navrátile, kdepak jste zjistil, že pan Hnízdil letěl do Austrálie na pohřeb kamaráda S. Irwina? Předpokládám, že ze svých cest po světových zoo má celou řadu takových kamarádů? Jistě k němu do budoucí zoo chodíte sbírat zkušenosti...smajlík

pan R. Navrátil se zde dlouhá leta prezentuje jako patologický lhář a todle je jen jeden z přemnoha jeho výmyslů.

7.5.2015 06:18
makovec

XXX.XXX.217.172

Nabízím za polovinu pohledávku v celkové výši 4 400 tis. Kč vůči majiteli Bioparku Štít a Terária Praha panu Antonínu Hnízdilovi. Kontakt na ladislavmakovec@seznam.cz.

24.8.2016 12:15
selmicka

XXX.XXX.248.241

makovec napsal(a):
Nabízím za polovinu pohledávku v celkové výši 4 400 tis. Kč vůči majiteli Bioparku Štít a Terária Praha panu Antonínu Hnízdilovi. Kontakt na ladislavmakovec@seznam.cz.

Rok s rokem se sešel.

Tonda ve Štítě rozvíjí svoji vizi

Tondo

kancatka

2.4.2017 12:35
kancatka

XXX.XXX.31.226

Všichni tu vychvalujete nového majitele A.H to je jedna věc Druha věc je že by pan majitel měl také platit své závazky které odmítá uhradit.

Přidejte reakci

Přidat smajlík