Uživatel s deaktivovaným účtem

Dobrý den, ještě nikdy jsem se nesetkala s-nevím čím (foto samečka). Na jiných diskuzích jsem se setkala s negativním postojem, tak rovnou píši-králíky mám ráda jak v králíkárně tak na talíři. Chovám je s láskou a s chutí je sním. Komu to vadí ať mi prosím své názory nepíše.
Na fotce je sameček 4 měsíce starý. Vykousaný není-genitálie měl v pořádku. Až na to (nevím co) je jako každý jiný králík. Ráda bych věděla co to je. Děkuji za slušné odpovědi Květa.

napsal(a):
Dobrý den, ještě nikdy jsem se nesetkala s-nevím čím (foto samečka). Na jiných diskuzích jsem se setkala s negativním postojem, tak rovnou píši-králíky mám ráda jak v králíkárně tak na talíři. Chovám je s láskou a s chutí je sním. Komu to vadí ať mi prosím své názory nepíše.
Na fotce je sameček 4 měsíce starý. Vykousaný není-genitálie měl v pořádku. Až na to (nevím co) je jako každý jiný králík. Ráda bych věděla co to je. Děkuji za slušné odpovědi Květa.
Králičí šourek, zcela normálně utvářený.
Králíci mají celý život otevřené tříselné kanály a koule umí zatahovat do dutiny břišní, výsledkem je prázdný pytlík. Řekla bych, že porážka je dostatečný důvod k zatažení varlat (zatahují při strachu a bolesti).

Aha...
Díky, dík za info!

Tak už jsem chytřejší-je to vykousaný samec
Nevím kdo vám tu informaci nakukal, ža je to vykousaný samec. Ve čtyřech měsících varlata nejsou moc velká a jak vidím je stahovanej z kůže, takže po otevření dutiny břišní přesto musely být vidět. Vykousaný by měl poškozený šourek. No nic když nevěříte ani veterinářce, je každá rada zbytečná.

Vždy mě pobaví povídačky o vykousaném samci.Jak by mohl být vykousaný,když varlata umí schovat do břišní dutiny po celý život.Vykousaný samec je jen neznalost lidí.

hlavně by mě zajímalo, i kdyby teda to byl králík masochista, co by si nechal vykousat varle - ono tam docela drží, ten vykousávač by se musel docela snažit, aby celé varle vybavil z šourku - jak by ten vykousávač dělal podvazy, aby vykousaný nevykrvácel.
protože z nepodvázaných koulí se vykrvácet dá.