Jaké prostory a podmínky máte pro kočkovité šelmy

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.7.2014 09:06
selmicka

XXX.XXX.248.245

smajlíkToto téma jsem založil na základě neseriozních informacích a utoku na státní orgány KVS a soukromé chovatele v hrubém,zásadním prý porušování vet. zákonu při povolování chovu koč. šelem v soukromí.a týrání chovateli chovem . Dokonce jsou tam výroky bezesporu nepochopitelné,např. chov udajně několika rysu na rozměru 1x 1,5 m .Celé vlákno je k čtení na mod. diskusi exot. zvířat.

Vypíchnu 2 nepravděpodovposti

1. chov 3 kanadáku - kanadských rysu,pro uplné laiky. Na uvedeném rozměru viz.autorská diskuse exot. zvířat

Tento chov v soukromí byl před několika lety veden jako první soukromýchov rysu kanadských v ČR s tím,že dotyčná odkoupila z tohoto chovu ( kotata nebyl odchov chovatele ) 2 kotata,která následně díky nesprávěné výživě nové majitelky u chovatelky získali nemoc odvápnění.

Tento chov zvířat jsem viděl již v začátcích a viděl jsem na vlastní oči zminoivané zařízení ,v kterém kanadští rysové byli chování.
Uvedené rozměry jsou masivně podhodnoceny.

Odhadnu rozměry zařízení zmíněného chovatele,který je znám celé komunitě a mnoha chovatelum v čr,zoo,chovu se věnuje cca 50 let plus minus také.Velmi dobré výsledky má na poli chovu dravých ptáku.

Rozměry,v kterých tenkrát byli kanadáci chování byly cca 2x větší než uvádí autorka.

Nyní k hromadě trusu 1 m vysoké.

Je technicky nemožné,aby rys kálel na jedno místo v pyramidě nebo i hromadě trusu 1 m.To by musel být kopec za nějakáý rok.A on nebyl.

Ano trusu tam bylo více i toho si všimlo více chovatelu při návštěvě ,kteří se i vyjádřili u mně,ale odhad cca 20 - 25 cm,to znamená,že trus byl navršován na jedno místo a vytvářel homoli.Chybou chovatele bylo,že v chovu měl desítky zvířat a nestíhal.Bohužel.

2. rysové prý 3 na směšných rozměrech - viz. to samé vlákno.

Asi ano,byli zřejmě v transportním zařízení krátce po dovozu.

Pokud by se našel takový majitel,že šelmu bude skutečně týrat chovem na "pětníku" jak je uvedeno jinde,tak nebude v žádném případě problém věc řešit.Jsem přesvědčen,že chovatelskou domluvou.Není mi doře jasné,že by orgány vet. spravy nechávali takové chovy,když jinde dělají problém i s povolením chovu ( vyjimka ) ,U mne ,ač viděli lány pro chov např. rysu,tak vše přeměřovali .Každý rok kontrola.

Pokud má někdo dukazy,že je chov v soukromí týráním,uvedené rozměry v tamní diskusi by byly jasnou indicí,tak at uvede,kde jsou takovéto chovy vedeny.

Za sebe mohu zodpovědně prohlásít,že jsem navštívil bezpočet chovu koč šelem a nejen těch u kolegu a mám zkušenosti opačné.Neviděl jsem ani jeden chov, ale pravý opak.Kde šelmy mají spíše vystavěné "paláce" nebo velice pěkné výběhy a většinou s rozměry nad rámec žádaných vet. správou.

Nemusíme chodit daleko kamarád v naší vesnici má zařízení na chov 1 rysa ostrovida a druhé zařízení na chov levhartu.Ano,ten jeden z "palácu".

Toto vlákno jsem založil právě,aby se mohli v případě zájmy vyjádřit chovatelé,vlastnící šelmu.
Pokud by se vyjádřili jak velký výběh mají i foto.

Ti co by začínali a nedej bože umístili šelmu do nevhodných podmínek, by si vzali ze všech příklad,že šelma si zaslouží minimálně podmínky stanovené KVS ,ba jak já tvrdím ,vysoký nadstandart,který mohu dokázat na svém chovu.Všichni vědí,že mé kvarteto rysu ostrovidu je na ploše 400 m2,byt zákon stanovuje pro pár 25 m 2.Tak mají i ostatní má zvířata několikanásobně větší ubykace,at se jedná"pouze" o surikaty nebo mangusty.Rozdíly nečiním.

