Uživatel s deaktivovaným účtem

Máte někdo zkušenost s tímto přípravkem?

Přípravek jsem dostala, tak jsem ho včera začala podávat.Evidentně jim voda chutná.Jen co mě zarazilo je to, že se tím můžou dezifikovat kotce.To mi přijde trochu divné, no vyzkouším.Proto se ptám, zda s tím má někdo zkušenosti.
Já si ho koupil na výstavě v červnu a během celého léta ho přidával do vody a mám pocit, že králíkům to prospělo. Sice s králíky nemám dlouholeté zkušenosti, ale co jsem jim to dával tak ani jeden nejevil známky nějakých zdravotních potíží v žádném směru. Ale důvod proč jsem si ho tam koupil byl ten, že jsem měl nemocnou samici s 10ti králíkama,2 už chcípli a tu samici po dvou dnech podávání jsem stejně zakopal. Ale těch zbylých 8 to přežilo, i když ta samice pošla a nebyl jim ještě ani měsíc. Jediný co mě na to štvalo je to cmrndání s 24 hodin odstátou vodou z vodovodního řádu.
anetas

XXX.XXX.142.50
Dobrý den, my jsme to koupili jako poslední záchranu u rýmy.Musím se přiznat, že jsme tomu moc nevěřili, ale výsledek byl bombastický.Králíci do týdne byli bez rýmy.Přidáváme do vody po celý rok a nemáme sebemenší problém.Loni u nás proběhl mor a nám se celým obloukem vyhl, přitom jsme do té doby neočkovali.Já doporučuji.Jen mě mrzí, že se to nemůže dávat přímo do natočené vody z vodovodu.

Až takovou moc bych přípravku nedávala.Že by zabránil moru to určitě ne.Prostě měli jste štěstí.

Píšeme o přípravku EMA Fauna.Je zmiňovaný v názvu vlákna.

Tady vkládám odkaz, kde si všechno můžete přečíst.Já kupuji po litru.Přijde to levněji.
http://www.biogrunt.cz/kralici-krecci/ema-fauna-kralici-250-ml/.

Tak znova.Stačilo kliknout na zvířata:
http://www.biogrunt.cz/zvirata/.

Já už mám druhou láhev, ale dočetla jsem se jen to co je na etiketě, nic víc.Teď mám litrovou.Složení už bylo tady někde zveřejněno, ale co se týká bylin, tak podrobného není nic a taky to nikdo nesdělí.Právě jsem se pokusila etiketu nafotit, ale je to tak maličké písmo, že je to na fotce rozmazané.
Přípravek se musí podávat pravidelně každý den alespoň 14 dní a potom jednou týdně.U nás se výsledky začaly ukazovat asi po 7 dnech..Ovšem jestli je to nějaký zázrak to nemůžu s určitostí tvrdit.Pravda ale je že se mi po tom zlepšil zdravotní stav mladých.Až spotřebuji tu litrovou láhev tak potom teprve budu hodnotit.
napsal(a):
Já už mám druhou láhev, ale dočetla jsem se jen to co je na etiketě, nic víc.Teď mám litrovou.Složení už bylo tady někde zveřejněno, ale co se týká bylin, tak podrobného není nic a taky to nikdo nesdělí.Právě jsem se pokusila etiketu nafotit, ale je to tak maličké písmo, že je to na fotce rozmazané.
Přípravek se musí podávat pravidelně každý den alespoň 14 dní a potom jednou týdně.U nás se výsledky začaly ukazovat asi po 7 dnech..Ovšem jestli je to nějaký zázrak to nemůžu s určitostí tvrdit.Pravda ale je že se mi po tom zlepšil zdravotní stav mladých.Až spotřebuji tu litrovou láhev tak potom teprve budu hodnotit.
Dobrý den,
tak jak byste po roce přípravek hodnotila? Děkuji.

Už ho dávno nedávám.Fr.Hyly ho nepotřebují.Kdybych ho měla zpětně hodnotit, tak pokud mladí byli nějak slabší, tak mi přišlo, že se jejich stav zlepšil.Že by to byl nějaký zázrak, to tedy není.Záleží co se od toho očekává.Myslím si, že je škoda peněz.Ovšem že každý může mít jiné zkušenosti.
Moje neteř psům dává stále a tvrdí, že mají lepší srst.

