Celostátní výstava mladých králíků Olomouc 2 až 4 září 2016

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Chovatel Lada

1.9.2016 13:02
Chovatel Lada

XXX.XXX.97.68

Kdo jede zítra, na Celostátní výstavu mladých králíků do Olomouce...
Otevřeno 2.9.2016 od: 12 - 18 hod. So - 8 - 18 hod. Ne - 8 - 12 hod.
Kde: Výstaviště Flora - Smetanovy Sady.

1.9.2016 14:40
bronda

XXX.XXX.98.84

Já tam jedu určitě. Mám tak 8 siamáků, z toho 3.2 prodejných. Jsem zvědav jaký bude zájem o řídce chované plemeno na celostátní úrovni.

Chovatel Lada

1.9.2016 15:10
Chovatel Lada

XXX.XXX.97.68

To je srdcová záležitost, chovat malá a zakrslá plemena... Zítra vám je okouknu...
Když se podíváte do inzerce, tak to je samej - masorád...
Chovatel Lada.

1.9.2016 16:20
dury

XXX.XXX.246.112

Jedu v sobotu. Potřebuji koupit pěkného 1,0 Zstrč a ZDu.

1.9.2016 16:41
bronda

XXX.XXX.98.84

Chovatel Lada napsal(a):
To je srdcová záležitost, chovat malá a zakrslá plemena... Zítra vám je okouknu...
Když se podíváte do inzerce, tak to je samej - masorád...
Chovatel Lada.

No jo, masorádi jsou ti, co ještě nepochopili, že maso z malých plemen je nejlepší, a že i tak je ho tam dost. Právě jsem dozabíjel 9 kusů. Naložím si vykostěná stehna na stejky. To bude mňamka!

Chovatel Lada

1.9.2016 18:44
Chovatel Lada

XXX.XXX.97.68

dury napsal(a):
Jedu v sobotu. Potřebuji koupit pěkného 1,0 Zstrč a ZDu.

Kvalitní zvířata budou už v sobotu prodaný...

1.9.2016 19:39
jardagin

XXX.XXX.167.9

bronda napsal(a):
No jo, masorádi jsou ti, co ještě nepochopili, že maso z malých plemen je nejlepší, a že i tak je ho tam dost. Právě jsem dozabíjel 9 kusů. Naložím si vykostěná stehna na stejky. To bude mňamka!

Pane bronda, ja si nemyslím že by to bylo o nepochopení, spíše o slabe osvětě a informacích. Možna by to chtělo o tom více psat.Když se dneska podívate koho dnes zajíma chovatelství z mladších ročníku, skoro nikoho.Každeho zajímaji prachy mobil, pc.atd. Vy jste vyrustal v jine době a ja taky a v tom to je. Po zjištění, že se dají koupit v supermarketu na to každy kašle. Proč by se měli o něco starat, když si to mužou koupit. To je problem doby.

Ja třeba osobně jsem měl v planu dělat vystavní ale časově se to nedalo a na takovy koníček musíte mít dost času. U mne tohle byl velky problem.Jelikož mne ale chov kraliku baví tak jsem to spojil s vydělkem.U hybrida nezaleží jestli ma takovou barvu, nebo stavbu těla, kresbu atd.

Hodně lidi začalo s chovem kraliku ale jen na maso. Proč asi.

1.9.2016 19:58
burgund6

XXX.XXX.33.7

bronda napsal(a):

Já mám sice činčily a burgunďáky, ale steaky děláme taky a dávám Vám za pravdu, je to u nás nejoblíbenější maso na gril.

1.9.2016 20:46
marvan

XXX.XXX.103.8

bronda napsal(a):
Já tam jedu určitě. Mám tak 8 siamáků, z toho 3.2 prodejných. Jsem zvědav jaký bude zájem o řídce chované plemeno na celostátní úrovni.

Taky jedu, kromě jiného tam mám taky moje první odchovy siamáku, tak jsem zvědav jak dopadnou.