Vím a navštívil jsem i nějaký chov začátečníku,že se ubírají cestou nadměrečných chov. zařízení pro šelmy ,tak ,,jako já.Byl jsem jim asi ,možná příkladem.Byli u nás na návštěvě.

Veřejnost nás stále sleduje s tím,že jsme pro ni přinejmenším podivíni.
Nezavdávejme veřejnosti a mediím špatné příklady,prosím.

Závěrem: pokud dostane někdo z Vás odvahu,vložte prosím foto s rozměry a druhem šelmy.

At jsou i na ifauně pravdivé a hmatatelné informace.

RNsmajlík

10.7.2014 09:50
selmicka

XXX.XXX.248.245

Přidám informaci,že i o mém chovu,tvrdila autorka se svým kolegou a nějakým 1 anonymem, že mám rysy v králikárnách. v absolutně nevyhovujicích podmínkách. a ,že jsou týraní.Dokonce si to dovolí tvrdit nadále. smajlík Bude to zřejmě opět to samé., tvrzení o kolezích, jako s tvrzením o mé osobě.
Pokud by se i snad zářná vyjimka našla,s velkou pravděpodobnosti dočasně a bez schválení KVS.,což nelze v žádném případě natvalo.KVS by po upozornění rázně zakročila. Je již k zamyšlení pouze snad i pro laika ,,jak lze vést chov tygru za plotem 1,5 m pouze vysokým z dřevěných latěk? Jak uvádí autorka. Asi by latky byly do hodiny po návsi a tygři sežrali pár obyvatel.smajlík

10.7.2014 10:39
selmicka

XXX.XXX.248.245

foto

,chov rysu - náš. - menší část výběhu v záběru
výběh 400 m2

10.7.2014 10:40
selmicka

XXX.XXX.248.245

další foto

výběhu rysu ,více na našich stránkách.

10.7.2014 12:12
cherry1402

XXX.XXX.38.222

selmicka napsal(a):
smajlíkToto téma jsem založil na základě neseriozních informacích a utoku na státní orgány KVS a soukromé chovatele v hrubém,zásadním prý porušování vet. zákonu při povolování chovu koč. šelem v soukromí.a týrání chovateli chovem . Dokonce jsou tam výroky bezesporu nepochopitelné,např. chov udajně několika rysu na rozměru 1x 1,5 m .Celé vlákno je k čtení na mod. diskusi exot. zvířat.

Vypíchnu 2 nepravděpodovposti

1. chov 3 kanadáku - kanadských rysu,pro uplné laiky. Na uvedeném rozměru viz.autorská diskuse exot. zvířat

Tento chov v soukromí byl před několika lety veden jako první soukromýchov rysu kanadských v ČR s tím,že dotyčná odkoupila z tohoto chovu ( kotata nebyl odchov chovatele ) 2 kotata,která následně díky nesprávěné výživě nové majitelky u chovatelky získali nemoc odvápnění.

Tento chov zvířat jsem viděl již v začátcích a viděl jsem na vlastní oči zminoivané zařízení ,v kterém kanadští rysové byli chování.
Uvedené rozměry jsou masivně podhodnoceny.

Odhadnu rozměry zařízení zmíněného chovatele,který je znám celé komunitě a mnoha chovatelum v čr,zoo,chovu se věnuje cca 50 let plus minus také.Velmi dobré výsledky má na poli chovu dravých ptáku.

Rozměry,v kterých tenkrát byli kanadáci chování byly cca 2x větší než uvádí autorka.

Nyní k hromadě trusu 1 m vysoké.

Je technicky nemožné,aby rys kálel na jedno místo v pyramidě nebo i hromadě trusu 1 m.To by musel být kopec za nějakáý rok.A on nebyl.

Ano trusu tam bylo více i toho si všimlo více chovatelu při návštěvě ,kteří se i vyjádřili u mně,ale odhad cca 20 - 25 cm,to znamená,že trus byl navršován na jedno místo a vytvářel homoli.Chybou chovatele bylo,že v chovu měl desítky zvířat a nestíhal.Bohužel.

2. rysové prý 3 na směšných rozměrech - viz. to samé vlákno.

Asi ano,byli zřejmě v transportním zařízení krátce po dovozu.

