Prosím pomoc – leží v kleci, co s ním?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

poomoc

3.1.2016 00:51
poomoc

XXX.XXX.187.218

Dobrý den, mám králíka, starého dva roky, dnes měla kousek banánu a kousek jablka, před asi čtyřmi hodinami jsem ho dala do klece a od té doby se nehýbal, před chvílí jsem na něj sáhla a on byl strasne tvrdy, dali jsme ho probehnout a ztvrdnutí přestalo, teď leží v kleci a nic nedělá, co s ním? Prosím rychle...

Uživatel s deaktivovaným účtem

3.1.2016 09:40

poomoc napsal(a):
Dobrý den, mám králíka, starého dva roky, dnes měla kousek banánu a kousek jablka, před asi čtyřmi hodinami jsem ho dala do klece a od té doby se nehýbal, před chvílí jsem na něj sáhla a on byl strasne tvrdy, dali jsme ho probehnout a ztvrdnutí přestalo, teď leží v kleci a nic nedělá, co s ním? Prosím rychle...

Už je po něm?

3.1.2016 09:48

Krmit králíka babánem?Tak to slyším poprve, pak se nedivte že králík chcípne nebo má problémy.Ach jo lidi, kdy si přestanete plést králíky s dětmi.Není vám jich líto?

Neregistrovaný uživatel

3.1.2016 11:44
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.167.9

poomoc napsal(a):

Kralik přece není opice jak mužete davat banan a buh ví co ještě davate. Na to vam těžko někdo odpoví.

3.1.2016 12:10

Znám pána, dnes je mu 95 let, který za totality dělal ve skladu zeleniny a králíky krmil tím, co vyřadili.Dokonce i těmi banány.Vždycky říkal, že se ale musí dávat se šrotem.Ve své době měl špičkový chov Nč.Ne že bych to doporučovala.

3.1.2016 12:17

Kolik mu uhynulo králíků to se Vám nepochlubil?No s tím se chovatelé nevytahují že?
Mojí rodiče byli tak též špičkový chovatelé a hlavně něčeho dosáhli, ale asi by mi zkopali zádel kdybych něco takového dala králíkům

3.1.2016 12:52

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Kolik mu uhynulo králíků to se Vám nepochlubil?No s tím se chovatelé nevytahují že?
Mojí rodiče byli tak též špičkový chovatelé a hlavně něčeho dosáhli, ale asi by mi zkopali zádel kdybych něco takového dala králíkům

To nevím, ale králíků měl vždy hodně.Možná je to i o tom na co si zvyknou a kolik se jim toho dá.Také měl výsledky, léta měl plemenný chov a ten obhajovat nebylo jednoduché.

3.1.2016 13:58
krejcizdenicka

XXX.XXX.240.1

Mám doma na mazla zakrslé králíky, momentálně druhého. První, zverimexová směska, dožil se 8 let, utracen kvůli přerůstání zubů. Teď mám druhého, zakrs. oranž. rexe, má 3 roky. Oba banány milovali a sem tam jsem jim ho dopřála, ale jen kousek a občas. Myslím, že Váš problém bude ( nebo spíš byl) v něčem jiném, i když pokud se krmilo dlouhodobě nevhodně, pak by se nebylo čemu divit.

Neregistrovaný uživatel

3.1.2016 14:15
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.167.9

krejcizdenicka napsal(a):
Mám doma na mazla zakrslé králíky, momentálně druhého. První, zverimexová směska, dožil se 8 let, utracen kvůli přerůstání zubů. Teď mám druhého, zakrs. oranž. rexe, má 3 roky. Oba banány milovali a sem tam jsem jim ho dopřála, ale jen kousek a občas. Myslím, že Váš problém bude ( nebo spíš byl) v něčem jiném, i když pokud se krmilo dlouhodobě nevhodně, pak by se nebylo čemu divit.

Toto je vlakno pro chovatele kraliku a ne OPIC, tak bych byl rad kdy jste takoveto přispěvky nepsala.. Vypada to že asi taky nevíte čím krmit kralika kdo to kdy slyšel takove kraviny. Koukam že jste jak raportačka krmi ovocem a zeleninou

3.1.2016 15:48

Jo pár sušených banánových plátečků tam je, to nemůže uškodit.Jen je trochu rozdíl mezi sušeným a čerstvým banánem.
Holt ať si každý krmí dle libosti, ale pak tu nefňukejte.Je to blbost chovatele, když zvíře onemocní.Potom brečíte sice krásně, ale na nesprávném místě.
Když jsem měla činčilku ta ten vyžral všechno, ale banánové plátky nikdy, proč asi?

