Uživatel s deaktivovaným účtem

novozélandský červený je mnohem červenější než burgunďák.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.154.42
Kúpiť oboch a potom ten rozdiel uvidíte...
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.156.1
Lacnejšie to bude, keď si ich pozriete na výstave.

Nč váha 4-5kg, uši 12-12,5cm, krycí chlup 3-3,5cm, barva intenzivně červená, připomínající liščí červeň
Bu váha 4-5kg, uši11,5-13cm, krycí chlup 3cm, barva žlutočervená, žlutý odstín má přednost.
Bu má o něco rychlejší růst v prvních 4 měsících.
Nejsem posuzovatel, ale řekl bych, že v levo je burgunďák a v pravo novozélanďák. Burgundský jsem choval, novozélandský červený ne jenom bílý. Masitější uši, kulatější a šírší hlava a hustější tmavší srst by tomu odpovídaly, že v pravo ja novozélanďák. Je to jenom můj dojem. Přesvědčen o tom nejsem.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.57.226
chlopt
napsal(a):
Jsou oba burgundští ?
No čisto teoreticky = skôr áno Vidím tam aj výlukovú vadu...

Řelka bych, že ten vlevo je Bu a ten druhý kříženec Bu a Nč.

chlopt
napsal(a):
jaká je výluková vada ?
Bílá spodina pírka.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.57.226
chlopt
napsal(a):
jaká je výluková vada ?
Jíva to dala pekne... Moja poklona No ja by som povedal, že ten tmavší má aj Farbu príliš podobnú =Nč.. Ak vám to predal niekto ako čistého Nč tak = na Slovensku, je to výluková vada! A na záver " ak sú papierový a registrovaný ? Dotetovať sa dajú... Pekný den všetkým...

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Jíva to dala pekne... Moja poklona No ja by som povedal, že ten tmavší má aj Farbu príliš podobnú =Nč.. Ak vám to predal niekto ako čistého Nč tak = na Slovensku, je to výluková vada! A na záver " ak sú papierový a registrovaný ? Dotetovať sa dajú... Pekný den všetkým...
I u nás je tmavší barva Bu, podobná Nč, také výluková.Dotetovat se dají, ale že by to byli výstavní jedinci to ne.Ona ani barva toho vlevo není na Bu ideální.Pokud chce čistokrevný, tetovaný chov, tak ja bych s tímhle nezačinala.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.57.226
napsal(a):
I u nás je tmavší barva Bu, podobná Nč, také výluková.Dotetovat se dají, ale že by to byli výstavní jedinci to ne.Ona ani barva toho vlevo není na Bu ideální.Pokud chce čistokrevný, tetovaný chov, tak ja bych s tímhle nezačinala.
No ak sa nato dívam optimisticky... Na začiatok mu to stačí = no nič moc s toho "Nepoleze"... Jedine mäso... Ale, začiatky bývajú všelijaké... Ani dva dokonalé jedince nie sú zárukou kvalitného potomstva... Nerád sa opakujem no v tomto konkrétnom prípade je šanca mizivá...