Taky se vám zoufale zpomalila ifauna?
Čím to je, že vždy a nejen tady, je vylepšení pak horší, než to staré "zaostalé"? Napadá někoho jediný rozumný důvod, proč to dělají? Jestli kvůli odrazení, pak se jim, aspoň u mě, cíle dosáhnout podařilo.
Až mi připadá, že je to nějaká konspirace, ničit vše fungující a zavádět neustálá vylepšení, která jsou ale vlastně horší než to bylo. Oni totiž po krátké době lidi na to skvělé, co bylo, zapomenou a začnou nový, horší stav považovat za normální. To je ten pokrok? Ničit dobré, fungující, ale staré, za blbé a nefun Kční, hlavně že nové? Já vždy myslel, že pokrok je krok kupředu a ne zpátky.
Zdravím,
Omlouváme se za dnešní výpadek serveru, který souvisel s nasazením nového systému. Pomalost serveru je již opravena. Situaci bedlivě sledujeme a pokud by se objevily další chyby, budeme je neprodleně řešit.
Hlavní změny, které na ifauně dnes proběhly jsme sepsali na této stránce: https://www.ifauna.cz/diskuse/predstaveni/ i s vysvětlením.
Většina úprav vycházela z dotazníku, který na konci léta vyplnilo velké množství pravidelných návštěvníků ifauny. Spojení "anonymní" a autorské diskuse bylo přáním mnoha z vás a i my si myslíme, že povede ke zvýšení kvality, zajímavosti i přehlednosti diskusí.
Pokud byste narazili na technické potíže nebo máte k novým funkcím otázky či připomínky, neváhejte se na nás obrátit pomocí kontaktní stránky https://www.ifauna.cz/kontakt/. Na všechny dotazy se budeme snažit co nejrychleji reagovat. Zpětná vazba i nápady čtenářů jsou pro nás důležité.
Děkujeme za pochopení a věříme, že po zaběhnutí bude upravený systém s profily uživatelů i s diskusemi hodnocen jako změna k lepšímu.
Tým administrátorů ifauny.
tom.50
napsal(a):
Taky se vám zoufale zpomalila ifauna?
Čím to je, že vždy a nejen tady, je vylepšení pak horší, než to staré "zaostalé"? Napadá někoho jediný rozumný důvod, proč to dělají? Jestli kvůli odrazení, pak se jim, aspoň u mě, cíle dosáhnout podařilo.
Až mi připadá, že je to nějaká konspirace, ničit vše fungující a zavádět neustálá vylepšení, která jsou ale vlastně horší než to bylo. Oni totiž po krátké době lidi na to skvělé, co bylo, zapomenou a začnou nový, horší stav považovat za normální. To je ten pokrok? Ničit dobré, fungující, ale staré, za blbé a nefun Kční, hlavně že nové? Já vždy myslel, že pokrok je krok kupředu a ne zpátky.
Ale ne, ten pokrok je, že máme lepší smajlíky, přece.
Při takhle velké aktualizaci fakt nechápu, proč nevznikla i rubrika pro pet králíky a fakt by mě zajímalo, jestli si tak málo lidí přálo možnost editace příspěvků, že nebyla zavedená.
kachna
napsal(a):
Při takhle velké aktualizaci fakt nechápu, proč nevznikla i rubrika pro pet králíky a fakt by mě zajímalo, jestli si tak málo lidí přálo možnost editace příspěvků, že nebyla zavedená.
Na změnách je nejhorší, že to není stejné jako předtím...
Já bych ráda poděkovala vůbec za snahu to řešit
Osobně vítám jak sloučení diskuzí, tak registrace podle přezdívek, protože to snad aspoň trochu odradí všechny ty trouby, pro které bylo snadné chodit a všude anonymně kydat urážky...
Like-dislike je taky celkem věc, kterou vítám, může dost napovědět třeba i o myšlení chovatelů a čtenářů.
Výpadek provozu při změně systému je snad proboha omluvitelný, a žádné další zpomalení jsem nezaznamenala...
