Uživatel s deaktivovaným účtem

Právě se narodilo u starší samice, co už je na vyřazení 5 pěkně baculatých mláďat.Další budou za 8 dní a zatím poslední za 17 dní.
Tak se nám to jaro pěkně rozběhlo. .A jak to vypadá u vás s příchodem jara?
Máme u tří samic 19 mladých, osm má měsíc, šest dva měsíce a pět šest týdnů.Poslední čtvrtá
je má v hnízdě nevím kolik jich je jsou jim čtyři dny.Hnízdo se pěkně hýbe.Nechci ji tam hrabat.Uvidím až vylezou tak je spočítám.Tu co měla jako první tu jsem nechala zapustit po
druhé a stačí.

Tak to máte pěknou nadílku Hlavně ať se daří.
Tři vrhy siamáčků z konce února 18 ks (na obrázku je jeden z nich) a k tomu jeden včerejší (na ten jsem zvědav, je po samci z Holandska, kterého loni přivezl kamarád), zatím pod horou slámy. Další 4 samice by mne měly potěšit v dubnu.

Jsou krásní

Helena Hudousková
napsal(a):
Mě se nedaří připustit nakže jaro u nás ještě není
Nebojte, je jaro a samice se vzpamatují.Určitě se brzo dočkáte mladých.
vařečka

XXX.XXX.98.182
Také se pochlubím: Kal - 9 ks (13 dnů) a kříženka 7 ks (15dnů).15.4. a 30.4 by se měli narodit další. Jinak mám 14 ks na porážku během 14 dnů.
šimon15

XXX.XXX.132.89
Vss-5 kusov(5 týždnov) čv 9 kusov(14 dní) a dalších 6 už mám odstavených. Za dva týždne čakám dalšie dva vrhy

Pěkně se nám to chovatelské jaro rozbíhá.Jen tak dál.Není nad jarní králíčky.
12ks;) len som nevyberal mlynarov, neselektoval nic, uvidim ako sa im bude darit. mozno vydrzia kedze to nie je cistokrvny strakac.
8ks od ČS*hyla žije osm, hyla f1 prvnička* masyl 8ks jedno vytáhla, hyla*hyla 8ks jedno vytáhla. Hybridi jsou připuštění znova už se těším, strakáče a domácí směs zatím nedávám uvidíme, mám připravené dvě f1 hyly. Nicméně straka pod osm kusů nejde, škoda jen že pomalu rostou a je málo prostorů
Jinak plná líheň, okrasné kačenky sedí, koza se prská, jaro jak má být
Všechny mé 4 samice mají mladé, už jsem i dvě znovu zapustil, abych stihl mladé do případných veder. Nejstarší jsou na fotce:.
Ahoj mě se také daří mám 4 vrhy a 2 jeste pripuštěné.zatím mám 28 kralicat, tak snad to tak půjde dal.

Tak to vypadá, že letos se králíčkům daří a snad to tak vydrží po celý rok.

Supr2:To přijde, nezoufejte.

Tak bude chyba někde jinde.Možná i v krmení.I když já měla loni taky problémy.Od jara jsem neměla nic moc králičata.Až letos se zase začalo dařit.
dudi

XXX.XXX.120.43
Ja taky neco malo mam mam 4 BO samice jedna ma 9 druha 11 a treti 11 ctvrta ceka.jsem zvedavy kolik jich vydrzi.po odstavu.maji ted 3 tejdny...
Chovatel Lada

XXX.XXX.97.68
Druhá strana potěšení chovu králíků.
doporučuji kouknout na BLESK = Mrtvoly mezi králíky a neléčené záněty...
Aktivistka tepe podmínky velkochovů...
Bez komentáře...

Chovatel Lada
napsal(a):
Druhá strana potěšení chovu králíků.
doporučuji kouknout na BLESK = Mrtvoly mezi králíky a neléčené záněty...
Aktivistka tepe podmínky velkochovů...
Bez komentáře...
Pane chovateli, zde je vlákno o rození mláďat v našich chovech a nic jiného nám sem nepleťte.Děkuji.
Chovatel Lada

XXX.XXX.97.68
napsal(a):
Pane chovateli, zde je vlákno o rození mláďat v našich chovech a nic jiného nám sem nepleťte.Děkuji.
To je druhá mince chovatelství, čekal jsem že budedete řádit, když se podíváte na
článek v Blesku, jako jste řádila pro 1 ml Fernetu, že madam...

