Uživatel s deaktivovaným účtem

A vy tam vystavujete kolik zvířat?

lojza
napsal(a):
20ks a Vy?
Tak to jste dobrej.My až v Lysé.Tady jsme v práci, není doprava. Lysá je pro nás blíž.
napsal(a):
Tak to jste dobrej.My až v Lysé.Tady jsme v práci, není doprava. Lysá je pro nás blíž.
Lysou nedávám, raději to zavezu do Nitry-stejný termín.Zase to někdo překombinoval a nepodíval se do kalendáře.Mám to blíž, na 4 cestách ujedu o 640km méně, takže jasná volba

lojza
napsal(a):
Lysou nedávám, raději to zavezu do Nitry-stejný termín.Zase to někdo překombinoval a nepodíval se do kalendáře.Mám to blíž, na 4 cestách ujedu o 640km méně, takže jasná volba
My jsme hold z druhé strany republiky.
Čemu se divíte.pocty na cvmk dlouhodobě klesají.v tom počasí co poslední roky vládne to hodně lidí raci nechá doma a málokomu se podaří jakási kondice.druhoi stranou je pak nárůst počtu na CV a v Brně.je vidět že lidi už hledí i na vyspělost zvířat a jejich pohodlí...navíc když za měsíc to můžou dat do středu republiky, kde prodají i kulhavou kozu (myšleno v dobrém) a ušetří dost na poplatcích...
No popravdě se přiznám, že v posledních letech se mi výstavy hlavně mláďat začínají zajídat.
V letošním roce se opět zvedli poplatky a tím, mám pocit spoustu chovatelů ukončí tento koníček. A další věcí je místo o 10% si pořadatelé navýší 15%. To bude raději hodně chovatelů vystavovat na menších výstavách a za nižší peníze bude prodávat...Myslím, že toto není konec poplatků, určitě to poznáme i na členských známkách...Přeji chovu zdar a poplatkům zvláště...
Malá ochutnávka z dnešku pro ty, co se chystají zítra a v sobotu navštívit Olomouc a shlédnout "mláďata"...
https://hellingerovi.rajce.idnes.cz/2018_CVM_Olomouc.
www.cschbohdalov.cz na uvodní straně je nápis...Olomouc kliknete a tam jsou přehled vystavených ks. Katalog je zatím k dispozici vytsavovatelům, kteří jsou přihlášení a to bez čísel klecí. Jen abysme mohli vidět jak naši králíci dopadli.