Kolik let se doziva Cincila? dekuji

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.8.2006 00:07

28.8.2006 09:03

venomous napsal(a):

12 - 15 let, někdy i 20 let

7.11.2006 12:30

venomous napsal(a):

konkrétněji ve volné přírodě i 20 let, v zajetí zhruba 15 i méně;)

9.11.2006 16:33

venomous napsal(a):

Činčila se dožívá až 22 let. Jde o to, jak se o ni člověk stará. Hlavně nekrmit směskami. Granule pro činčily+seno+voda+pamlsky (v malé míře)+pravydelný výběh = zdravá a šťastná činčila

kindy

14.7.2016 23:40
kindy

XXX.XXX.230.11

super takže naši činčilce zbývá zhruba 15 let

Didi 111

9.1.2017 19:11
Didi 111

XXX.XXX.217.183

Už tři roky řeším, kdy naše činčila chcípne.Když jsem se dozvěděla, že žije až 22 let, tak mě jeblo a málem jsem chcípla já...v noci dělá hroznej bordel, nemůžu vůbec spát. Není s ní vůbec sranda, jenom furt čumí.

26.1.2017 19:13
kkki

XXX.XXX.54.213

Didi 111 napsal(a):
Už tři roky řeším, kdy naše činčila chcípne.Když jsem se dozvěděla, že žije až 22 let, tak mě jeblo a málem jsem chcípla já...v noci dělá hroznej bordel, nemůžu vůbec spát. Není s ní vůbec sranda, jenom furt čumí.

Proč jste si nezjistila, jak dlouho žije dříve, než jste si ji pořídila?A na co jste si ji pořizovala když
"na Vás furt čumí".Asi čeká na to, kdo to bude mít za sebou dřív.

Blbost září

27.1.2017 10:15
Blbost září

XXX.XXX.161.10

kkki napsal(a):
Proč jste si nezjistila, jak dlouho žije dříve, než jste si ji pořídila?A na co jste si ji pořizovala když
"na Vás furt čumí".Asi čeká na to, kdo to bude mít za sebou dřív.

Skalinka malinka

27.7.2017 11:41
Skalinka malinka

XXX.XXX.52.15

Nase cincilka taky dela randal v noci hlavne proto ze je to nocni zivocich didi 111! Myslis si ze my ji ve dne nerusime kdyz ona spi... jinak ses mela podivat na wikipedii pred tim nez sis ji poridila

Ja mam nasi cincilu moc rada a kdyz jsem zjistila ze se doziva 22 let hrozne se mi ulevilo mam ji moc rada
☺☺☺.

9.8.2017 11:07
Langue

XXX.XXX.192.194

Rada pro činčily. Pokud chcete mít činčilu musíte se o ní každej den starat: měnit vodu, jídlo dávat ji kvalitní stravu, může být i směska protože moje činčila si na to zvykla směsky nejsou špatný ale musí být kvalitní, z mé zkušenosti co jsem dával činčile byly směsky ale když jsem ji chtěl dát granule tak je nežrala takže aby jste se nedostali do trable že nemá co jíst a že hubne a je slabá tak jestli ji dáváte nějakou směsku a chcete zkusit granule tak nejdřív ji musíte dávat pomalu ona si na to musí zvyknout. Pokud hodně pelichá musíte si koupit kartáč. také vím že když máte malou klec musíte se ji hodně věnovat pokud máte velkou vyhraje si tam sama. A pokud chcete mít činčilu tak bych doporučil dvě si koupit budou si hrát mezi sebou a nebude jim smutno a starat se o dvě je stejný jak starat se o jednu. Takže chov činčil je snadný ale slozitý, hlavně jejich strava, max můžete ji dát vodu a jídlo na dva dny a pak to ihned vyměnit. Takže radši si to rozmyslete jestli chcete činčilu protože zbytečně může přijít o život kvůli vaší chybě.

9.8.2017 11:11
Langue

XXX.XXX.192.194

Jak která třeba o některou se můžeš starat a nakonec ji porazí nemoc :(.

25.1.2018 22:42
Arven

XXX.XXX.183.140

Pokud uz není mrtva, vezmu si ji...arven@email.cz...napiste!

Přidejte reakci

Přidat smajlík