Kde jsou na fauně krmiva?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.9.2015 19:46
kapca

XXX.XXX.31.68

Nemohu najít rubriku Krmiva

25.9.2015 19:58

Dobrý večer,
rubriky "Krmiva" a "Chovatelské potřeby" nyní najdete v každé příslušné rubrice – v podkategoriích. Věříme, že vám tato změna bude vyhovovat.
S pozdravem
admin.

25.9.2015 20:10
kapca

XXX.XXX.31.68

Poraďte mi, nevím jak se do podkategorie krmiva dostanu.
Děkuji.

26.9.2015 12:52
bronda

XXX.XXX.98.84

kapca napsal(a):
Poraďte mi, nevím jak se do podkategorie krmiva dostanu.
Děkuji.

Rovněž tu podkategorii marně hledám.

26.9.2015 12:58

Dobrý den,
rubriku "Krmiva" téměř nikdo nenavštěvoval, proto jsme se rozhodli krmiva přesunout vždy pod odpovídající rubriku.

Pokud prodáváte krmivo spadající do rubriky králíků, zadejte jej sem a vyberte podkategorii "Krmivo pro králíky".

Momentálně ve vyhledávání inzerátů kategorie nevidíte, ale nejpozději do 3 týdnů podkategorie samozřejmě zobrazíme (až bude v podkategoriích zadán větší počet inzerátů). Nechtěli jsme zobrazovat prázdné nebo zatím málo naplněné kategorie hned při spuštění inovovaných stránek. Momentálně inzerát uvidíte ve výpisu inzerátů v rubrice.

Do budoucna (jakmile zobrazíme ve vyhledávání odkazy na jednotlivé podkategorie) budete mít určitě pro prodej krmiv přímo v rubrice tomu odpovídající větší šanci pro prodej i jednodušší možnost krmiva vyhledávat.

Děkujeme všem za připomínky a náměty - v následujících dnech je budeme postupně procházet a nové funkce ladit ke spokojenosti všech. Ideální je pro nás kontakt na e-mail pomocí formuláře na https://www.ifauna.cz/kontakt/.

26.9.2015 19:00
burgund6

XXX.XXX.33.7

Osobně si myslím, že je celkem nepraktické krmiva dělit do jednotlivých podkategorií, protože prodávající v jednom inzerátu zpravidla prodává více druhů krmiv, která se hodí např. pro králíky, slepice, holuby-třeba obilí.Pak bude potřeba napsat tři inzeráty najednou a to mi připadá zbytečné.

26.9.2015 21:08
bronda

XXX.XXX.98.84

burgund6 napsal(a):
Osobně si myslím, že je celkem nepraktické krmiva dělit do jednotlivých podkategorií, protože prodávající v jednom inzerátu zpravidla prodává více druhů krmiv, která se hodí např. pro králíky, slepice, holuby-třeba obilí.Pak bude potřeba napsat tři inzeráty najednou a to mi připadá zbytečné.

Mám stejný názor. I když rubriku navštěvovalo méně chovatelů, byly krmiva v jednom celku daleko praktičtějším řešením. Osobně jsem tam chodil např. když jsem potřeboval zdroj jádra co nejblíže bydlišti. Nebyl důvod chodit opakovaně, ale informace se hodily.

26.9.2015 21:49
borax

XXX.XXX.91.21

bronda napsal(a):
Mám stejný názor. I když rubriku navštěvovalo méně chovatelů, byly krmiva v jednom celku daleko praktičtějším řešením. Osobně jsem tam chodil např. když jsem potřeboval zdroj jádra co nejblíže bydlišti. Nebyl důvod chodit opakovaně, ale informace se hodily.

Já si taky myslím, že to nebyl moc dobrý nápad dělit krmiva tímto způsobem.
Obchodníci prodávají krmiva pro různá zvířata! !

27.9.2015 15:39
skroban5

XXX.XXX.32.163

borax napsal(a):
Já si taky myslím, že to nebyl moc dobrý nápad dělit krmiva tímto způsobem.
Obchodníci prodávají krmiva pro různá zvířata! !

Naprosto souhlasím s tímto názorem seno taky nežerou jenom kralici.

27.9.2015 16:34
fawnalee

XXX.XXX.229.100

skroban5 napsal(a):
Naprosto souhlasím s tímto názorem seno taky nežerou jenom kralici.