Pokud by se našel takový majitel,že šelmu bude skutečně týrat chovem na "pětníku" jak je uvedeno jinde,tak nebude v žádném případě problém věc řešit.Jsem přesvědčen,že chovatelskou domluvou.Není mi doře jasné,že by orgány vet. spravy nechávali takové chovy,když jinde dělají problém i s povolením chovu ( vyjimka ) ,U mne ,ač viděli lány pro chov např. rysu,tak vše přeměřovali .Každý rok kontrola.

Pokud má někdo dukazy,že je chov v soukromí týráním,uvedené rozměry v tamní diskusi by byly jasnou indicí,tak at uvede,kde jsou takovéto chovy vedeny.

Za sebe mohu zodpovědně prohlásít,že jsem navštívil bezpočet chovu koč šelem a nejen těch u kolegu a mám zkušenosti opačné.Neviděl jsem ani jeden chov, ale pravý opak.Kde šelmy mají spíše vystavěné "paláce" nebo velice pěkné výběhy a většinou s rozměry nad rámec žádaných vet. správou.

Nemusíme chodit daleko kamarád v naší vesnici má zařízení na chov 1 rysa ostrovida a druhé zařízení na chov levhartu.Ano,ten jeden z "palácu".

Toto vlákno jsem založil právě,aby se mohli v případě zájmy vyjádřit chovatelé,vlastnící šelmu.
Pokud by se vyjádřili jak velký výběh mají i foto.

Ti co by začínali a nedej bože umístili šelmu do nevhodných podmínek, by si vzali ze všech příklad,že šelma si zaslouží minimálně podmínky stanovené KVS ,ba jak já tvrdím ,vysoký nadstandart,který mohu dokázat na svém chovu.Všichni vědí,že mé kvarteto rysu ostrovidu je na ploše 400 m2,byt zákon stanovuje pro pár 25 m 2.Tak mají i ostatní má zvířata několikanásobně větší ubykace,at se jedná"pouze" o surikaty nebo mangusty.Rozdíly nečiním.

Vím a navštívil jsem i nějaký chov začátečníku,že se ubírají cestou nadměrečných chov. zařízení pro šelmy ,tak ,,jako já.Byl jsem jim asi ,možná příkladem.Byli u nás na návštěvě.

Veřejnost nás stále sleduje s tím,že jsme pro ni přinejmenším podivíni.
Nezavdávejme veřejnosti a mediím špatné příklady,prosím.

Závěrem: pokud dostane někdo z Vás odvahu,vložte prosím foto s rozměry a druhem šelmy.

At jsou i na ifauně pravdivé a hmatatelné informace.

RNsmajlík

Navrátile, toto vlákno jste založil zcela zbytečně jakop protiútok na mou odpověď na exo savcích. Jste takový zbabělec , že ho zakládáte zde, ač šelmy nejsou kožešinová zvířata, bojíte se reagovat v diskuzi, kde je o tomto problému řeč, protože byste dostal zase napráskáno.
K Vaší slohovce jen tolik, že lžete, jak když tiskne. Zmiňujete pana Šulce a domníváte se, že píšu o něm - velký omyl!!! Nemáte tušení, kde jsem zmiňované chovy viděla, dokonce ani nevíte, že pan Š. nebyl zdaleka první, kdo u nás choval kanaďáky, nevím, kde jste zase vzal ty rysy v kleci v počtu 3 kusů-nikde jsem nic takového nepsala. Nemáte páru, koho se to týká a vtahujete do diskuze naprosto jiné lidi, kteří o Vašem řádění zde nemají tušení.
Opět žvaníte o nějakém odvápnění koťat, které jsem způsobila já, ale nikdy jste zde neuvedl žádný důkaz tohoto čistě Vašeho lživého výmyslu, já jsem zde kdysi napsala oficiální závěr lékařské zprávy, kde jsem jasně zmínila, že nešlo o odvápnění rysů, ale o onemocnění pouze jednoho z nich a v důsledku tohoto onemocnění, kterým kotě trpělo už dávno u původního majitele, došlo teprve k odvápnění(rovněž u původního majitele) a díky péči mé a mého veterináře jsme mu společně zachránili život. Jen idiot tohle nechápe, nebo spíš záměrně nechce chápat a neustále dokola bude plivat sprosté lži. Vy se držte té své komunity a nepleťte se do věcí, kterým nerozumíte ani za mák a nethejte do diskuze lidi, kteerých se to netýká, toho chovatele, u kterého se vršila 1m vysoká hromada trusu u KR vůbec neznáte.
Když už sem taháte p. Šulce a uvádíte svůj odhad výběhu pro jeho rysy, pak by velikost byla 2x3 m pro pár a Vy tenhle krcálek obhajujete a VS vynášíte do nebes. Co je to za VS, která tohle povolí??? Víte, nemám zprávy jen od chovatelů, ale i z oficiálních míst, včetně médií a to , co se děje už léta na VS ve Vašem okrese, nemá nikde ve zbytku republiky obdoby, oba víme, kdo z chovatelů tam pracoval a kdo měl možnost mluvit do povolení různých "chovů". Vy raději držte pusu, nebo přivedete do problémů spoustu lidí z celé té Vaší slavné komunity. Stejně jako jste nyní přivedl do problémů Vašeho přítele, který Vám dodával kuřata za kačku, abyste je následně prodával v inzerci. Jsem zvědává, jak to bude vysvětlovat a věřte , že já už v téhle chvíli vím i to, kdo ho prásknul Policii.smajlík Radím Vám-raději mlčte!!! Začíná se okolo Vás stahovat smyčka a svým neustálým žvaněním s sebou stáhnete další lidi.smajlík
PS. Na fotu rys, kterého jsem koupila vážně nemocného a zachránila jsem mu tak život -samici je nyní 9 let. Foto je 2 dny staré.

