Dobrý den,
máme samičku králíčka, starou 5 měsíců.Nedávno začala kousat, nemůžu dát ruku do klece-třeba pro misku, okamžitě po mně vyjede.Jinak je přítulná-mimo klec, má ji otevřenou celý den.Já říkám, že je jako pejsek, běhá za náma, žďuchá do nás čumáčkem, když jsem v kuchyni, stojí u mně na zadních a čeká co dostane.Každý říká vykastrovat, ale do toho se mi nechce.
Sheldonka

XXX.XXX.134.214
Mám podobný problém, ale moje kouše venku. Začala to dělat nedávno, takže doufám, že ji to přejde. Ale pokud to dělá v kleci, tak si chrání svoje teritorium. Doporučila bych samici vždy vyndat předtím než ji jdete dát jídlo a pak ji tam zase dát. Bohužel tohle odnaučit nejde.
Marťanka
napsal(a):
Dobrý den,
máme samičku králíčka, starou 5 měsíců.Nedávno začala kousat, nemůžu dát ruku do klece-třeba pro misku, okamžitě po mně vyjede.Jinak je přítulná-mimo klec, má ji otevřenou celý den.Já říkám, že je jako pejsek, běhá za náma, žďuchá do nás čumáčkem, když jsem v kuchyni, stojí u mně na zadních a čeká co dostane.Každý říká vykastrovat, ale do toho se mi nechce.
Samice jsou velmi teritoriální proto vám jde po ruce, brání si svoje. Pro misku sahejte jen když není v kleci a měl by být klid :).