3.1.2016 16:31
metro

XXX.XXX.12.201

Ja by som k tomu bananu pridal este jahody a slahacku ; a podaval by som to ako dezert po tom pecenom kralikovi

3.1.2016 17:13
horal

XXX.XXX.58.226

poomoc napsal(a):

Prosím přejděte na pet králiky, tam Vám možná někdo poradí. Zde se bavíme o králicích na maso a místo odpovědí sklidíte jenom posměch. Pochybuju že zde někdo krmí králiky jako Vy.
Myslím to v dobrém.

3.1.2016 18:40
krejcizdenicka

XXX.XXX.240.1

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Toto je vlakno pro chovatele kraliku a ne OPIC, tak bych byl rad kdy jste takoveto přispěvky nepsala.. Vypada to že asi taky nevíte čím krmit kralika kdo to kdy slyšel takove kraviny. Koukam že jste jak raportačka krmi ovocem a zeleninou

No, budu slušná... Naučte se číst, prosím, nikde nepíšu, že krmit banány je ok, prostě jsem napsala, že MAZLOVI jsem sem tam dala na chuť, třeba jako když hodíte psovi např. kousek sýra nebo salám. Prostě si myslím, že ten problem byl jinde. Nikde nepíšu krmte banány denně a kus na králíka, tak kliiidek... Jen pro Vaše info, krmím hlavně senem, v létě zeleným (myslete si, co chcete), mrkev, řepa, petržel, někdy kousek jablka. Větvičky. Nedávám granule, jen oves, sem tam. Asi krmím fakt špatně, no, králík se mě dožil jenom osm let, než jsem ho nechala utratit kvůli zubům. A nesrovnavejte mě s rapotackou, to mě hodně urážíte. Zdeňka.

Neregistrovaný uživatel

3.1.2016 18:55
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.167.9

No, budu slušná... Naučte se číst, prosím, nikde nepíšu, že krmit banány je ok, prostě jsem napsala, že MAZLOVI jsem sem tam dala na chuť, třeba jako když hodíte psovi např. kousek sýra nebo salám. Prostě si myslím, že ten problem byl jinde. Nikde nepíšu krmte banány denně a kus na králíka, tak kliiidek... Jen pro Vaše info, krmím hlavně senem, v létě zeleným (myslete si, co chcete), mrkev, řepa, petržel, někdy kousek jablka. Větvičky. Nedávám granule, jen oves, sem tam. Asi krmím fakt špatně, no, králík se mě dožil jenom osm let, než jsem ho nechala utratit kvůli zubům. A nesrovnavejte mě s rapotackou, to mě hodně urážíte. Zdeňka.

No jestli vas to uraží je vaše věc. Prostě nepište takove kraviny a je to. Dnes jsou lidi schopni kralikovi nacpat cokoliv a proto by se takove věci neměli obhevovat. Porovnavat kralikovi banan a psovi syr a nebo salam Je trošku mimo ne. Pamlsek u kralika by měl byt, třaba mrkev a ne banan.Myslet mužete ale nevíte kolik toho bananu dotstal.

3.1.2016 19:00
leprechaunek

XXX.XXX.244.126

Banán jsou tři čtvrtiny vody a pětina cukru... při nejlepší vůli nevím, co vyvádíte.
Neříkám že je to extra vhodné, toho cukru je dost, a ne-e, sama to fakt nedávám, ale prostě pořád je to stejný kus vody a cukru jako jakékoliv jiné ovoce, to fakt nezabíjí! Jablka tu předpokládám nikomu divná nepřijdou... co všichni blbnete z banánu...?
Ideál to není, na to si tu nebudu hrát, ale v přiměřeném množství - prostě kousek jednou za čas - to nemá jak a čím ublížit...

Jako častokrát tu zůstávám zírat v němém úžasu - králíci sice nejsou opice, ale tady se někteří jak banda opic chovají... akorát hromadný skřek a rozum nikde.

Ad jardagin, jo pardon, vy jedině česnek v Emanoxu, že. Jako by česnek králíkovi dával o něco větší smysl, než kousek ovoce.