Jen pro zajímavost, my tu máme od nového roku nového autobusového dopravce na lince, a abych pravdu řekla, už jsem naprosto unavená držkováním lidí nad naprosto drobnými detaily... Kdy jim vadí opravdu v podstatě jen to, že je něco jinak než dřív...
Větší linkové autobusy, víc pohodlí, dokonce víc spojů, ale po městě zní třeba toto: "Já tím ještě nejel, ale řidič chtěl po holce jeden den o šest korun míň za lístek! Tak jsem ho šel seřvat." Už je mi z toho fakt nevolno...
Fakt se musí kritizovat všechno a hned, notabene taková blbost jako smajlíky, které tu byly i dřív...? Já už to fakt nechápu...
Připojuju se ke komentáři, že mít oddělenou užitkovou a hobby diskuzi by bylo moc fajn Jen teda nevím, kam se všichni budeme chodit hádat do krve
I k tomu, že edit příspěvků by byl fajn věc, kdyby mohl být...
Neskromně bych si přála ještě dobrou administraci ale i v tom se ledy hýbou, mám dojem, takže za mě hlavně velký dík týmu ifauny. Myslím, že změna diskuzí byla hodně velký krok správným směrem.
Já za sebe říkám změně ano. Líbí se mi. Jen mi tu chybí tlačítko "Upravit přípěvek" - člověk někde udělá chybu a všimne si toho až když příspěvek publikuje na zeď. Pak se tu zjeví banda chytráků, kteří místo aby odpovídali na položený dotaz, se zabývají gramatikou. Mně hrubky taky lezou na nervy, ale chodím sem, abych se dozvěděl něco o chovu králíků a né o lidské hlouposti. Takže opakuju - bylo by fajn, kdyby člověk mohl upravit svůj vlastní příspěvek do diskuse.
kachna
napsal(a):
Rozdělit králíky by to fakt chtělo, takhle je to jakoby bylo okrasné ptactvo pohromadě s drůbeží.
Vylepšení smajlíci? Aha, tohle je opravdu pro čtenáře příjemné-
Neregistrovaný uživatel (xxx.xxx.150.5) napsal(a):
můj bože už budu, už budu
ještě jednou něco takového a smajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlík
jestli se chceš posr... Smíchy, tak se mrkni tady: http://obchod.kralici.cz/k3-krmivo-seno.aspx
A proto navrhuju, aby byla zavedena funkce max 3 různých smajlíků v jednom příspěvku. Polopatě, jeden druh jen jednou a max tři druhy v jednom příspěvku. Tím se dá, pro ty, kdo neumějí tvořit věty a textem vyjádřit sdělované, vyjádřit cokoli. Zbytek jen obtěžuje. A smajla, toho konkrétního v citovaném příspěvku, zrušit jako zvlášť idiotského úplně. I když, to, zda vůbec a jakého smajla kdo použije také vypovídá o stavu jeho duše.
Dále navrhuju, aby byly mazány výkřiky typu, že: "zítra Slováci dostanou v hokeji nálož a pojedou domů" (asi z nějakého šampionátu, nevím co se kde hraje, sport je poslední, co by mě zajímalo). Ano, mám rád Slováky, jsou mi bližší než jiní, jak tu někdo napsal a nic špatného bych jim nepřál.
Jinde tu píšu k mému lpění na pravopise, že je to jen na nás, komu dovolíme pohrdat ostatními a nesnažit se psát slušně, spisovně. Zavedením emotikonů = smajlíků došlo právě k tomu, že nikoho nic nenutí muset se naučit formulovat věty a umět se vyjádřit. Vše se vyvíjí a i já jsem k tomuto svému názoru dospěl postupně.
Naše společnost, hlavně mladí, ztrácejí a mnozí už ztratili schopnost rozpoznávat dobré a zlé, hezké a ohavné, slušné a hulvátské, arogantní pýše říkají sebevědomí a drzé sprostotě se nyní říká asertivita a dokonce se to vyučuje (za granty z Brusele).
A mě stačí podívat se na starší příspěvky když jsem tu já a ti, co se ke mě přidali ještě neprudil s pravopisem a je vidět, jak se úroveň vyjadřování diametrálně zvýšila a jak ubylo idiotských výkřiků negramotů. To je pro mě důkaz, že co tvrdím já je a pravda a b funguje.
