dana77
napsal(a):
Dobrý den mě taky samice sbírá slámu, ale je zapuštěná 19 nebo 20 dní tak to bude falešná březost asi co?
Nemusí být falešná. Samice si často chystají hnízdo v předstihu. Moje samice většinou první 2-3 týdny dělají hrozný "bordel", slámu rozkoušou a promíchají s trusem, vše nepřetržitě přehrabávají po kotci. Pak se uklidní a nanosí materiál někde do rohu a připraví hnízdo, ale otrhají se až před porodem.
Josífek:... Jak to dopadlo?
bronda
napsal(a):
Nemusí být falešná. Samice si často chystají hnízdo v předstihu. Moje samice většinou první 2-3 týdny dělají hrozný "bordel", slámu rozkoušou a promíchají s trusem, vše nepřetržitě přehrabávají po kotci. Pak se uklidní a nanosí materiál někde do rohu a připraví hnízdo, ale otrhají se až před porodem.
Josífek:... Jak to dopadlo?
No já už jsem začila i samici, která byla i po porodu taková šmudla, že jsem jí musela zabít
A Josífkovi gratulace k přírůstkům.
dana77
napsal(a):
Díky to mě potěšilo jedna se měla minulý týden kotit a nic z toho nebylo tak jsem z toho trochu zklamaná ani když jí dám k samci tak nespolupracuje takže to taky asi nemá cenu. Ta o které jsem se bavila o té co sbírá slámu mám ji zkusit k samci nebo mám počkat co vymyslí?
Má-li teď být březí už 20 dnů tak počkejte. Nebuďte netrpělivá. Za 10 dnů uvidíte.