Osobně nevěřím, že se králík zadavatelky dostal do nějakého takového "ztuhlého" stavu kvůli jednomu kousku banánu - buď je to následek opravdu dlouhodobě nevhodné stravy, anebo nějaký úplně jiný problém.

Místní hysterii prostě nechápu a chápat ani nechci. Hnus.

3.1.2016 19:05
krejcizdenicka

XXX.XXX.240.1

No jestli vas to uraží je vaše věc. Prostě nepište takove kraviny a je to. Dnes jsou lidi schopni kralikovi nacpat cokoliv a proto by se takove věci neměli obhevovat. Porovnavat kralikovi banan a psovi syr a nebo salam Je trošku mimo ne. Pamlsek u kralika by měl byt, třaba mrkev a ne banan.Myslet mužete ale nevíte kolik toho bananu dotstal.

Normální, inteligentní člověk prece nemůže můj první příspěvek brát jako návod na krmení. Ale jestli to tedy někdo takhle pochopil, tak prosím, ne, nekrmte banány!
Tak ať se Vám daří a už končím. Zdeňka.

Neregistrovaný uživatel

3.1.2016 19:09
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.167.9

Normální, inteligentní člověk prece nemůže můj první příspěvek brát jako návod na krmení. Ale jestli to tedy někdo takhle pochopil, tak prosím, ne, nekrmte banány!
Tak ať se Vám daří a už končím. Zdeňka.

3.1.2016 19:13
metro

XXX.XXX.26.226

Vazeny pohorseny chovatelia;nikoho som nechcel urazit ale fakt nech sa dotycna zamysli.Chova hlodavca a miesto cudzokrajneho ovocia nech mu radsej da konarik vrby pokial mu chce dat pamlsok.Urobi pre zdravie svojho milacika ovela viac.

Ps.dotycna sa uz neozvala, asi uz nestoji o ziadne rady.

A keby sa nahodou ozvala mozem jej nabuduce poskytnut banany z vlastnej urody, bez chemie Bio

3.1.2016 19:18

Metro a jsou určitě Bio?

3.1.2016 19:21

metro napsal(a):
Vazeny pohorseny chovatelia;nikoho som nechcel urazit ale fakt nech sa dotycna zamysli.Chova hlodavca a miesto cudzokrajneho ovocia nech mu radsej da konarik vrby pokial mu chce dat pamlsok.Urobi pre zdravie svojho milacika ovela viac.

Ps.dotycna sa uz neozvala, asi uz nestoji o ziadne rady.

A keby sa nahodou ozvala mozem jej nabuduce poskytnut banany z vlastnej urody, bez chemie Bio

Když budu chtít rejpat, tak králík není hlodavec.

3.1.2016 19:25
vici

XXX.XXX.168.34

Nic tak neodhaluje charakter lidí jako to, čemu se vysmívají.

Neregistrovaný uživatel

3.1.2016 19:27
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.167.9

leprechaunek napsal(a):
Banán jsou tři čtvrtiny vody a pětina cukru... při nejlepší vůli nevím, co vyvádíte.
Neříkám že je to extra vhodné, toho cukru je dost, a ne-e, sama to fakt nedávám, ale prostě pořád je to stejný kus vody a cukru jako jakékoliv jiné ovoce, to fakt nezabíjí! Jablka tu předpokládám nikomu divná nepřijdou... co všichni blbnete z banánu...?
Ideál to není, na to si tu nebudu hrát, ale v přiměřeném množství - prostě kousek jednou za čas - to nemá jak a čím ublížit...

Jako častokrát tu zůstávám zírat v němém úžasu - králíci sice nejsou opice, ale tady se někteří jak banda opic chovají... akorát hromadný skřek a rozum nikde.

Ad jardagin, jo pardon, vy jedině česnek v Emanoxu, že. Jako by česnek králíkovi dával o něco větší smysl, než kousek ovoce.

Osobně nevěřím, že se králík zadavatelky dostal do nějakého takového "ztuhlého" stavu kvůli jednomu kousku banánu - buď je to následek opravdu dlouhodobě nevhodné stravy, anebo nějaký úplně jiný problém.

Místní hysterii prostě nechápu a chápat ani nechci. Hnus.

