Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

1.8.2016 15:25

Dobrý den, ještě nikdy jsem se nesetkala s-nevím čím (foto samečka). Na jiných diskuzích jsem se setkala s negativním postojem, tak rovnou píši-králíky mám ráda jak v králíkárně tak na talíři. Chovám je s láskou a s chutí je sním. Komu to vadí ať mi prosím své názory nepíše.
Na fotce je sameček 4 měsíce starý. Vykousaný není-genitálie měl v pořádku. Až na to (nevím co) je jako každý jiný králík. Ráda bych věděla co to je. Děkuji za slušné odpovědi Květa.

1.8.2016 15:32
zitdanka

XXX.XXX.115.110

Dobrý den, řekla bych že jsou to, koule" a že králík nemá žádnou anomálii.

1.8.2016 15:37

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Dobrý den, ještě nikdy jsem se nesetkala s-nevím čím (foto samečka). Na jiných diskuzích jsem se setkala s negativním postojem, tak rovnou píši-králíky mám ráda jak v králíkárně tak na talíři. Chovám je s láskou a s chutí je sním. Komu to vadí ať mi prosím své názory nepíše.
Na fotce je sameček 4 měsíce starý. Vykousaný není-genitálie měl v pořádku. Až na to (nevím co) je jako každý jiný králík. Ráda bych věděla co to je. Děkuji za slušné odpovědi Květa.

Králičí šourek, zcela normálně utvářený.

Králíci mají celý život otevřené tříselné kanály a koule umí zatahovat do dutiny břišní, výsledkem je prázdný pytlík. Řekla bych, že porážka je dostatečný důvod k zatažení varlat (zatahují při strachu a bolesti).

1.8.2016 15:43

Aha...
Díky, dík za info!

1.11.2018 10:08

Tak už jsem chytřejší-je to vykousaný samec

1.11.2018 15:50
horal

XXX.XXX.13.30

Nevím kdo vám tu informaci nakukal, ža je to vykousaný samec. Ve čtyřech měsících varlata nejsou moc velká a jak vidím je stahovanej z kůže, takže po otevření dutiny břišní přesto musely být vidět. Vykousaný by měl poškozený šourek. No nic když nevěříte ani veterinářce, je každá rada zbytečná.

1.11.2018 16:04
borax

XXX.XXX.91.21

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Tak už jsem chytřejší-je to vykousaný samec

A to Vám trvalo celé 2 roky, než jste na to přišla?

1.11.2018 18:10

Vždy mě pobaví povídačky o vykousaném samci.Jak by mohl být vykousaný,když varlata umí schovat do břišní dutiny po celý život.Vykousaný samec je jen neznalost lidí.

4.11.2018 17:03
xchipsy

XXX.XXX.142.1

Přesně Chtěla bych vidět králíka masochistu, co se "nechá" vykousat... Jistě, k nějakému poranění může dojít, ale úplně si nechat odhryznout obě varlata.... To by byl asi unikát.

4.11.2018 17:14

hlavně by mě zajímalo, i kdyby teda to byl králík masochista, co by si nechal vykousat varle - ono tam docela drží, ten vykousávač by se musel docela snažit, aby celé varle vybavil z šourku - jak by ten vykousávač dělal podvazy, aby vykousaný nevykrvácel.

protože z nepodvázaných koulí se vykrvácet dá.

4.11.2018 21:19
xchipsy

XXX.XXX.142.1

A ještě by ty koule museli ostatní králíci sežrat, protože pochybuju, že by chovatel přehlédl, že jsou někde na podlaze v kotci...

Přidejte reakci

Přidat smajlík