I v jedné populární písni interpret pravdivě vyřvává: " jaký si to uděláš, takový to máš!".
iFauna
napsal(a):
Změnu v rubrice králíků chystáme, ke úpravě/rozdělení rubriky nejspíše dojde.
Rádi bychom co nejdříve umožnili i editace vlastních příspěvků uživatelů. Jakmile bude funkce připravena, napíšu sem.
Přikláním se k možnosti editovat zpětně vlastní příspěvky. A taky bych doporučil rozdělit v inzerci (tedíky, zakrslíky atd.) od klasických běžně inzerovaných plemen králíků. Nic proti tedíkům, ale inzerce je jimi zaplavena a když to bude rozděleno bude to přehlednějsí.
iFauna
napsal(a):
Zdravím,
Omlouváme se za dnešní výpadek serveru, který souvisel s nasazením nového systému. Pomalost serveru je již opravena. Situaci bedlivě sledujeme a pokud by se objevily další chyby, budeme je neprodleně řešit.
Hlavní změny, které na ifauně dnes proběhly jsme sepsali na této stránce: https://www.ifauna.cz/diskuse/predstaveni/ i s vysvětlením.
Většina úprav vycházela z dotazníku, který na konci léta vyplnilo velké množství pravidelných návštěvníků ifauny. Spojení "anonymní" a autorské diskuse bylo přáním mnoha z vás a i my si myslíme, že povede ke zvýšení kvality, zajímavosti i přehlednosti diskusí.
Pokud byste narazili na technické potíže nebo máte k novým funkcím otázky či připomínky, neváhejte se na nás obrátit pomocí kontaktní stránky https://www.ifauna.cz/kontakt/. Na všechny dotazy se budeme snažit co nejrychleji reagovat. Zpětná vazba i nápady čtenářů jsou pro nás důležité.
Děkujeme za pochopení a věříme, že po zaběhnutí bude upravený systém s profily uživatelů i s diskusemi hodnocen jako změna k lepšímu.
Tým administrátorů ifauny.
Zdravím administrátory ifauny.
Chci vám poděkovat za nový vzhled a zato, že jste web opět v některých věcech učesaly.Myslím si že to teď vypadá zase malinko lépe.Každá změna potřebuje čas aby byla přijata.Já jsem velmi spokojen se spojením obou diskusí v jednu.Ještě spokojenější bych byl kdyby někteří rádoby chovatelé nevymíšlely zbytečná témata o kterých je už předem jasné že se nebudou rozvíjet nebo nebudou brána vůbec v potaz.Rád bych kdyby každé téma mělo nějakou odbornou rovinu ať už stavby chovatelského zařízení, výživa a krmení a hlavně aby šlo především o propagaci toho a onoho plemene.
Je jasné že tohle nemůžete ovlivnit ale pokaždé když se tam dá nové téma a je nato 1-2 reakce tak ty odborná témata v kterých se živě angažuje více chovatelů zapadají rychle do podpalubí.No a to je myslím si velká škoda.Ano, kolegové přede mnou mají velkou pravdu v tom že by bylo dobré oddělit všechny ty zakrslíky s tedíky od typických králíků.Též proti nim nic nemám, ale poslední roky je tato rubrika zaplavena až neúměrným způsobem.Hledat něco konkrétního je až na napsání do vyhledávače.Mně to až tak nevadí protože v mém plemeni tady nic neseženu.Musím se vydávat do promě dalekých koutů naší země ale sem tam sem zavítám a jen koukám jak až to tady je zaplavené těmito králíčky.
Takže já tyto změny hodnotím kladně a tleskám.Mimochodem nemám žádné problémy s chodem portálu ifauna.Chodí mi to naprosto normálně.Díky, díky a ještě jednou díky.S pozdravem Potůček.