Myslím že by jste tu vaši chlebarnu měla už zavřit neumíte nic než blbě radit dojdte si k vet. Bežte si radši něco přečist aby jste pak všem mohla řici dojděte si k vet. No o ruzumu se s vami tady ani bavit nebudu. Už ted jen zase dokazujete jake mate zkušenosti. Cesnek je přirodní ATB. Ale to jste si asi zatím nikde nepřečetla a nebo to fakt dokazuje jak jste hl.... No nevím kdo se chova jak banda opic, měla by jste se už konečně zamyslet sama nad sebou. Mate jedno kralika a dělate ze sebe chovatele. Laskavě si mne přestante všímat ja nejsem zvědav na ty vaše projevy vznikajici z toho že nemate chlapa. Netvrdím že banan to mohl zpusobit ale taky mohl a ja to nebudu vylučovat. S takovym přístupem se za chvíli bude davat paralen kralikum.Proberte se.

Neregistrovaný uživatel

3.1.2016 19:31
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.167.9

vici napsal(a):
Nic tak neodhaluje charakter lidí jako to, čemu se vysmívají.

Ale prosím vas ajak jste na to přišel.Tak to by mne fakt zajímalo.

3.1.2016 19:33
metro

XXX.XXX.26.226

Když budu chtít rejpat, tak králík není hlodavec.

Pravda, beriem na vedomie

3.1.2016 19:34
metro

XXX.XXX.26.226

Metro a jsou určitě Bio?

U mna v skleniku ano.

10.1.2016 00:07
awake

XXX.XXX.115.136

Na diskuzích kde lidé žádají o radu (ne u chovatelů králíků na maso) je doporučováno nastudovat stránku králici.cz protože jsou tam "jediné a zaručeně" pravdivé informace o tom, jak chovat králíky. Ostatní to dělají jedině špatně.
"Vhodná" strava pro králíky je třeba zde - http://www.kralici.cz/pages.asp?f=krmeni.

10.1.2016 08:58
rabbit

XXX.XXX.11.28

Něco pro jardagin(a)

(Foto stažení z inzerce ifauna.cz).

10.1.2016 09:13
awake

XXX.XXX.115.136

Neregistrovaný uživatel

10.1.2016 09:28
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.167.9

rabbit napsal(a):
Něco pro jardagin(a)

(Foto stažení z inzerce ifauna.cz).

Dobry

10.1.2016 10:24
borax

XXX.XXX.91.21

Ty jo...Tak to je mazec.
Zbývá už jen nechat vyrobit u kameníka pomníček.
A tisíce dotazů proč vlastně chcípl

Neregistrovaný uživatel

10.1.2016 10:25
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.167.9

borax napsal(a):
Ty jo...Tak to je mazec.
Zbývá už jen nechat vyrobit u kameníka pomníček.
A tisíce dotazů proč vlastně chcípl

10.1.2016 12:42
rapotacka11

XXX.XXX.32.169

awake napsal(a):
Na diskuzích kde lidé žádají o radu (ne u chovatelů králíků na maso) je doporučováno nastudovat stránku králici.cz protože jsou tam "jediné a zaručeně" pravdivé informace o tom, jak chovat králíky. Ostatní to dělají jedině špatně.
"Vhodná" strava pro králíky je třeba zde - http://www.kralici.cz/pages.asp?f=krmeni.

Jediné správné ? To říká kdo ?
Nastudovat ?
Normálnímu člověku stačí přečíst.
Ale jak vidno, i tak primitivní rady, si "odpborníci" dokáží vyložit...ehm...
Chodí sem trdla, nemající ani potuchy, že základem má být seno, tráva
a ne barevné granulky.
I jiná trdla, než tzv. mazlíčkáři.
Jejich zvířata hynou, ani nevyrostou, cpaná ječmenem.
Hrůza.
Na stránkách králíci.cz mohli najít aspoň vodítko, které senem začínalo.
Teď to, co mohlo těm...ehm... trošku pomoci, je
moudře zablokováno.
Snad aby to neublížilo něčímu egu?

10.1.2016 13:18

Rapotačka:Jejich zvířata hynou, ani nevyrostou, cpaná ječmenem.
Hrůza.