10.7.2014 12:27
selmicka

XXX.XXX.248.245

Pokud má někdo jasná a doložitelná fakta ,bude konat. Tak muže uvést skutečná fakta a uvest jména,tak, jak žongluje neustále s mým jménem a bez dukazu. Zachrání tak "týrané" šelmy z rukou Nejde ji o šelmy,ale o pomluvy. smajlík

10.7.2014 12:34
selmicka

XXX.XXX.248.245

nutno musím reagovat na další lež a výmysl hraničící mimo zákon.Žádný kolega mi nedodával žádná kuřata za kačku.Pro kuřata jezdím sám a oficíalná na základě vet. osvědčení KVS ,povolení odběru mas pro chov šelem.Je vystaven doklad na počet odebraných kusu.
Vše lze doložit doklady odběru.

RNsmajlík

10.7.2014 12:47
selmicka

XXX.XXX.248.245

Sice moc nevěřím tomu,že se najde odvážlivec v chovu šelem s fotem,aby vyvrátil zde neověřitelná tvrzení o chovech soukromníku.Zustáváji fámou,lží a pomluvou,poněvadž jsou neprokázaná,ba se prokázat nedají.,

10.7.2014 13:02
selmicka

XXX.XXX.248.245

Uzavíram prozatím toto téma z mé strany.
Dovolím si vstoupit v případě,že by vstoupil i kolega ,chovatel šelem a reagoval na danou "problematiku".
Ti co zájem mají o chovy se již sami přesvědčili na daných místech u nemálo chovatelu šelem i u nás.
Udělejte stop prosím šíření nepravd o soukromých chovech šelem i svojí učastí.
Děkuji těm,co najdou případně odvahu.
S přáním krásného dne, a at se našim nejen šelmám daří.
S pozravem RNsmajlík

10.7.2014 13:27
atteam

XXX.XXX.153.238

Nádhera, je tu 8 komentov z toho 7 vložil šelmička. no aspoň pod rovnakým nickom.

Každopádne ja osobne som velmi zvedavý, kto sa na vašu výzvu prihlási a podporí vás. Teraz sa ukáže kolko kamarátov máte a jak súdržná ta vaša komunita je. Už dopredu upozorňujem, že výhovorky typu "oni to nečítali" sú bezpredmetné, kedže každému z vašich kolegov možte zatelefonovať a osobne o vlôoženie fotiek a podporu požiadať.

No a ak sa neprihlási nikto tak to svedčí o tom, že bud nemajú vyhovujúce podmienky pre chov, alebo na vás zvysoka kašlú - ti vaši kamaráti.

Ja by som bol zvedavý na čo najviac foto z privat chovov ale vidím to černě. Skor si myslím, že touto výzvou ste si opet nakadil do vlastného hnízda pretože sa tu teraz ukáže jak vás majú všetci na háku.

Ale nechcem kričať hop.