88martas
napsal(a):
Já za sebe říkám změně ano. Líbí se mi. Jen mi tu chybí tlačítko "Upravit přípěvek" - člověk někde udělá chybu a všimne si toho až když příspěvek publikuje na zeď. Pak se tu zjeví banda chytráků, kteří místo aby odpovídali na položený dotaz, se zabývají gramatikou. Mně hrubky taky lezou na nervy, ale chodím sem, abych se dozvěděl něco o chovu králíků a né o lidské hlouposti. Takže opakuju - bylo by fajn, kdyby člověk mohl upravit svůj vlastní příspěvek do diskuse.
Editace příspěvku bychom měli mít připraveny snad již v příštím týdnu. Budu o tom informovat
Nová podoba diskusního fóra mě příjemně překvapila. Konečně to snad bude mít nějakou lepší úroveň a nebudou se zde zviditelňovat jen chudáci, kteří cítili potřebu každý den někoho urazit, zmizí vulgarity a snad se zvýší i úroveň pravopisu. Sice zde nejsme na kroužku českého jazyka, třeba čárky ve větách neřeším, ale mít 3 hrubky ve vyjmenovaných slovech na pěti řádcích, tak to už je fakt moc a něco to vypovídá o úrovni pisatele. Bude super funkce editace svých vlastních příspěvků a také se přimlouvám za rozdělení inzerce králíků. Těch "mini hopů" už je tolik, že když člověk hledá normálního králíka, tak se nahledá - pokud nehledá jen konkrétní plemeno, které může dát do vyhledavače.
Teď tady chválím novou podobu diskusního fóra, že se snad zvýší i úroveň příspěvků (i ta jazyková), ale napsala jsem pár příspěvků a koukám, že si nějaký editor upravuje příspěvky jak chce. Když napíši ve větě např. Zkratku, tak za tečkou se objeví automaticky velké písmeno. Zkratky, které mají být velkými písmeny, se zobrazí malými apod. Trochu mě to tedy vadí, že to vypadá, že základy češtiny nakonec neovládám já. Ale snad jsou to jen "porodní bolesti" nového formátu a věřím, že i to administrátor "vychytá".
koňadra
napsal(a):
Teď tady chválím novou podobu diskusního fóra, že se snad zvýší i úroveň příspěvků (i ta jazyková), ale napsala jsem pár příspěvků a koukám, že si nějaký editor upravuje příspěvky jak chce. Když napíši ve větě např. Zkratku, tak za tečkou se objeví automaticky velké písmeno. Zkratky, které mají být velkými písmeny, se zobrazí malými apod. Trochu mě to tedy vadí, že to vypadá, že základy češtiny nakonec neovládám já. Ale snad jsou to jen "porodní bolesti" nového formátu a věřím, že i to administrátor "vychytá".
Za tyto chyby se omlouvám. Nejpozději v příštím týdnu by měly být opraveny.
Díky za pochopení!
Uživatel s deaktivovaným účtem

Přimlouvala bych se za tlačítko "zpět" dole.Když je hodně příspěvků, tak je zdlouhavé vrátit se zpět na začátek diskuze.Nebo jsem něco přehlédla?
Jinak také děkuji za novou Ifaunu.Už nyní je vidět že se vytratily vulgární výrazy a napadání jiných diskutujících.Odešli neznámo kam a to je dobře.
Když ještě upravíte editor, aby si pisatelé mohli po sobě upravit příspěvek, přidat oddělené diskuzní vlákno pro tedditkáře a to i v inzerci, tak už to snad nebude mít žádnou vadu na kráse .
Vážení administrátoři, chápu že toho po vás chceme trochu moc, ale věřím že to zvládnete a vznikne opravdu kvalitní forum.
Přeji vám všem co se podílíte na zkvalitnění Fauny hodně úspěchů a zdraví v Novém roce 2015.

Přesně to jsem napsala chvíli před Vámi

Přečtěte si příspěvek administrátora co napsal výše.Pane, musíte číst
napsal(a):
Přečtěte si příspěvek administrátora co napsal výše.Pane, musíte číst
Z kontextu vyjádření některého přispěvatele se mi zazdálo, že se ptá na cosi když edituje svůj příspěvek a tak jsem měl za to, že možnost editace už běží. Nejsem dávno jinoch a tak mi mnohé počítačové věci jdou pomaleji, za což se těm neomylným a bystřejším velice omlouvám.

