Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.7.2016 21:11
Marťanka

XXX.XXX.232.76

Dobrý den,
máme samičku králíčka, starou 5 měsíců.Nedávno začala kousat, nemůžu dát ruku do klece-třeba pro misku, okamžitě po mně vyjede.Jinak je přítulná-mimo klec, má ji otevřenou celý den.Já říkám, že je jako pejsek, běhá za náma, žďuchá do nás čumáčkem, když jsem v kuchyni, stojí u mně na zadních a čeká co dostane.Každý říká vykastrovat, ale do toho se mi nechce.

Sheldonka

29.7.2016 17:52
Sheldonka

XXX.XXX.134.214

Mám podobný problém, ale moje kouše venku. Začala to dělat nedávno, takže doufám, že ji to přejde. Ale pokud to dělá v kleci, tak si chrání svoje teritorium. Doporučila bych samici vždy vyndat předtím než ji jdete dát jídlo a pak ji tam zase dát. Bohužel tohle odnaučit nejde.

29.7.2016 21:12
Jája96

XXX.XXX.79.12

Marťanka napsal(a):
Dobrý den,
máme samičku králíčka, starou 5 měsíců.Nedávno začala kousat, nemůžu dát ruku do klece-třeba pro misku, okamžitě po mně vyjede.Jinak je přítulná-mimo klec, má ji otevřenou celý den.Já říkám, že je jako pejsek, běhá za náma, žďuchá do nás čumáčkem, když jsem v kuchyni, stojí u mně na zadních a čeká co dostane.Každý říká vykastrovat, ale do toho se mi nechce.

Samice jsou velmi teritoriální proto vám jde po ruce, brání si svoje. Pro misku sahejte jen když není v kleci a měl by být klid :).

30.7.2016 00:17
PavelV

XXX.XXX.235.134

Jednu za uši a kousání jí oplatit na talíři.

30.7.2016 07:35
bronda

XXX.XXX.98.84

Včera mne jedna už poněkolikáté rafla do předloktí. Byl jsem trpělivý, je to hezký kousek, ale trpělivost došla. Dnes ji v rámci rekvalifikace seznámím s receptem na polívku.

Přidejte reakci

Přidat smajlík