Roštová králíkárna

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

2.3.2015 21:19

Dobrý den,
mohu se zeptat jak řešíte odtok moči z trusníků z roštové králíkárny-případně zda nemáte fotky či plánky roštových králíkáren.

Děkuji.

19.3.2015 20:57
Hyla®

XXX.XXX.254.217

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Dobrý den,
mohu se zeptat jak řešíte odtok moči z trusníků z roštové králíkárny-případně zda nemáte fotky či plánky roštových králíkáren.

Děkuji.

Dobrý deň, ja mám pod klietkami pozinkovaný plech ktorý slúži na odvod močoviny a ako zberač trusu na konci mam plastové vedrá do ktorých stiahnem trus, denne raz niekedy aj dva krát, má výhodu že sa môže opláchnuť a tým zlepšiť tak ovzdušie v králikárni. ak napíšete mail môžem poslať fotky.

19.3.2015 21:55

Můj email je: andrt.martin@gmail.com.
Děkuji.

20.3.2015 13:29
Milan z Moravy

XXX.XXX.31.20

Dobrý den,

Děkuji.

Chyba.

20.3.2015 13:30
Milan z Moravy

XXX.XXX.31.20

Hyla® napsal(a):
Dobrý deň, ja mám pod klietkami pozinkovaný plech ktorý slúži na odvod močoviny a ako zberač trusu na konci mam plastové vedrá do ktorých stiahnem trus, denne raz niekedy aj dva krát, má výhodu že sa môže opláchnuť a tým zlepšiť tak ovzdušie v králikárni. ak napíšete mail môžem poslať fotky.

Dobrý den,
mohu prosím požádat o fotky i pro mne.
Velice děkuji. Mail: Milan343434@seznam.cz.

20.3.2015 17:28
borax

XXX.XXX.36.151

Milan z Moravy napsal(a):
Chyba.

Protoze za com už není tečka! :-D.

21.3.2015 18:37
Hyla®

XXX.XXX.254.217

Můj email je: andrt.martin@gmail.com.
Děkuji.

Poslal som 2 fotky.

21.3.2015 18:42
Hyla®

XXX.XXX.254.217

Dobrý den,
mohu prosím požádat o fotky i pro mne.
Velice děkuji. Mail: Milan343434@seznam.cz.

Zdravím aj vám som to odoslal.

21.3.2015 18:44
Hyla®

XXX.XXX.254.217

borax napsal(a):
Protoze za com už není tečka! :-D.

"tečka" bodka je za každou ukončenou vetou :).

21.3.2015 18:45
Milan z Moravy

XXX.XXX.31.20

Hyla® napsal(a):
"tečka" bodka je za každou ukončenou vetou :).

Děkuji, dorazilo.

21.3.2015 20:13
Hyla®

XXX.XXX.254.217

Děkuji, dorazilo.

U mňa sa to osvedčilo, mam rád čistotu v králikárni tak minimálne 1 x za deň, ale občas aj 2x vynesiem trus. Každý týždeň králikáreň vysávam, a podľa potreby dezinfikujem.

22.3.2015 10:13
koco

XXX.XXX.194.148

Mozem aj ja poprosit matuskocik@gmail.com
prvu kralikaren som robil so spadom a uvidim pri druhej ci nevyskusam rosty a porovnam si to co a ako... :)

vdaka.

22.3.2015 11:43
hona

XXX.XXX.112.10

Hyla® napsal(a):
U mňa sa to osvedčilo, mam rád čistotu v králikárni tak minimálne 1 x za deň, ale občas aj 2x vynesiem trus. Každý týždeň králikáreň vysávam, a podľa potreby dezinfikujem.

Nechtěl jste napsat 2x týdně?
také mám rošty a myslím, že to je tak optimální, obzvlášť, je-li v kleci samice s mladými...
jinak souhlasím... také se mi rošty osvědčily...

22.3.2015 12:11
Hyla®

XXX.XXX.254.217

hona napsal(a):
také mám rošty a myslím, že to je tak optimální, obzvlášť, je-li v kleci samice s mladými...