tom.50
napsal(a):
Z kontextu vyjádření některého přispěvatele se mi zazdálo, že se ptá na cosi když edituje svůj příspěvek a tak jsem měl za to, že možnost editace už běží. Nejsem dávno jinoch a tak mi mnohé počítačové věci jdou pomaleji, za což se těm neomylným a bystřejším velice omlouvám.
Přijměte prosím moji omluvu./Myslím to bez ironie a proto vážně/
bronda
napsal(a):
Ano, plně postačuje. Tlačítko "Zpět" je, dle mého, nadbytečná duplikace funkcí. Navíc bylo až na konci příspěvků... A co když se někdo chtěl vrátit z poloviny? Jde jen o zvyk.
Připadáte mi, no jak to říct, přesně v duchu dnešní doby. Z prostředka se chce vracet tak odhaduju jedno % a vy kvůli tomu necháte "buzerovat" = zdržovat zbylých 99%. Díky lidem jako vy například teď píší všude do jídelních lístků čísla s alergeny. Patrně proto, že v eu jsou lidi takoví debilové, že neznají učivo Vlastivědy ze čtvrté třídy základní školy, že nevědí, že v knedlíkách a chlebu je lepek, v bramborách škrob a že volské oko je z vajíčka. To je logika tak idiotská, že brzy vypíchají vidoucím oči, aby nebyli znevýhodněni slepci!
Prostě kdo je alergik musí si sám ve vlastním zájmu vše zjistit, dovzdělat se, být opatrný, není tak těžké si prostě pamatovat v čem je lepek a v čem škrob. Má smůlu, třeba jako ten slepec, má prostě smůlu, je nám to všem líto, ale proč máme "trpět" my všichni ostatní?
Fakt jsem rád, že jsem starý. Můj, tak krásný svět, nenávratně končí... Kolem mě je čím dál víc lidí s mozky vymytými mainstreamem, placeným soudruhy z Brusele a majiteli zeměkoule. A bude hůř!
No a k funkcím fauny. Admin někde výš píše, že tlačítko na klávesnici home vrátí na začátek. Hned jsem to vyzkoušel a funguje to obecně u všeho a ne jen na fauně a tak je tlačítko zpět skutečně asi zbytečné. A pomocí home se dá vracet z půlky (pro méně chápavé i ze čtvrtky a dvou třetin taky) na začátek také.
Tom.
tom.50
napsal(a):
Připadáte mi, no jak to říct, přesně v duchu dnešní doby. Z prostředka se chce vracet tak odhaduju jedno % a vy kvůli tomu necháte "buzerovat" = zdržovat zbylých 99%. Díky lidem jako vy například teď píší všude do jídelních lístků čísla s alergeny. Patrně proto, že v eu jsou lidi takoví debilové, že neznají učivo Vlastivědy ze čtvrté třídy základní školy, že nevědí, že v knedlíkách a chlebu je lepek, v bramborách škrob a že volské oko je z vajíčka. To je logika tak idiotská, že brzy vypíchají vidoucím oči, aby nebyli znevýhodněni slepci!
Prostě kdo je alergik musí si sám ve vlastním zájmu vše zjistit, dovzdělat se, být opatrný, není tak těžké si prostě pamatovat v čem je lepek a v čem škrob. Má smůlu, třeba jako ten slepec, má prostě smůlu, je nám to všem líto, ale proč máme "trpět" my všichni ostatní?
Fakt jsem rád, že jsem starý. Můj, tak krásný svět, nenávratně končí... Kolem mě je čím dál víc lidí s mozky vymytými mainstreamem, placeným soudruhy z Brusele a majiteli zeměkoule. A bude hůř!
No a k funkcím fauny. Admin někde výš píše, že tlačítko na klávesnici home vrátí na začátek. Hned jsem to vyzkoušel a funguje to obecně u všeho a ne jen na fauně a tak je tlačítko zpět skutečně asi zbytečné. A pomocí home se dá vracet z půlky (pro méně chápavé i ze čtvrtky a dvou třetin taky) na začátek také.
Tom.
Plně s Vámi souhlasím, Tome.
Jde všechno do...e
tom.50
napsal(a):
Tom.