Tož nevím, já jsem si vždy myslela, že ječmen je základ, na seně jako základu určitě nevyrostou a jen na ovsu taky ne.Že by i mojí rodiče byli tak neznalí chovu se mi věřit nechce.
Králíčci nehynou proto, že jsou krmeny jen ječmenem, ale tím, že se jim rve všechno možné a nemožné a hlavně nepravidelnost..Neodvažuji krmení, vždy krmím přiměřeně a všechno je v pořádku.
Jednoduché a prosté.

Neregistrovaný uživatel

10.1.2016 13:22
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.167.9

Rapotačka:Jejich zvířata hynou, ani nevyrostou, cpaná ječmenem.
Hrůza.

Tož nevím, já jsem si vždy myslela, že ječmen je základ, na seně jako základu určitě nevyrostou a jen na ovsu taky ne.Že by i mojí rodiče byli tak neznalí chovu se mi věřit nechce.
Králíčci nehynou proto, že jsou krmeny jen ječmenem, ale tím, že se jim rve všechno možné a nemožné a hlavně nepravidelnost..Neodvažuji krmení, vždy krmím přiměřeně a všechno je v pořádku.
Jednoduché a prosté.

10.1.2016 13:42

Ono se někdy můžete snažit jak chcete a pak se najde iniciatiní pomocník, daly by se použít i jiné výrazy a průšvih je na světě. My máme momentálně 10 kotců plných mladých zhruba od 4 do 8 týdnů, včera jsme byli na oslavě a dnes přijdu ke králíkárnám a najdu je doslova nacpané suchým chlebem a houskami. Tchýně se rozhodla těm chudákům hladovým dát něco na zub, když mi vyspáváme. No aspoň sem napíšu jako odstrašující příklad kolik zdravých králíčat chcípne po prudké změně krmení. Kdyby to byl některý z kluků tak mu dám pár facek, ale co udělat se starou paní plnou dobrých úmyslů fakt nevím.

Neregistrovaný uživatel

10.1.2016 13:46
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.167.9

Ono se někdy můžete snažit jak chcete a pak se najde iniciatiní pomocník, daly by se použít i jiné výrazy a průšvih je na světě. My máme momentálně 10 kotců plných mladých zhruba od 4 do 8 týdnů, včera jsme byli na oslavě a dnes přijdu ke králíkárnám a najdu je doslova nacpané suchým chlebem a houskami. Tchýně se rozhodla těm chudákům hladovým dát něco na zub, když mi vyspáváme. No aspoň sem napíšu jako odstrašující příklad kolik zdravých králíčat chcípne po prudké změně krmení. Kdyby to byl některý z kluků tak mu dám pár facek, ale co udělat se starou paní plnou dobrých úmyslů fakt nevím.

Přesně tento přiklad mi napsal kamarad a rozjelo se mu to takovou rychlosti..

Neregistrovaný uživatel

10.1.2016 13:50
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.167.9

U kraliku se nic nestane když jeden den v tydnu nedostanou žadne jadro, jen seno, voda.Naopak jim to prospíva.

10.1.2016 14:00

Hexa:Ano to v tom máte svatou pravdu.No, když o ni to nemyslí zle.U mě se zase mladým nechtělo nakrmit tak jak jsem napsala.Holt stane se.Ale jsou to vyjímky a vlastně úplně o něčem jiném.Náhradní " krmiči" jsou většinou neznalí.Těm se to dá prominout.

Jardagin:Ano dělám to tak, nebo dám jen jedno krmení a to v malém množství.

Neregistrovaný uživatel

10.1.2016 14:09
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.167.9

Hexa:Ano to v tom máte svatou pravdu.No, když o ni to nemyslí zle.U mě se zase mladým nechtělo nakrmit tak jak jsem napsala.Holt stane se.Ale jsou to vyjímky a vlastně úplně o něčem jiném.Náhradní " krmiči" jsou většinou neznalí.Těm se to dá prominout.

Jardagin:Ano dělám to tak, nebo dám jen jedno krmení a to v malém množství.

Ja vím a je mi to jasne.To že uvadím určity poměr a nebo vahy v gramech tak hlavně z duvodu aby chovatele věděli kolik se jim ma asi tak dat aby nevznikly problemi. Když si odvaži určitou davku krmiva tak se to jednodušeji nauči a ví asi kolik. Zachvíli už ani nevaži a dělaji to odhadem. Kdybych napsal date hrst to a hrst to, muže byt problem jelikož mame každy jinak velke ruce. Nevím kdo je na druhem konci.