Pane, běžte se vyjadřovat sem:https://www.ifauna.cz/kralici/diskuse/detail/3100088/realita-velkochovu-kraliku#a3100141, to je vlákno k Vašemu tématu.Děkuji.
Chovatel Lada

XXX.XXX.97.68
napsal(a):
Pane, běžte se vyjadřovat sem:https://www.ifauna.cz/kralici/diskuse/detail/3100088/realita-velkochovu-kraliku#a3100141, to je vlákno k Vašemu tématu.Děkuji.
Madam, podívejte se kdy jsem to vkládal já, potom dávejte moudra...
To téma bylo vloženo po přečtení mého příspěvku, předpokládám...

Chovatel Lada
napsal(a):
Madam, podívejte se kdy jsem to vkládal já, potom dávejte moudra...
To téma bylo vloženo po přečtení mého příspěvku, předpokládám...
Nepředpokládejte, četla jsem to nezávisle na vás. Vědět, že to tu zmiňujete zrovna vy, nekomentovala bych to. Zmiňujte pouze ověřená fakta, jak jste nás na to upozorňoval a ne své domněnky.

Velké poděkování administrátorům za jejich práci.
Chovatel Láda

XXX.XXX.97.68
napsal(a):
Velké poděkování administrátorům za jejich práci.
Tak to jste byla vy... tak začíná jeden vtip...

Ano, byla jsem to já a jestli nebudete dodržovat téma ve vlákně udělám to znova!

Tak mám další nadílku králíčků u BU.Kotila se zrovna když jsem šla krmit, Napočítala jsem 5 kousků, ale jestli už měla nějaké v hnízdě nebo ještě v sobě nevím.Už jsem ji nechtěla rušit..
Ještě 20.4 Kal a bude o práci postaráno

Tak Bu měla 5 králíčků.Jedno bylo mrtvé.Králíčci jsou malincí a docela slaboučké..Snad přežijí.Je to prvnička, tak uvidíme u druhého vrhu.

Jak se poznají mlynáři nebo kominíci?Mám po Mm u všech samic černé králíčky.Tak jak to poznat?

Díky za vysvětlení.

Tak dnes se okotila poslední samička.Vypadá to na 9-10 kousků.
Zkušené matky zajícová X sedm králíčků, xČS šest (otec u obou xKal). Rozmezí tří dnů, takže dnes jim je 7 týdnů. Prvnička hyla mě nejdřív hodně nastartovala nervy, neudělala "klasické" hnízdo, chlupů jen pár, v ďolíků několik mláďat, kousek vedle další tři, v rohu jedno mrtvé. Rychle jsem ty tři šoupla k ostatním (už se mi zdáli trošku chladní) s tím, že jsem druhý den očekávala všechno mrtvé. Samička překvapila, narvala hromadu chlupů a mrňousky schovala. Dnes jim je 9 dní a jsou všichni ok.
(foto 1 - xČS-xKal, foto 2 - x-xKal ještě s maminou, foto 3 - hyla).
Dobrý den,
nám se jaro vyvedlo myslím si že velice slušně, na to že jsme zaboha nemohli připustit ani jednu samici :)
Od 5 samic máme 31 králíčat.
Čsč prvnička má 5 králíčat.
BOžel. prvnička narozeno 7 zůstaly jen 4 zato pořádní macci :)
Kříženka prvnička 7 králíčat
Kříženka prvnička 7 králíčat
Kříženka Čsč 8 králíčat
Dobrý den, tak zatím se daří.Mám okocené 2 samice Bu a 2 Vm.Okotily se v ůnoru.Přikládám foto.
Před dvěma lety jsem měla kaliforňačku, první vrh dopadl tak, že u dvířek bylo rozložených 5 mrtvých králíků, hnízdo žádné, chlupy žádné.. Sebrala jsem mrtvolky a šla pryč, že snad příště to bude lepší... Za dvě hodiny jsem šla znovu okolo, vzadu v rohu hromada sena a chlupů. Bylo jich 12, všechny přežily. Pak třikrát po sobě králíky roztahala, tak šla do mrazáku.