No, asi jsem méně chápavý - to víte, nám důchodcům to již tak nemyslí - proto jsem Vaše úvahy ne zcela pochopil. Je mi jasné, že z poloviny 300 příspěvkové stránky se bude vracet jen ten, kdo si ji chtěl celou přečíst, budiž, je to třeba jen jedno procento. Ale co nechápu, je ta "buzerace" Vás, 99% většiny, která má problém - možná skutečně daný dnešní dobou - místo tlačítka zpět pod příspěvky zmáčknout "Home" na klávesnici (mi to na Fauně funguje) když se chci vrátit na první příspěvek nebo šipku "zpět" v levém horním roku obrazovky, když se chci vrátit o stránku, tedy na výpis temat, z něhož jsem stránku rozvinul. Že by byl problém v tom přeběhnutím myši přes celou výšku obrazovky - inu energie vydaná navíc.
S tematem alergiků by se také dalo polemizovat, ale to není předmětem diskuse.
bronda
napsal(a):
No, asi jsem méně chápavý - to víte, nám důchodcům to již tak nemyslí - proto jsem Vaše úvahy ne zcela pochopil. Je mi jasné, že z poloviny 300 příspěvkové stránky se bude vracet jen ten, kdo si ji chtěl celou přečíst, budiž, je to třeba jen jedno procento. Ale co nechápu, je ta "buzerace" Vás, 99% většiny, která má problém - možná skutečně daný dnešní dobou - místo tlačítka zpět pod příspěvky zmáčknout "Home" na klávesnici (mi to na Fauně funguje) když se chci vrátit na první příspěvek nebo šipku "zpět" v levém horním roku obrazovky, když se chci vrátit o stránku, tedy na výpis temat, z něhož jsem stránku rozvinul. Že by byl problém v tom přeběhnutím myši přes celou výšku obrazovky - inu energie vydaná navíc.
S tematem alergiků by se také dalo polemizovat, ale to není předmětem diskuse.
Já chci taky tlačítko zpět a vůbec by mě nenapadlo považovat to za "buzeraci".
Jo ale musím pochválit ty fotky z inzerce vpravo dole. To je úžasná věc. Nechala bych i tedíky, i když jenom proto, že jsou prostě hezcí
kachna
napsal(a):
Já chci taky tlačítko zpět a vůbec by mě nenapadlo považovat to za "buzeraci".
Jo ale musím pochválit ty fotky z inzerce vpravo dole. To je úžasná věc. Nechala bych i tedíky, i když jenom proto, že jsou prostě hezcí
Proti gustu žádný dišputát... Pak se ale musím zeptat v čem, kromě zvyku, vidíte hlavní rozdíl a výhodu tlačítka "zpět" pod příspěvky a stejného tlačítka označeného šipkou v levém horním rohu obrazovky. Možná mi něco uniká, ale já to vidím jen jako duplicitu stejné funkce.

Já už po tlačítku "zpět" netoužím.Naučila jsem se používat ďublík na klávesnici home
napsal(a):
Já už po tlačítku "zpět" netoužím.Naučila jsem se používat ďublík na klávesnici home
No home mě popravdě taky příjemně potěšilo, doteď jsem ho používala jen v textu a úplně jsem zapomněla že je to tlačíto poměrně univerzální.
Stejně bych ale "zpět" brala, mám k těmhle tlačítkům poměrně kladný vztah :o).

Chudáci administrátoři, konečně začali něco podnikat na Fauně a my už nevíme cobychom chtěli.Nebuďme tak rozežraní a buďme rádi za to co udělali a že udělali kus práce je přece viditělné.
Určitě se budou snažit dál, tak na ně tolik nekvaltujme.
Buďme rádi že odtud konečně zmizela vulgarita a napadání.Už to je sám o sobě úspěch ne?
napsal(a):
Chudáci administrátoři, konečně začali něco podnikat na Fauně a my už nevíme cobychom chtěli.Nebuďme tak rozežraní a buďme rádi za to co udělali a že udělali kus práce je přece viditělné.
Určitě se budou snažit dál, tak na ně tolik nekvaltujme.
