Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

kuní

28.8.2015 10:43
kuní

XXX.XXX.181.248

Dobrý den,

má někdo zkušenosti s chovem kuních velkých? nejlépe modrých.

Ráda bych toto plemeno chovala na maso. Bude to srovnatelné s Burgundským či Kal?

Děkuji.

28.8.2015 12:42
kachna

XXX.XXX.188.76

S kalifornskými určitě, Bu jsem nikdy neměla.
Krásná, velká, hodná zvířata.
Doporučuju nepoužívat do chovu Kalm, ale když už tak Kal "vypadlé" z dvou kuňáků.
Velká výhoda je, že co vám vypadne modré, je skutečně modré :o) (u hnědých je to problém).
Měla jsem zvířata od Ing. Studničného a byla jsem moc spokojená, zrovna tak mohu doporučit slovenská zvířata (mají jich tam více, tedy aspoň před nějakými osmi lety měli). A krásná často zvířata měl, a já si teď nevzpomenu na jméno, Němec, který registruje v Čechách, bývá na CVMK.
(přešla jsem na menší plemeno z důvodu velikosti, jinak bych u nich zůstala).

kuní

28.8.2015 13:56
kuní

XXX.XXX.181.248

Mě se právě moc líbí kuní modrý, takže bych se do nich pustila. Právě mě zajímalo jestli jsou vhodní na maso.

Já chci krásné králíky v kotcích ale chlapci chtějí masíčko, tak abych uspokojila všechny. A zároveň aby nebyl problém s rozmnožováním.

děkuji.

28.8.2015 14:42
kachna

XXX.XXX.188.76

kuní napsal(a):
Mě se právě moc líbí kuní modrý, takže bych se do nich pustila. Právě mě zajímalo jestli jsou vhodní na maso.

Já chci krásné králíky v kotcích ale chlapci chtějí masíčko, tak abych uspokojila všechny. A zároveň aby nebyl problém s rozmnožováním.

děkuji.

Nebyl ani s jedním a velké plus - kde jinde (slovíčkáři a strakáčkáři mě nebudou chytat za slovo! :oD) má člověk v jednom čistokrevném vrhu tři barvičky?

28.8.2015 15:02
mesič

XXX.XXX.163.49

Měla jsem samce před cca 3mi lety, skákal dobře. Už si to moc nepamatuji, tak doufám, že neříkám blbost, ale s KALč nám dával králíky v barvě velký kuní modrý, ale i hnědé, ti byli také krásní.přítel chtěl přejít na čistokrevné - NČ a navíc nám přišlo, že je menšího vzrůstu, tak jsme ho zabili. Maso bylo pro tchýni, ale vím, že nás opravdu překvapilo jak moc masatý a velký byl - krásná výtěžnost. U čistokrevných jsme nezůstali, k samci NČ z vlastního odchovu jsme pořídili BU samici a spokojenost, ale všechno je v králíkárně dočervena
Každopádně to byl samec, který byl krásný a hodný (ale já zatím na zlého samce naštěstí nenarazila). Jednou se k němu chci vrátit, případně do modrého rexe smajlík

18.9.2015 10:04
blondy1

XXX.XXX.138.222

Koupim kuní velký, jen tetované, chtěla bych začít s chovem.

18.9.2015 13:35
borax

XXX.XXX.60.142

blondy1 napsal(a):
Koupim kuní velký, jen tetované, chtěla bych začít s chovem.

Blondy zkusil bych inzerci...
Jinak zakladatelce vlákna.
Kuní jsem choval před cca 10 lety.
Měl jsem 2 samičky od někoho z Čech.
Obě samičky byli vynikající matky!
Kryl jsem je Vss samcem.

Přidejte reakci

Přidat smajlík