1.9.2016 21:59
chovatelpodluzi

XXX.XXX.208.153

Tak duryho musím zklamat, ZDu nic moc. Zstr jsou tam pěkní. Právě nahrávám foto z dneška na rajče, tak sem za chvíli hodím odkaz na pár foto

1.9.2016 23:57
bronda

XXX.XXX.98.84

marvan napsal(a):
Taky jedu, kromě jiného tam mám taky moje první odchovy siamáku, tak jsem zvědav jak dopadnou.

Nějací modří silně zabodovali a Kulandovi to prý nebyli - zpráva z večera od jednoho posuzovatele. Prý výborní v typu, ale hlavně v srsti.

2.9.2016 00:26
marvan

XXX.XXX.103.8

bronda napsal(a):
Nějací modří silně zabodovali a Kulandovi to prý nebyli - zpráva z večera od jednoho posuzovatele. Prý výborní v typu, ale hlavně v srsti.

Zrovna koukám na foto na rajčeti od Adama H. a koukám 381,5 bodů , tak to jsem opravdu nečekal.

2.9.2016 06:56
chovatelpodluzi

XXX.XXX.208.153

Http://hellingerovi.rajce.idnes.cz/2016_CVM_Flora_Olomouc/

Jojo, mluvil jsem s přítomnými, ušáky viděl. Hlavně poslední jedinec z té kolekce byl snový. Fakt super kousek!

2.9.2016 07:00
chovatelpodluzi

XXX.XXX.208.153

Jinak doplním, dal jsem večer nahrávat foto a šel spat, spadlo připojení, čili teď je v albu ještě o 50 snímků víc, převážně tedy obři a peří Celkově se mi siamská barva na CVMK líbila, pěkná kolekce byla i u ZSiž.

2.9.2016 08:35
dury

XXX.XXX.246.112

chovatelpodluzi napsal(a):
Tak duryho musím zklamat, ZDu nic moc. Zstr jsou tam pěkní. Právě nahrávám foto z dneška na rajče, tak sem za chvíli hodím odkaz na pár foto

Spokojil bych se i tím, když seženu pěkného Zstrč.

2.9.2016 09:01
bronda

XXX.XXX.98.84

Já se zase půjdu kouknout na ty ZSiž. Abych v případě rozšíření zájmů zůstal u svého.

2.9.2016 21:47
bronda

XXX.XXX.98.84

marvan napsal(a):
Zrovna koukám na foto na rajčeti od Adama H. a koukám 381,5 bodů , tak to jsem opravdu nečekal.

Koukal jsem, že jste pobral polovinu udělovaných ČC na výstavě. Gratuluji!

3.9.2016 09:34
marvan

XXX.XXX.103.8

bronda napsal(a):
Koukal jsem, že jste pobral polovinu udělovaných ČC na výstavě. Gratuluji!

Díky, no polovina to nebyla, ale spokojený jsem maximálně

Chovatel Lada

3.9.2016 11:59
Chovatel Lada

XXX.XXX.97.68

Tak jsem Vám to včera v Olomouci okouknul, pěkný chovný materiál...Chovatel Lada.

3.9.2016 12:57
bronda

XXX.XXX.98.84

Chovatel Lada napsal(a):
Tak jsem Vám to včera v Olomouci okouknul, pěkný chovný materiál...Chovatel Lada.

Díky. Špatně jsem nedopadl, ale také to nebylo žádné vybočení z lepšího průměru. Na žlutých siamácích je ještě hodně práce a málo chovatelů se tomuto plemenu věnuje. Jsem zvědav, jestli si ze 7 prodejných, co na výstavě celkem byli, někdo něco koupí, nebo je budeme dále točit mezi pár chovateli, kteří by se dali spočítat na prstech jedné ruky.

3.9.2016 16:18
3deněk

XXX.XXX.230.34

chovatelpodluzi napsal(a):
Http://hellingerovi.rajce.idnes.cz/2016_CVM_Flora_Olomouc/

Jojo, mluvil jsem s přítomnými, ušáky viděl. Hlavně poslední jedinec z té kolekce byl snový. Fakt super kousek!

Super.
Díky Adame.
Zdraví tě Zdeněk ze severu.

Chovatel Lada

7.9.2016 18:19
Chovatel Lada

XXX.XXX.97.68

Jak hodnotíte NVMK v Olomouci a vše kolem...

Přidejte reakci

Přidat smajlík