Buďme rádi že odtud konečně zmizela vulgarita a napadání.Už to je sám o sobě úspěch ne?
Stim nelze nic jineho nez souhlasit.

kachna
napsal(a):
Proč? Proč nemám chtít maximum možného?
Pane/paní, maximum nemožného můžete chtít když si zaplatíte a platíte snad na Fauně nějaký poplatek?Asi mi něco uniklo.
napsal(a):
Pane/paní, maximum nemožného můžete chtít když si zaplatíte a platíte snad na Fauně nějaký poplatek?Asi mi něco uniklo.
Koukám na jejich reklamy, diskutuju, což také zvyšuje návštěvnost (opět příjmy z reklamy). No a to, že to chci ještě neznamená, že to dostanu.

kachna
napsal(a):
Mimochodem, ale když si o to neřeknu, tak to nedostanu skoro určitě.
Není k tomu co dodat .Zřejmě jste zvyklá dostat vše co chcete, ale tady jste jako host, tady nejste doma.To že mají reklamy, ještě neznamá, že peníze za reklamy patří jen Vám.Zkoušela jste někdy dělat webové stránky?Všechno stojí peníze, to by jste si měla uvědonit.Nic není zadarmo, ani toto diskuzní forum. Škoda času na Vaše příspěvky odpovídat.
napsal(a):
Není k tomu co dodat .Zřejmě jste zvyklá dostat vše co chcete, ale tady jste jako host, tady nejste doma.To že mají reklamy, ještě neznamá, že peníze za reklamy patří jen Vám.Zkoušela jste někdy dělat webové stránky?Všechno stojí peníze, to by jste si měla uvědonit.Nic není zadarmo, ani toto diskuzní forum. Škoda času na Vaše příspěvky odpovídat.
Http://cschpraha.webnode.cz/
http://zocschhostivar.webnode.cz/
mimojiné
(neumím dynamický html, php, ovládám htm).
bronda
napsal(a):
Proti gustu žádný dišputát... Pak se ale musím zeptat v čem, kromě zvyku, vidíte hlavní rozdíl a výhodu tlačítka "zpět" pod příspěvky a stejného tlačítka označeného šipkou v levém horním rohu obrazovky. Možná mi něco uniká, ale já to vidím jen jako duplicitu stejné funkce.
No, nejsem až tak sběhlý v pc, ale vaše úpornost je až děsivá . Tak když se používá tlačítko, na kterém tak lpíte, vrací mě to nejprve na "čistopis", v druhém kroku do výchozího bodu ale do doby, před mým příspěvkem a tak, abych se dostal do skutečného stavu, potřebuju ještě krok třetí. Tak třeba proto chci tlačítko zpět, aby to bylo, jak říkávali naši bodří předkové: "z jedný vody načisto!"
tom.50
napsal(a):
No, nejsem až tak sběhlý v pc, ale vaše úpornost je až děsivá . Tak když se používá tlačítko, na kterém tak lpíte, vrací mě to nejprve na "čistopis", v druhém kroku do výchozího bodu ale do doby, před mým příspěvkem a tak, abych se dostal do skutečného stavu, potřebuju ještě krok třetí. Tak třeba proto chci tlačítko zpět, aby to bylo, jak říkávali naši bodří předkové: "z jedný vody načisto!"
Ano. Jenže přesně tak tlačítko zpět fungovalo i dříve.
Pokud jste četl, bylo to o.k. Po zpět jste se dostal na předchozí stranu, což byl zřejmě výpis vláken.
Pokud jste ale napsal příspěvek, uložil ho, pak třeba dále četl příspěvky, ale tuto stranu neopustil a stiskl zpět, pak Vás to vrátilo na prázdný formulář příspěvku, tedy zase na předchozí stranu před uložením.
Princip je stejný jako u té šipky vlevo nahoře. Vždy cestujete o jednu stranu zpět.
Jiný význam má tlačítko Home - to Vás zavede k prvnímu příspěvku vlákna.
Nejde mi o žádnou úpornost - je mi jedno, zda tam to tlačítko je či není. Jde mi jen o princip a o to poukázat na lidskou pohodlnost při lpění na zavedených zvyklostech, aniž se obtěžujeme přemýšlet zda vůbec mají smysl a skutečně nám ulehčují práci.