Naprostý souhlas. Když potřebuju koupit seno, mám ho hledat pod koněma, ovcema, králíkama nebo kde všude ještě? Pokud bych ho inzerovala, opravdu by se mi nechtělo do zblbnutí dávat inzeráty do všech rubrik. Chápu, že třeba psí krmiva jsou něco jného, ovšem krmení pro býložravce bych uvítala zpět v jedné rubrice, takhle je to na hledání zvbytečně náročné, na zadávání inzerátů ještě víc.

27.9.2015 18:30
vici

XXX.XXX.168.34

Jaká v Tom je logika, /na chovatelském portále/ zrušit rubriku "Krmiva" ale třeba rubriku "Seznámení" ponechat. Nezadaní prominou.

28.9.2015 08:09
kapca

XXX.XXX.31.68

vici napsal(a):
Jaká v Tom je logika, /na chovatelském portále/ zrušit rubriku "Krmiva" ale třeba rubriku "Seznámení" ponechat. Nezadaní prominou.

Logika?Žádná, přesto doufám že zdravý rozum zvítězí a krmiva jako samostatná rubrika tu opět budou.

28.9.2015 12:30
kkki

XXX.XXX.254.207

iFauna napsal(a):
Dobrý den,
rubriku "Krmiva" téměř nikdo nenavštěvoval, proto jsme se rozhodli krmiva přesunout vždy pod odpovídající rubriku.

Pokud prodáváte krmivo spadající do rubriky králíků, zadejte jej sem a vyberte podkategorii "Krmivo pro králíky".

Momentálně ve vyhledávání inzerátů kategorie nevidíte, ale nejpozději do 3 týdnů podkategorie samozřejmě zobrazíme (až bude v podkategoriích zadán větší počet inzerátů). Nechtěli jsme zobrazovat prázdné nebo zatím málo naplněné kategorie hned při spuštění inovovaných stránek. Momentálně inzerát uvidíte ve výpisu inzerátů v rubrice.

Do budoucna (jakmile zobrazíme ve vyhledávání odkazy na jednotlivé podkategorie) budete mít určitě pro prodej krmiv přímo v rubrice tomu odpovídající větší šanci pro prodej i jednodušší možnost krmiva vyhledávat.

Děkujeme všem za připomínky a náměty - v následujících dnech je budeme postupně procházet a nové funkce ladit ke spokojenosti všech. Ideální je pro nás kontakt na e-mail pomocí formuláře na https://www.ifauna.cz/kontakt/.

Blbost je, že tuto rubriku navštěvovalo málo lidí.Bohužel nejde Váš názor vyvrátit, jelikož si tu děláte, co chcete.Názor jiných vás nezajímá, což je smutné.K.

28.9.2015 13:05
vici

XXX.XXX.168.34

iFauna napsal(a):
Dobrý den,

Dobrý den, máte pravdu jen částečnou. Diskuse na krmivech byla opravdu málo využívaná. Toto se ale nedá říci o inzerci, ta byla hojně navštěvovaná a mnohými chovateli i využívaná.

28.9.2015 20:10
mustela.erminea

XXX.XXX.156.170

Pro mě je taktéž rubrika "Krmiva" dosti důležitá. Její zrušení mi velmi vadí.

9.10.2015 18:36
skroban5

XXX.XXX.32.121

Děkuji adminovi za obnovenou rubriku Krmiva.
Diky skroban5.

9.10.2015 19:04
burgund6

XXX.XXX.33.7

skroban5 napsal(a):
Diky skroban5.

Přidávám se k Vám, bude to tak určitě lepší.

9.10.2015 20:10
hamelnik

XXX.XXX.24.1

skroban5 napsal(a):
Diky skroban5.

Děkuji adminovi za obnovenou rubriku Krmiva?Za co děkujete?Že někdo něco z...l, co léta fungovalo?Že ten, kdo to z...l, nemá, ani tolik slušnosti, aby se omluvil a přiznal chybu?Za to, že napravil chybu, se ještě děkuje?!Kde to žijeme?Kde je nějaká zodpovědnost zodpovědných?A tohle jsou maličkosti, kapičky, nevýznamné kapičky v moři daleko důležitějších rozhodnutí.Tak jenom děkujte, skloňte hlavy ještě níže a děkujte.

Lufus

9.10.2015 20:47
Lufus

XXX.XXX.55.82

hamelnik napsal(a):
Děkuji adminovi za obnovenou rubriku Krmiva?Za co děkujete?Že někdo něco z...l, co léta fungovalo?Že ten, kdo to z...l, nemá, ani tolik slušnosti, aby se omluvil a přiznal chybu?Za to, že napravil chybu, se ještě děkuje?!Kde to žijeme?Kde je nějaká zodpovědnost zodpovědných?A tohle jsou maličkosti, kapičky, nevýznamné kapičky v moři daleko důležitějších rozhodnutí.Tak jenom děkujte, skloňte hlavy ještě níže a děkujte.