10.1.2016 14:15
borax

XXX.XXX.91.21

Ideální kelimek od jogurtu...
Zvazit, udelat si míru a s každým týdnem postupně přidávat.
Dělám to tak a hodně dlouho mi králík nezažbluňkal.

Neregistrovaný uživatel

10.1.2016 14:17
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.167.9

Jde o to aby se chovatele naučily krmit a nemusely používat žadne Atb, ani Emanox.ocet atd. Určite věci jako emanox doporučuji protože ta kokc tam je a je to přírodní a daleko lepe to mikroflora kraliku snaží a nezatěžuje. Jak se to chovatele naučí tak sami většinou vyřadi leky atd.

10.1.2016 14:18

Ja vím a je mi to jasne.To že uvadím určity poměr a nebo vahy v gramech tak hlavně z duvodu aby chovatele věděli kolik se jim ma asi tak dat aby nevznikly problemi. Když si odvaži určitou davku krmiva tak se to jednodušeji nauči a ví asi kolik. Zachvíli už ani nevaži a dělaji to odhadem. Kdybych napsal date hrst to a hrst to, muže byt problem jelikož mame každy jinak velke ruce. Nevím kdo je na druhem konci.

Ano, máte pravdu vy i Borax.Některým můžete napsat všechno dopodrobna a na gr.a stejně je to zbytečné.Zapravdu vám dávám.

Neregistrovaný uživatel

10.1.2016 14:19
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.167.9

borax napsal(a):
Ideální kelimek od jogurtu...
Zvazit, udelat si míru a s každým týdnem postupně přidávat.
Dělám to tak a hodně dlouho mi králík nezažbluňkal.

Neregistrovaný uživatel

10.1.2016 14:20
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.167.9

Ano, máte pravdu vy i Borax.Některým můžete napsat všechno dopodrobna a na gr.a stejně je to zbytečné.Zapravdu vám dávám.

Vím co myslíte.

10.1.2016 14:21

10.1.2016 16:19
čada

XXX.XXX.96.254

To je fakt, že náhradní krmiči jsou někdy pro chov doslova pohroma. Neznají poměry druhů zrní, chcou přilepšovat, nedívají se, jestli seno náhodou není plesnivé, neřeší jak jsou králíci staří apod. U nás se to vyřešilo tak, že když jsem na nějaký takový případ přišla, tak mi ujely nervy - a seřvala jsem je. Sice mi to bylo ve výsledku líto, ale vyřešil se tím tento problém. Teď už mi tam nikdo moc nechodí, pokud se vysloveně dopředu nedomluvíme.

10.1.2016 16:53

Copak o to, v zimě to s, přilepšováním" jakž takž jde, ten chleba byla i moje hloupost, dcera má koně a tak jsme jí ho sušili, ale nejhorší je to v sezoně. Babička pěstuje zeleninu a já věčně vyhazuju z kotců mraky zbytků(nejlíp kapusta a kedluben) co mají králíci tak rádi. No někomu chcípou králíci na kokci a nám na babičku. Dneska už jsem taky vypěnila, ale řekla bych že účinek bude pouze dočasný.

Bianca28

20.12.2021 21:37
Bianca28

XXX.XXX.37.176

Králíci můžou banány pane bože, pokud dostanou maximálně malý kousíček za týden, nic se jim nestane, jediný co na banánu pro kralíky vadí je to, že je tam hodně cukru🤦‍♀️🤦‍♀️

21.12.2021 09:18

Bianca28 napsal(a):
Králíci můžou banány pane bože, pokud dostanou maximálně malý kousíček za týden, nic se jim nestane, jediný co na banánu pro kralíky vadí je to, že je tam hodně cukru🤦‍♀️🤦‍♀️

Možná nestane, ale proč dávat králíkovi banán?

Neregistrovaný uživatel

22.2.2022 11:10
Neregistrovaný uživatel

Jdete se poradit ohledně zdravotního problému, prevence nemoci nebo výživy vašeho zvířete? Nově se můžete obrátit rovnou na odborníky v sekci On-line veterinář. Kvalifikovanou odpověď tam dostanete nejpozději během několika hodin. Ať jsou vaši mazlíčci zdraví a spokojení!

Přidejte reakci

Přidat smajlík