napsal(a):
Tak dnes se okotila poslední samička.Vypadá to na 9-10 kousků.
Tak bylo 12 prcků.Vypadalo to, že má krásné hnízdo, ale mláďata ležela na holé podlaze.Za 3 dny byli všechny mrtvé.Bohužel jsem to že leží na holé podlaze zjistila až když jsem vyhazovala mrtvolky.Tak že asi prochladli a nebo se na podlaze umačkali.Nevím. .
Další potěšení mám z původní Hyly která sice vrhla 5kousků, asi jsem netrefil říji, nebo už je unavená, ale žijou, hezky rostou a budou lépe prospívat Jinak budeme čekat a po aklimatizování nových budeme připouštět a uvidíme jak budou holky šikovné. Teˇuž jsem zůstal jen u Hyl rodičovské linie. Bude sice jen bílo, ale hlavně aby bylo vše ok...

Včera se okotila Kal.11 králíčků z toho 2 uhynuli.Tak že spokojenost .Teď jen ať v pohodě vyrostou jak se patří.Na to, že jich bylo 11 nejsou žádní drobečkové.
Dobrý den, přídávám foto mých nejkvalitnějších letošních odchovů králíků Bu a Vm.
1.fotka- Tři Vm samci narozeni 30.3.2016-zatím bez tetování-hmotnost-2,65-2,7 kg
2.fotka-Tři Bu samice narozeny 28.4.2016-zatím bez tetování-hmotnost-2,05-2,15 kg
3.fotka-Dva Vm samci narozeni 15.2.2016-již tetováni s PP-hmotnost-3,2-3,4 kg
4.fotka-Tři Bu samci narozeni 10.2.2016-již tetováni s PP-hmotnost-3,2-3,45 kg
5.fotka-Čtyři Bu samice narozeny 10.2.2016-již tetováni s PP-hmotnost-3,4-3,55 kg
6.fotka-Čtyři mladí Bu králíci narozeni 29.6.2016-zatím bez tetování-hmotnost 710-735 g
7.fotka-Pět mladých Bu králíků narozených 29.6.2016-zatím bez tetování-hmotnost 740-780 g.
mustela.erminea
napsal(a):
Ahoj Zbyňku, chtěla jse se zeptat, jaké mají ty samice na 6. a 7. fotce tetování v pravém uchu?
Dík za info. I. Kvapilová.
Dobrý den, samice na 6.fotce má tetování 11-149, ta je od pana Vávry, na 7. fotce má samice tetování 62-145, ta je od vás.Druhou samici od vás mám ještě nechanou u pana Šimka, ale na další sezonu už bude v mém chovu.
zbynkb
napsal(a):
Dobrý den, přídávám foto mých nejkvalitnějších letošních odchovů králíků Bu a Vm.
1.fotka- Tři Vm samci narozeni 30.3.2016-zatím bez tetování-hmotnost-2,65-2,7 kg
2.fotka-Tři Bu samice narozeny 28.4.2016-zatím bez tetování-hmotnost-2,05-2,15 kg
3.fotka-Dva Vm samci narozeni 15.2.2016-již tetováni s PP-hmotnost-3,2-3,4 kg
4.fotka-Tři Bu samci narozeni 10.2.2016-již tetováni s PP-hmotnost-3,2-3,45 kg
5.fotka-Čtyři Bu samice narozeny 10.2.2016-již tetováni s PP-hmotnost-3,4-3,55 kg
6.fotka-Čtyři mladí Bu králíci narozeni 29.6.2016-zatím bez tetování-hmotnost 710-735 g
7.fotka-Pět mladých Bu králíků narozených 29.6.2016-zatím bez tetování-hmotnost 740-780 g.
Dobrý den, měl bych zájem o dvě Bu samice natozené toho 10.2.-jsou na prodej?Cena?S pozdravem Jarmil.Z.

Prosím, tady není inzerce.Existuje interní zpráva.Děkuji.