Měl jsem jednu takovou, burguňačku. Přičapla, až lehla na prkna a nic ji nedokázalo zvednout zadek. Střídal jsem samce za samcem. Někdy druhý den, někdy co týden. Zkusil jsem snad všechno. Celerem počínaje a WOODOO zaříkáváním konče. Po roce jsem to vzdal a udělal máčku. Co na tom, že měla modré čísla v uchu. S knedlíkem byla super.
Já jsem ji koupil v říjnu na výstavě, ona se mi tlustá nezdá, ale asi je.
Když zapouštím, je to přesně jak říkáte, zadek nezvedne a nezvedne. Občas se posune o kousek dal, samec se snaží co může, králíkárna je plná chlupů a to je asi tak vše. Opakuje přes den, byla i na týden u samce a nic!
Zdravím. Kolik ta vaše samice váží ? Já mám dvě burgunky, obě přes 5 kg a jsou oproti jiným co mám hrozně pažravé. Co projdu kolem, vyžadují si krmení. Také Jsem si myslela zda nejsou zatloustlé. Nemám k nim samce stejného plemene a tak jsem chtěla připustit Vss. Ani jedna nechtěla. Zkoušela jsem po tři dny ráno i odpoledne a když jsem viděla, že toho má samec už sám dost, navíc jedna z nich roli samce převzala, dala jsem pauzu a zkusila jednu z rad tady na fauně a to samcovy bobky do jejich kotců ( bobky byly od jiného samce ). Moc jim to ze začátku nevonělo a byly z toho nervozní. potom už když jsem bobky vkládala, čichaly k nim a hned se o vše otíraly. Po třech dnech jsem je zkusila dát k samci. Jedna ( ta klidnější ) šla ráno a po vzájemném očichání tři předpisové skoky za sebou. Druhou jsem zkusila odpoledne. Ještě dělala trochu drahoty, ale nechala se také pěkně obskočit. Obě měly nakonec početné vrhy 9 a 13.
Takže...asi to chce zkusit vyčíhnout říji, nebo tomu trochu pomoci těmi bobky ( možná to byla jen shoda náhod a holky se dostaly do říje i bez nich, možná jim druhý samec voněl lépe...nevím, ale nakonec se podařilo ).
josífek
napsal(a):
Já jsem ji koupil v říjnu na výstavě, ona se mi tlustá nezdá, ale asi je.
Když zapouštím, je to přesně jak říkáte, zadek nezvedne a nezvedne. Občas se posune o kousek dal, samec se snaží co může, králíkárna je plná chlupů a to je asi tak vše. Opakuje přes den, byla i na týden u samce a nic!
Zkuste sem hodit foto té samice. A uvidí se, jaká je. Může u ní jít prostě o nějakou anomálii v pohlavním ústrojí, hormonální poruchu, frigiditu, špatnou výživu, či spoustu dalších příčin, které nikdy nezjistíte. Čím ji krmíte?
mustela.erminea
napsal(a):
Zkuste sem hodit foto té samice. A uvidí se, jaká je. Může u ní jít prostě o nějakou anomálii v pohlavním ústrojí, hormonální poruchu, frigiditu, špatnou výživu, či spoustu dalších příčin, které nikdy nezjistíte. Čím ji krmíte?
Frigiditu? To už rozum zostáva stáť!