10.7.2014 13:41
selmicka

XXX.XXX.248.245

selmicka napsal(a):
Uzavíram prozatím toto téma z mé strany.
Dovolím si vstoupit v případě,že by vstoupil i kolega ,chovatel šelem a reagoval na danou "problematiku".
Ti co zájem mají o chovy se již sami přesvědčili na daných místech u nemálo chovatelu šelem i u nás.
Udělejte stop prosím šíření nepravd o soukromých chovech šelem i svojí učastí.
Děkuji těm,co najdou případně odvahu.
S přáním krásného dne, a at se našim nejen šelmám daří.
S pozravem RNsmajlík

Moje vstupy jsem za ty roky několikráte objasnil( opakování ,matka moudrosti ) již se opakovat ,ale nebudu. Právě proto má výzva,pokud se najde alespon jeden chovatel šelem,co by se vyjádřilVyjářil jsem já za sebe,že tomu moc nevěřím,páč znám jejich názor osobně na šířící se "zaručené pravdy".
I když sem nikdo nenapíše,výzva splnila učel s tím,že se čtenáři zde alespon zamyslí a pokud navštíví více chovu v ČR u soukromníku,bude jim UPLNĚ jasno a udělají si skutečný obrázek o chovu šlem v rukách nadšencu a bláznu.smajlík
RNsmajlík

10.7.2014 14:03
cherry1402

XXX.XXX.38.222

selmicka napsal(a):
Pokud má někdo jasná a doložitelná fakta ,bude konat. Tak muže uvést skutečná fakta a uvest jména,tak, jak žongluje neustále s mým jménem a bez dukazu. Zachrání tak "týrané" šelmy z rukou Nejde ji o šelmy,ale o pomluvy. smajlík

A Vy jste u mě byl, že si dovolujete o mně psát 5 let Vaše neustálé lži, výmysly a pomluvy? Poslední je o mých rysech v tomto tématu! Dobře si přečtěte svůj první příspěvek, kde jen plivete na mě špínu a nezapomeňte, že tohle téma jste založil VY za účelem pomluv na mou osobu. Tohle nepopřete ani kdybyste si vymyslel další nick. Vy tady chce kázat o morálce?smajlík Vy, který na chov. webu zakládáte témata za účelem pomluv? smajlík

10.7.2014 14:14
cherry1402

XXX.XXX.38.222

selmicka napsal(a):
Sice moc nevěřím tomu,že se najde odvážlivec v chovu šelem s fotem,aby vyvrátil zde neověřitelná tvrzení o chovech soukromníku.Zustáváji fámou,lží a pomluvou,poněvadž jsou neprokázaná,ba se prokázat nedají.,

Fotky jsou dostatečným průkazným materiálem, lékařské zprávy jsou rovněž nezpochybnitelné, takže žádné lži a fámy. I kdybyste se na hlavu postavil, tak s tím nic neuděláte.smajlík Naopak-tím, že kryjete lumpárny, které se dějí v soukr. chovech Vašich kumpánů(komunita Navrátila), se dopouštíte trestného činu a ještě to obhajujete.

10.7.2014 14:23
cherry1402

XXX.XXX.38.222

selmicka napsal(a):
Moje vstupy jsem za ty roky několikráte objasnil( opakování ,matka moudrosti ) již se opakovat ,ale nebudu. Právě proto má výzva,pokud se najde alespon jeden chovatel šelem,co by se vyjádřilVyjářil jsem já za sebe,že tomu moc nevěřím,páč znám jejich názor osobně na šířící se "zaručené pravdy".
I když sem nikdo nenapíše,výzva splnila učel s tím,že se čtenáři zde alespon zamyslí a pokud navštíví více chovu v ČR u soukromníku,bude jim UPLNĚ jasno a udělají si skutečný obrázek o chovu šlem v rukách nadšencu a bláznu.smajlík
RNsmajlík

Ty Vaše výzvy jsou k smíchu, vyzýváte tady ty své anonymní kumpány z nějaké smyšlené komunity už léta a doposud se zde nikdo z nich neobjevil. Na diskuzích máte pořád plnou hubu přátel, zoologů, vědců, světoznámých chovatelů a různých kapacit, kteří Vás bezmezně obdivují a za 5 let Vašeho neustáleho vyzývání se tady nikdo z nich neobjevil. Bezpochyby proto, že lžete a pokud někdo takový existuje, tak na Vás kašle, což naprosto chápu. Kdo by se s Vámi chtěl špinit.smajlík Vy jste jen neskutečně zakomplexovaný cizopasník, který parazituje na druhých.smajlík

10.7.2014 16:56
atteam

XXX.XXX.153.238

Založí tema, vyzve kamarátov k podpore a za hodinu označi diskusie za stoky lží a pomluv kam nikto nechodí... pretože mu pomaly dochádza že sa na neho všetci vybodli.

