Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.12.2017 08:38
jahodapavel

XXX.XXX.224.98

Dejte si pozor na prodejce Navratil66. Do telefonu vám navykládá kolik bodú má králík na výstavách a když si přijedete tak zjistáte, že na výstavé nebyl a nesleví.

13.12.2017 14:59
Varaxi

XXX.XXX.1.226

A proto je lepší komunikovat mailem, máte podklady, na kterých stavět, až budete panu Navrátilovi vysvětlovat, proč Vám má proplatit benzín za zbytečnou cestu.

13.12.2017 15:36
burgund6

XXX.XXX.33.11

Varaxi napsal(a):
A proto je lepší komunikovat mailem, máte podklady, na kterých stavět, až budete panu Navrátilovi vysvětlovat, proč Vám má proplatit benzín za zbytečnou cestu.

S tím proplácením benzínu jste mě celkem pobavil.

14.12.2017 08:53
Varaxi

XXX.XXX.1.226

burgund6 napsal(a):
S tím proplácením benzínu jste mě celkem pobavil.

Jsem děvče a blondýna k tomu, proto mě to možná napadlo.
Nicméně - známé se stalo, že jela s pronajatým přepravníkem pro koně. Telefonicky byla domluvená na tom, že kůň je zdravý, mladý, blablabla. A na místě se dozvěděla, že inzerovaného koně majitel nechce prodat, chce prodat jiného, na kterého mu ale lidi nejezdili.
To bych si fakt ten benzín a pronájem přepravníku zaplatit nechala, cena té cesty (jeli přes půl republiky) se počítala na tisíce.
Jasně, že u králíka nad tím člověk mávne rukou, ale nebylo by to krásné? V inzerátu lžeš, jela jsem sem zbytečně, zaplať mi cestovné.

Neregistrovaný uživatel

14.12.2017 09:08
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.154.42

Varaxi napsal(a):
Nicméně - známé se stalo, že jela s pronajatým přepravníkem pro koně. Telefonicky byla domluvená na tom, že kůň je zdravý, mladý, blablabla. A na místě se dozvěděla, že inzerovaného koně majitel nechce prodat, chce prodat jiného, na kterého mu ale lidi nejezdili.
To bych si fakt ten benzín a pronájem přepravníku zaplatit nechala, cena té cesty (jeli přes půl republiky) se počítala na tisíce.
Jasně, že u králíka nad tím člověk mávne rukou, ale nebylo by to krásné? V inzerátu lžeš, jela jsem sem zbytečně, zaplať mi cestovné.

Dievča = Blondýna =Mladá a pekná? Vypadá to tak Pri kúpe králika je to vždy vabank Až po čase sa vidí čo to je za matroš, ani pekný nemusí byť 100% ps: CENA JE VEC DOHODY A KOMPROMISU.

14.12.2017 16:02
burgund6

XXX.XXX.33.11

Varaxi napsal(a):

Taky už jsem se párkrát vrátil bez králíka.Dnes to dělám tak, když už někam pro králíka jedu, tak to spojím s výletem a králíka vezmu při cestě.

14.12.2017 18:54
jardagin

XXX.XXX.25.115

Varaxi napsal(a):

Jelikož lidi neustale nad něčím mavají rukou tak se tady daří šmejdum místo aby si nechali zaplatit škodu zpusobenou "klamavou reklamou".

14.12.2017 20:29
rabbit

XXX.XXX.59.175

Možná by byla zajímavá i verze pana "Navratil66".

17.12.2017 06:34
jery

XXX.XXX.224.86

rabbit napsal(a):
Možná by byla zajímavá i verze pana "Navratil66".

Asi těžko pan navratil66 neni členem ČSCH

Přidejte reakci

Přidat smajlík