Zdravím, nie kdeže dobre som písal denne 1x minimálne. niekedy aj 2x tak je to správne ako so písal mam par metrov od králikárne kontajner celé to trvá par minút.
Denná kontrola trusu je podľa mňa minimálne taká dôležitá ako kŕmenie, samozrejme každý to vníma inak.

24.3.2015 13:55
modroockoxxx

XXX.XXX.211.248

hona napsal(a):

Keby ze som kralik asi si rosty nevyberiem, nakolko ja kraliky nechovam len konzumujem nepoznám rozdiel ktorý boli na roste a ktory neboli :)
Moja zena tvrdi ze na rostoch je to viac hygienicke ako na slame. A co taka podstielka z hoblin ?
Bol som na návsteve u Hyla® akurát vysával celú králikaren co som nechápal, hehe trocha uletené podla mna :) mozno ked tam nik nieje aj vykupe kralikov :) prepac toto som musel bonznut na teba:).

24.3.2015 13:56
modroockoxxx

XXX.XXX.211.248

Pisem srandicky ale som sa chcel vazne spytat je naozaj citit na mase ked je kralik chovany v necistom prostredi ?

24.3.2015 16:10
mustela.erminea

XXX.XXX.236.1

modroockoxxx napsal(a):
Pisem srandicky ale som sa chcel vazne spytat je naozaj citit na mase ked je kralik chovany v necistom prostredi ?

Zda je maso králíka cítit, pokud je chovaný v nečistém prostředí, nevím. Nikdy jsem králíky ve špíně nechovala. Jedno vám ale říct můžu, pokud má králík pod sebou čistou slámu s nesežraným senem, není na tom nic nehygienického a maso pak rozhodně cítit není.

šimon15

5.9.2015 19:53
šimon15

XXX.XXX.132.89

Viem že je to oneskorene ale mohol by som tie fotky poprosit aj ja ? cehulamartin@centrum.sk.

6.9.2015 17:59
Tac

XXX.XXX.86.2

Dobrý den,
také bych se rád inspiroval
mt-strechy@centrum.cz
děkuji.

10.9.2015 11:34
Hyla®

XXX.XXX.214.165

Zdravím Vás neposielal som fotografie nakoľko už počkám na nové klietky ktoré mi dorazia do 2-3 týždňov a podľa toho ako vyriesim likvidaciu trusu pošlem fotky. Momentálne mi robia návrh na pásový dopravník ale je ako alternatíva aj zberné koryto zo silnej plachtoviny ktoré sa používa v menších chovoch. Sám neviem pre ktoré sa rozhodnem možno aj obe vyskúšam. Budem mať v ponuke aj kvalitné klietky. V čechách bude tiež sklad.

10.9.2015 14:03
modroockoxxx

XXX.XXX.221.111

Hyla® napsal(a):
Zdravím Vás neposielal som fotografie nakoľko už počkám na nové klietky ktoré mi dorazia do 2-3 týždňov a podľa toho ako vyriesim likvidaciu trusu pošlem fotky. Momentálne mi robia návrh na pásový dopravník ale je ako alternatíva aj zberné koryto zo silnej plachtoviny ktoré sa používa v menších chovoch. Sám neviem pre ktoré sa rozhodnem možno aj obe vyskúšam. Budem mať v ponuke aj kvalitné klietky. V čechách bude tiež sklad.

Kedysi som cital ze vas chovatelka chcela zatvorit do klietky asi vam bola tesna urcite ste objednal vacsie :)
alebo som este cital aj myslim nakupny kosik ? musim zalistovat do archivu a opat sa zasmiat.

10.9.2015 16:44
Hyla®

XXX.XXX.214.165

modroockoxxx napsal(a):
Kedysi som cital ze vas chovatelka chcela zatvorit do klietky asi vam bola tesna urcite ste objednal vacsie :)
alebo som este cital aj myslim nakupny kosik ? musim zalistovat do archivu a opat sa zasmiat.

Čo si myslíš keď mi zavykáš môžeš podj..vať ? ak si dobre pamätám tak sme si potykali.

26.9.2015 19:31
pepí-no

XXX.XXX.53.50

Hyla® napsal(a):

Zdravím, nebylo by lepší poslat foto do fora než každému zvlášť? Určitě máte kvalitní chov, ať jiní dostanou inspiraci.

Přidejte reakci

Přidat smajlík