Ano jak píšete, určitě neublíží.Láhev jsem spotřebovala a už více nekoupila.Není potřeba.
dudi

XXX.XXX.120.43
Ja si ho kupuji kdyz jsem v breclave nebo v hodonine na burze...podavam to kralikum a viditelne jim to chutna a neni snimy zadny problem ted.kdyz se jeden krci tak mu to dam strikackou do tlamycky 4-5 kapek 3krat za den a druhy den je v cajku...neni to moc drahy a na prevenci to staci...chovu zdar.

Ema Faunu používám, skoro rok A mám s ní výborné zkušnosti.Dávám ji mladým okolo odstavu 1x 2x týdně do granulí.Dávám ji nově zakoupeným králíkům, králíkům z výstavy, kojícím samicím, při jakýmkoli problému když králík nejde hned žrát.Dávám přímo do tlamičky.Vyléčila jsem všechny králíky z ERE.Dávala jsem ji psovi, který už byl na utracení a vydržel ještě rok.Dávala jsem ji koze když březí přestala žrát a vždy úspěch.Za mě 100% spokojenost.

Já ho, nezatracuji .Jak jsem psala, neteř psům dává pořád.Tito králíci co nyní chovám to nepotřebují.Tak že nekupuji.
Chovatel Lada

XXX.XXX.97.68
Ema Faunu jsem koupil loni v Olomouci na NVMK, můžu doporučit
jako prevenci při odstavu králíků, věřte chovatelům xchipsy...
Kyticky

XXX.XXX.105.18
A bezne k piti kralikum vodu jeste necim okyselujete?
Kyticky

XXX.XXX.105.18
dudi
napsal(a):
Ja si ho kupuji kdyz jsem v breclave nebo v hodonine na burze...podavam to kralikum a viditelne jim to chutna a neni snimy zadny problem ted.kdyz se jeden krci tak mu to dam strikackou do tlamycky 4-5 kapek 3krat za den a druhy den je v cajku...neni to moc drahy a na prevenci to staci...chovu zdar.
Udelala jsem to jak radite, kdyz nejde hned k zradlu a funguje to.
Kyticky

XXX.XXX.105.18
napsal(a):
Ema Faunu používám, skoro rok A mám s ní výborné zkušnosti.Dávám ji mladým okolo odstavu 1x 2x týdně do granulí.Dávám ji nově zakoupeným králíkům, králíkům z výstavy, kojícím samicím, při jakýmkoli problému když králík nejde hned žrát.Dávám přímo do tlamičky.Vyléčila jsem všechny králíky z ERE.Dávala jsem ji psovi, který už byl na utracení a vydržel ještě rok.Dávala jsem ji koze když březí přestala žrát a vždy úspěch.Za mě 100% spokojenost.
Jeste vodu bezne na piti necim okyselujete?

Kyticky
napsal(a):
Jeste vodu bezne na piti necim okyselujete?
Běžně vodu neokyseluji, ale dávám tak 1x za měsíc či 1,5měsíce okyselenou vodu 4-5 dní.Jinak mladým okolo odstavu dávám asi 5 -7 dní Emanox a asi 1x týdně Ema Faunu.Pokud mladý žerou dávám jak Emanox tak Faunu do granulí, pokud je nějaký probém, dávám přímo do tlamičky.Vše je tak přibližně, prostě jak to stíhám a také jaké je počasí či jak vystavuji.Uvidíte sama kdy to bude potřeba.
Kyticky

XXX.XXX.105.18
napsal(a):
Běžně vodu neokyseluji, ale dávám tak 1x za měsíc či 1,5měsíce okyselenou vodu 4-5 dní.Jinak mladým okolo odstavu dávám asi 5 -7 dní Emanox a asi 1x týdně Ema Faunu.Pokud mladý žerou dávám jak Emanox tak Faunu do granulí, pokud je nějaký probém, dávám přímo do tlamičky.Vše je tak přibližně, prostě jak to stíhám a také jaké je počasí či jak vystavuji.Uvidíte sama kdy to bude potřeba.
Moc dekuji za odpoved a radu.
chovatel sk

XXX.XXX.15.18
Jak dáváte EMA Fauna do granulí když je kapalný.

chovatel sk
napsal(a):
Jak dáváte EMA Fauna do granulí když je kapalný.
Navlhčím granule potřebným možstvím, malým králíčatům tam ještě přimíchám vločky, a vlhkou míchanici rozdělím po takovém množství, co v krátké době sežerou.Vzhledem k tomu, že přípravek nejde předávkovat, dávám raději více.

Dobrý den,
přečetla jsem si příspěvky ohledně Ema fauny. Je možné ho zakoupit na burze v Přerově? Díky