Tak to jste si to opravdu ulehčil, víte kolik jste toho s tímto úsilím mohl udělat?
Já vám už přestal rozumět. Víte, je to jako se světlem. Mě fakt stačí umět si rozsvítit a je mi úplně fuk, jak topič elektrárenský, třeba ten Wolkerův Antonín, hází lopaty uhlí pod kotel. Já si chci prostě rozsvítit a ty starosti o el. En. Nechám těm, co tomu rozumí.
Tak se nezlobte a "všechno dobrý jo"?
tom.50
napsal(a):
Tak to jste si to opravdu ulehčil, víte kolik jste toho s tímto úsilím mohl udělat?
Já vám už přestal rozumět. Víte, je to jako se světlem. Mě fakt stačí umět si rozsvítit a je mi úplně fuk, jak topič elektrárenský, třeba ten Wolkerův Antonín, hází lopaty uhlí pod kotel. Já si chci prostě rozsvítit a ty starosti o el. En. Nechám těm, co tomu rozumí.
Tak se nezlobte a "všechno dobrý jo"?
Všechno dobrý!
Beru to jen jako oddechovou diskusi mezi běháním kolem králíků, různých koníčků, baráku, a kolem toho, co si vymyslím, aby to vypadalo, že jsem plně vytížen a neúkolovala mne manželka. Nikoliv jako problém, bez jehož vyřešení bych nemohl existovat.
Mějte se,.

Administrátoři
Pro administrátory: stále se objevuje za tečkou velké písmeno, i když to není začátek věty, ale tečka např. Určuje zkratku. Když píši příspěvek, tak je to v pořádku, až po vložení se to upraví (v předchozí větě slovo určuje bude určitě také s velkým "U"). Na inzerci koček se obrovské množství podvodných inzerátů, na diskusi se někteří ptají, co to je za inzeráty. Divím se, že se ještě najdou hlupáci, co naletí (a když naletí, tak dobře jim tak, za hloupost se platí), ale zbytečně tyto inzeráty "zasírají" inzerci normálních chovatelů, je tak nepřehledná. Nejde s tím něco dělat - tedy konkrétně nemůžete tyto inzeráty vymazat?
pro admina:
Díky za možnost editace a díky za to, že systém opravuje nevědomost při psaní spočívající v tom, že za interpun Kčním znaménkem musí být vynechán jeden úhoz.
Příklad toto: nesprávně = píšu do fauny, ale neumím to dobře
správně = píšu do fauny, ale neumím to dobře
Tedy domnívám se, že to systém opravuje, jinak nevím, proč se následující děje, zkopíroval jsem to z jiného vlákna.
Systém asi nechápe desetinnou čárku v číslovce (možná proto, že jsem tam nenapsal Kč) a vynechává úhoz za desetinnou čárkou nesmyslně takto (asi nechápe /není naprogramovaný/, že je to v tomto případě desetinná čárka a ne interpunkce) -
Náš kůžičkář nám je doveze, od auta odnese na místo kam ukážu a bere si 8, 40 a klidně prodá jen jeden pytel 25 kg.
U PC se v počítačích dříve používala jako oddělovač desetinná tečka. Nyní používáme desetinnou čárku. Bohužel všechen sw toto nepodporuje. Možná je to v tom.
Zkusím napsat 8.40 a 8, 40 zda se projeví rozdíl po uložení příspěvku.
... Hned jsem vyzkoušel možnost editace... 8.40 to napsalo dobře jako číslo a 8, 40 opravilo jako text.
Díky. Musím rezignovat, evropské zvyklosti s psaním číslovek holt musí ustoupit amerikanizmu. Obávám se, že si už nezvyknu (ani nechci).
p.s. Kdysi jsem měl americký eshop a mohl jsem se zbláznit, než jsem jen omylem někde dal místo civilizované desetinné čárky tečku a ejhle, to šlo. Ovšem přes psaní čtyř místo logických tří nul (respektive dvou nul u peněz) za ní jsem se s americkým systémem nedostal ani omylem.