Pán Navrátil, teraz uvidíte sám a okrem vás aj všetci čo to tu sledujú, že kde vás ti vaši kamaráti majú. Vy tu budete do neba vychvalovať Kaňu, ringla, majitela zoo v štíte...ale to len preto lebo im potrebujete vliezť do zadku a parazitovať na nich. Oni sem nič na vašu podporu nenapíšu pretože oni vás nepotrebujú a majú vás...však vy víte kde.

Ale uplne to najkrajšie na tom je to, že to vlákno, tu výzvu, ste založil vy, pretože ešte doobeda ste veril, že oni vás nenechajú v srágore a podporia vás. A ono jaksi nic.

Je krásne ked nekdo zaslúžene padne na hubu ale ešte krajšie je, ked si to spôsobí sám :))))))

11.7.2014 20:01
selmicka

XXX.XXX.248.245

selmicka napsal(a):
nutno musím reagovat na další lež a výmysl hraničící mimo zákon.Žádný kolega mi nedodával žádná kuřata za kačku.Pro kuřata jezdím sám a oficíalná na základě vet. osvědčení KVS ,povolení odběru mas pro chov šelem.Je vystaven doklad na počet odebraných kusu.

RNsmajlík

Dnes jsem zajel pro kuřata.Byl jsem informován o nechutnosti informace vložené p. Juttnerovou o udajném udání virtualního kamaráda s kuřaty za "kačku" v "rukách "policie .,který mi je měl udajně dodávat.Ano,pracovník farmy to na zdejším foru zachytil, sice se rozjela fáma,ale je již vše vyjasněné .Záměr utoku se nepodařil. Veškerý muj osobní odběr kuřat ke krmení mých šelem je legální, pod kontrolou majitele.Osobně jsme vše probrali se zástupcem majitele. Děkuji tímto vedení farmy,zejména majiteli,že mohu stále krmit svuj chov.
RNsmajlíksmajlík

11.7.2014 23:24
cherry1402

XXX.XXX.38.222

selmicka napsal(a):
Dnes jsem zajel pro kuřata.Byl jsem informován o nechutnosti informace vložené p. Juttnerovou o udajném udání virtualního kamaráda s kuřaty za "kačku" v "rukách "policie .,který mi je měl udajně dodávat.Ano,pracovník farmy to na zdejším foru zachytil, sice se rozjela fáma,ale je již vše vyjasněné .Záměr utoku se nepodařil. Veškerý muj osobní odběr kuřat ke krmení mých šelem je legální, pod kontrolou majitele.Osobně jsme vše probrali se zástupcem majitele. Děkuji tímto vedení farmy,zejména majiteli,že mohu stále krmit svuj chov.
RNsmajlíksmajlík

Opět špatně napsáno. Pracovník farmy neinformoval Vás, ale Vy jste informoval jeho, protože pracovníci farem na chovatelské weby nechodí.smajlík To je ale fofr, jak se rychle šíří informace z Vašich úst!smajlík Ještě nikdy jste na dotaz nikomu neodpověděl, ale tentokrát se Vás nikdo na nic neptal a Vy jste sám aktivně čtenářům vše vysvětlil.smajlíksmajlík Že by nečisté svědomí?smajlík Když už jste tak aktivní v těch odpovědích, mohl byste pokračovat a zodpovědět aspoň některé dotazy zdejších diskutérů. Třeba jak si vede Vaše Asociace chovatelů kočkovitých šelem, co nového v Projektu Rys, do kzerého jste se s velkou pompou pustil, kde jsou Vámi slibované fotky tolik reklamované japonské návštěvy u Vás, kde se vzal v Evropě ten 100%ně nepříbuzný kanaďák, kterého jste nabízel v inzerci nebo z novějších dotazů, zda jste během svého působení zde používak více nicků atd. A já bych prosím ráda dostala odpověď, proč tygr, kterého jste, dle svých slov, osobně umístil do Disneylandu, tam vůbec nedorazil a místo toho za záhadných okolností pošel. Děkuji.