Já být admin, tak tě rovnou zabanuji. Administrátorům evidentně záleží na názorech lidí a snaží se tento portál posunovat stále kupředu, což v dnešní době facebooku není vůbec snadné přežít. To, že tu máme zbrusu novou inzerci, která má spoustu nových funkcí není vůbec samozřejmost a administrátory to stálo spoustu úsilí. Administrátoři ví lépe než TY, která rubrika byla či nebyla navštěvovaná, a tak se ji rozhodli odstranit. Bohužel to byl přešlap a rubrika se do týdne vrátila, protože pár lidí se ozvalo, že jim tato rubrika chybí. Jinde by taky mohli tyto náměty šoupnout do koše, na názor lidí nedát a arogantní jedince jako jsi právě ty rovnou zabanovat.

Pěkný večer.

9.10.2015 20:55
hamelnik

XXX.XXX.24.1

Lufus napsal(a):
Já být admin, tak tě rovnou zabanuji. Administrátorům evidentně záleží na názorech lidí a snaží se tento portál posunovat stále kupředu, což v dnešní době facebooku není vůbec snadné přežít. To, že tu máme zbrusu novou inzerci, která má spoustu nových funkcí není vůbec samozřejmost a administrátory to stálo spoustu úsilí. Administrátoři ví lépe než TY, která rubrika byla či nebyla navštěvovaná, a tak se ji rozhodli odstranit. Bohužel to byl přešlap a rubrika se do týdne vrátila, protože pár lidí se ozvalo, že jim tato rubrika chybí. Jinde by taky mohli tyto náměty šoupnout do koše, na názor lidí nedát a arogantní jedince jako jsi právě ty rovnou zabanovat.

Pěkný večer.

Lufus-ty jsi z které neziskovky?

9.10.2015 21:09
hamelnik

XXX.XXX.24.1

hamelnik napsal(a):
Lufus-ty jsi z které neziskovky?

Já být admin, rovnou tě zabanuji-ukázka demokracie a svobody názoru v praxi.Administrátory to stálo spoustu úsilí a oni vědí lépe než my, co je pro nás dobré.Admistrátoři ví nejlépe co nám vyhovuje.Bohužel to byl přešlap a chyba administrátoru se po připomínkách několika chovatelů napravila.Bohudík, nikdo při tomto přešlapu nezahynul.

Lufus

9.10.2015 21:19
Lufus

XXX.XXX.55.82

hamelnik napsal(a):
Já být admin, rovnou tě zabanuji-ukázka demokracie a svobody názoru v praxi.Administrátory to stálo spoustu úsilí a oni vědí lépe než my, co je pro nás dobré.Admistrátoři ví nejlépe co nám vyhovuje.Bohužel to byl přešlap a chyba administrátoru se po připomínkách několika chovatelů napravila.Bohudík, nikdo při tomto přešlapu nezahynul.

Dobrá. Přečetl jsem si tvůj příspěvek znovu, ale pořád jsem z něj nevyčetl žádný názor. Pouze arogantní chování a házení špíny všude kolem sebe. Kdyby ta kritika byla alespoň trochu konstruktivní, ale tohle byl vyloženě výplod choré mysli. :).

9.10.2015 21:23
hamelnik

XXX.XXX.24.1

Lufus napsal(a):
Dobrá. Přečetl jsem si tvůj příspěvek znovu, ale pořád jsem z něj nevyčetl žádný názor. Pouze arogantní chování a házení špíny všude kolem sebe. Kdyby ta kritika byla alespoň trochu konstruktivní, ale tohle byl vyloženě výplod choré mysli. :).

Zapomněl jsem-také přeji pěkný večer a už se tím netrap.

9.10.2015 21:32
vici

XXX.XXX.168.34

Také děkuji adminovi za obnovenou rubriku "Krmiva".

9.10.2015 21:48
hamelnik

XXX.XXX.24.1

vici napsal(a):
Také děkuji adminovi za obnovenou rubriku "Krmiva".

Pro ovce.

10.10.2015 16:03
kkki

XXX.XXX.254.207

Lufus napsal(a):

Pěkný večer.

Možná bych se nejdřív zeptal, než něco změním.Tyhle změny, které se tu dějí, si dělají lidé od stolu a názor lidí je začne zajímat, až když se ozvou.K.

Přidejte reakci

Přidat smajlík