12.7.2014 11:58
selmicka

XXX.XXX.248.245

Všichni dodavatele krmiv byli informování,co se zde s krmivy děje kolem mé osoby.Byli odkázáni na zdejší fora.smajlík

12.7.2014 12:39
cherry1402

XXX.XXX.38.222

selmicka napsal(a):
Všichni dodavatele krmiv byli informování,co se zde s krmivy děje kolem mé osoby.Byli odkázáni na zdejší fora.smajlík

Kolem Vaší osoby se v jednom kuse něco děje. Když už děláte toho informátora(co mi to jen připomínásmajlík), odkažte je ještě na na jiná fóra, třeba www.modr ýkocour.cz. Tam jste dostal takovou nakládačku, že už jste se tam radši neobjevil.
Položila jsem Vám dotaz, tak očekávám, že odpovíte stejně aktivně, jako včera ohledně kuřat, které kupujete.smajlík Připomínám, že dotaz se týkal tygra Vámi umístěného do Disneylandu a nyní mrtvého. V tématu o tygrovi jste sliboval, že budete čtenáře informovat a zatím je hrobové ticho.smajlík Nebo se bojíte odpovědět?smajlík

15.7.2014 00:21
cherry1402

XXX.XXX.38.222

atteam napsal(a):
Nádhera, je tu 8 komentov z toho 7 vložil šelmička. no aspoň pod rovnakým nickom.

Každopádne ja osobne som velmi zvedavý, kto sa na vašu výzvu prihlási a podporí vás. Teraz sa ukáže kolko kamarátov máte a jak súdržná ta vaša komunita je. Už dopredu upozorňujem, že výhovorky typu "oni to nečítali" sú bezpredmetné, kedže každému z vašich kolegov možte zatelefonovať a osobne o vlôoženie fotiek a podporu požiadať.

No a ak sa neprihlási nikto tak to svedčí o tom, že bud nemajú vyhovujúce podmienky pre chov, alebo na vás zvysoka kašlú - ti vaši kamaráti.

Ja by som bol zvedavý na čo najviac foto z privat chovov ale vidím to černě. Skor si myslím, že touto výzvou ste si opet nakadil do vlastného hnízda pretože sa tu teraz ukáže jak vás majú všetci na háku.

Ale nechcem kričať hop.

Uplynulo 5 dní a nikdo z přátel, významných osobností a světových kapacit se na výzvu p. Navrátila nepřihlásil, přestože on tvrdí, jak ho všichni uznávají, obdivují a chválí. Klidně už můžete křičet hop, protože ti všichni ho mají opravdu na háku.smajlík

15.7.2014 14:33
doutrklars

XXX.XXX.142.129

selmicka napsal(a):

RNsmajlík

Tady je řeč o kuřatech které jste před asi lety inzeroval na bazoši od dne narození, když byl Váš dodavatel upozorněn, že se to zaměstnavateli líbit nebude , inzeráty byly ihned staženy, zapomínáte že nezmizí nikdy . Dobře víte o čem je řeč

15.7.2014 14:40
doutrklars

XXX.XXX.237.81

selmicka napsal(a):
RNsmajlíksmajlík

Myslim, že by měl ještě někdo poradit panovi zástupci, aby prostudoval materiály na bazoši . Jestli už to teda někdo neudělal

15.7.2014 15:20
cherry1402

XXX.XXX.38.222

doutrklars napsal(a):
Myslim, že by měl ještě někdo poradit panovi zástupci, aby prostudoval materiály na bazoši . Jestli už to teda někdo neudělal

Pan Navrátil sice děkuje majiteli farmy, že může stále krmit svůj chov jejich kuřaty, ale už asi nejsou za kačku, když se v tom vrtá policie, proto pan RN objednává nyní kuřata z firmy Sokol Falco. Možná už PČR inzeráty na Bazos objevila a zjistila, že krom kuřat pan Navrátil nabízel i podezřele velké množství hovězího a zvěřiny za směšnou cenusmajlík. Doneslo se mi, že RN měl kamaráda nejen v té slepičárně. Nevím, co je na tom pravdy, ale u PČR nepracují hlupáci-oni už si to určitě zjistí, odkud to maso bylo a jak ho pan Navrátil získal.

Přidejte reakci

Přidat smajlík